Week(end) #40 

Zaterdag was ik al vroeg op met Mike. Ik vind het heerlijk om vroeg op te staan, zo duurt de dag lekker lang. Om half 9 waren we op het hockeyveld en om 9 uur begon zijn wedstrijd. 20171007_084319Helaas hebben de jongens weer verloren, maar je ziet dat ze zich beter gaan opstellen op het veld en het al een stuk beter gaat dan de eerste wedstrijd.
Na de wedstrijd hebben we thuis wat gegeten en ben ik al begonnen met de matrassen van mijn bed af te halen. Mijn vader kwam ook nog om te helpen met de verhuizing van meubels, want vandaag gingen we van slaapkamer ruilen. Kyra krijgt mijn kamer en ik verhuis naar haar kamer (die een stuk kleiner is).
Voordat mijn vader er was had ik al de lattenbodems uit mijn bed getild en die waren het zwaarste van allemaal, Ik heb elektrisch verstelbare lattenbodems en de motor die daar aan vast zit is echt loei-zwaar.  Samen met mijn pa hebben we de rest van mijn bed uit elkaar gehaald en op Mike’s kamer gezet. Ik ben de boel goed gaan zuigen en dweilen en mijn vader is begonnen met Kyra’s bed. Die hadden we zo verhuisd naar de andere kamer en het bureau volgde ook al snel. Één nachtkastje van mij heb ik op de kamer laten staan zodat we daar de digitale ontvanger op konden zetten en aan konden sluiten (had ik 6 jaar geleden al kunnen doen maar nooit gedaan.. geen idee waarom eigenlijk LoL). We hadden Kyra’s spullen echt heel snel verhuisd en zij kon dus al beginnen met inrichten van haar kamer. Mijn bed was nu aan de beurt, maar samen met mijn pa ging dat ook echt heel snel. We zijn best een goed team als we zo samen moeten werken en maken tussendoor ook echt wel de nodige ongein. Meer dan één keer heb ik iets neer moeten zetten omdat het ik het anders liet vallen van het lachen 🙂
Na nog geen twee uur stond alles op zijn plek en is mijn vader weer naar huis gegaan. Kyra en ik zijn verder gegaan op onze kamers en ik heb ook mijn kleren uit de kledingkast gehaald. De grote kast is op mijn oude kamer blijven staan (die staat nu dus op Kyra’s kamer) omdat die echt niet ging passen op de andere, kleinere kamer. Maar mijn kleding moest er wel uit en ik was bang dat het niet allemaal in Kyra’s kledingkast paste, maar niets was minder waar! Het paste gewoon allemaal! Ik had ook wel heel goed opgeruimd en nadat ik de boel leeg had gemaakt heeft Kyra al haar kleren in de kast gelegd en eenmaal klaar met alles, zagen we dat de hele rechterkant van de kast leeg bleef. Misschien een beetje teveel opgeruimd ?
Wel fijn dat we zoveel ruimte over houden dus we laten hem gewoon leeg. Voor nu tenminste, want die gaat echt nog wel vol worden 😛


Mooie nieuwe kamer heb ik nu hè 🙂 Ik ben er in ieder geval blij mee.

Nadat ik Kyra naar haar werk had gebracht zijn Mike en ik gelijk naar mijn ouders gereden. We hadden afgesproken samen op Kyra’s werk te gaan eten en het was weer lekker! Daarna zijn mijn ouders weer naar huis gegaan en wij ook. Ik was blij dat ik kon douchen en toen ik daarna even op de bank had gezeten, voelde ik pas wat een aanslag deze dag was geweest op mijn rug. Ik heb snel een kruik gemaakt en die tegen mijn rug aan gehouden de hele avond. Dat deed mij echt wel goed en ik was ook blij toen ik in bed lag.

Zondag zijn we in de ochtend naar mijn ouders gegaan, want zij gingen op vakantie en we wilden ze uitzwaaien. Toen ze weg waren, zijn wij ook naar huis gegaan. Kyra is gaan leren en Mike en ik zijn naar Heerlen gegaan. Het was kinderboekenweek en dan kopen we altijd een nieuw boekje. 20171008_135138Daarna zijn we nog een broodje Subway gaan halen en die hebben we thuis opgegeten. Kyra moest weer werken en Mike en ik hebben in de woonkamer nog wat opgeruimd. Mike heeft zijn knutselkast onder handen genomen en flink wat weg gegooid (hij ruimt net zo goed op als zijn moeder en zus) en daarna hebben we een heerlijk bord met Hollandse kost gegeten. Dat smaakte goed zeg!!
De rest van de avond hebben we rustig aan gedaan en ik was vanaf die dag ook dikke vrienden met tijgerbalsem. Mijn nek zat helemaal vast en ik merkte aan alles dat het vele tillen een behoorlijke impact had gehad op mijn lijf.
Kom op zeg.. ik ben pas 40!! Ik moet toch wel wat meubels kunnen verplaatsen zonder dat ik 2 dagen kreupel loop !?!?

Het wordt hoog tijd dat ik weer eens wat beweging en kracht in dit lichaam ga pompen.
To be continued!

XmelX

3 thoughts on “Week(end) #40 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s