Freedom

Gisteren heb ik een moment van echte vrijheid ervaren.

Nadat ik heerlijk had genoten van wat quality time met mijzelf, door de stad in te fietsen en een paar uur op het terras te hebben gezeten, fietste ik op de terugweg naar huis en zag ik een groot grasveld die mij riep.

Ik heb de fiets langs de weg gezet, ben een stuk het gras op gelopen en ben gaan liggen.
Gewoon omdat het kan!
Armen wijd.. benen wijd.. vol in de zon en alleen maar liggen.

Dat voelde echt heel bevrijdend.
Geen idee waarom en daar ga ik ook niet over nadenken.
Het was heerlijk!

Love life.
And life loves you right back ❤

XmelX

11 thoughts on “Freedom

  1. Na een week met flinke depressies kon ik gisteren tot mijn grote geluk op de racefiets weg. Ik genoot van de kleurende bladeren en zag plots een groot grasveld links van het fietspad. Wat verder in het parkveld een droogstaande vijver. Naar rechts kijkend zag ik het plaatsnaambord Huis ter Heide staan. Kotsmisselijk werd ik daar.
    R.I.P. Anne

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Week(end) #41 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s