Week #41

Het was een hele onrustige nacht. Ik hoorde ineens Mike snikken en dat ging al snel van snikken naar huilen. Toen ik naar hem toe ging en hem vroeg wat er was, zag ik aan zijn ogen dat hij nog niet wakker was. Ik had het licht op de gang aan gedaan zodat we elkaar konden zien zonder gelijk klaar wakker te worden van het felle licht en ben bij hem in bed gaan liggen. Nadat hij wat rustiger geworden was vroeg ik hem wat er was, maar hij wist het niet. Hij bleef verdrietig en nadat ik hem nog eens vroeg of hij mij kon vertellen wat hem zo verdrietig maakte, wees hij naar de hoek van de kamer en zei:
“Kijk dan mama! Dat moet ik allemaal in mijn eentje verdedigen!”
owwwkeeeee…
Hij zei het met zoveel overtuiging dat ik mij realiseerde dat hij nog altijd niet helemaal wakker was. Ik ben bij hem blijven liggen tot hij weer rustig werd en toen duwde hij mij het bed uit. De rest van de nacht heb ik nog weinig geslapen, ik hoor normaal al elke zucht en na zoiets al helemaal natuurlijk. Mike was de volgende ochtend kapot, hij had heel slecht geslapen en zag er ook echt doodmoe uit.  Hij kwam wederom huilend naar beneden en was nog altijd van slag van zijn nachtmerrie. Ik heb meteen de juf gemaild zodat ze op de hoogte was, want fatsoenlijk functioneren zat er waarschijnlijk niet in.
En daar had ik ook gelijk in. Hij had een vreselijke dag en ik ben dan ook wat eerder met hem naar boven gegaan. Hopelijk blijf het bij deze ene keer en gaan we niet weer met regelmaat zo’n nachtelijke avonturen krijgen.

Dinsdag was al een betere dag. We hadden allemaal beter geslapen en ik kon mijn avondeten gelijk ophalen bij de BSO. Ik had het eten via deli-vers besteld en die zorgen dat het klaar staat op de BSO. Ideaal! Ik had rijst met kip, Mike kinder-nasi en voor Kyra had ik courgettesoep besteld.

20171010_181439

Kip met noten, citroen en heel veel kruiden 🙂 Zo lekker!!

Alle 3 de gerechten waren echt super lekker! We hebben er voor de rest een rustige avond van gemaakt. Gertie kwam nog langs en het was een avond met voetbal (Nederland-Zweden). De wedstrijd werd wel gewonnen, maar het was niet genoeg voor een kwalificatie voor het komende WK. Jammer, want zo’n toernooien vind ik echt te gek en dan is het toch mooi als je voor je eigen landje kan juichen. Ze verdienden het eigenlijk ook niet, want het voetbal is al een aantal jaar bar slecht, dus de jonge talenten moeten de komende tijd voor een frisse wind gaan zorgen.

Woensdag was echt een chille dag. Mike had vrij en dus hadden de kids een ochtend met z’n tweetjes thuis. Dat gaat gelukkig heel goed samen dus daar hoef ik mij geen zorgen over te maken. Toen ik thuis was zijn we pompoenen gaan halen en daarna wilde Kyra nog even naar Sport 2000 om te kijken of ze een trainingspak kon vinden. Na een aantal pakken gepast te hebben, had ze haar keus gemaakt en ze was er duidelijk blij mee. Kyra moest werken en ik ben met Mike naar de hockey training gegaan. Daarna hebben we een beetje gegeten, we hadden allebei niet veel honger dus hebben het bij een stukje vis gehouden. Met z’n tweetjes op de bank geploft en genoten van onze avond. Ik lag redelijk vroeg in bed, omdat ik elke avond geniet van het lezen in bed 🙂

Omdat mijn moeder op vakantie is, heb ik dit keer Kyra meegenomen naar de yoga les. Ze sukkelt nog altijd met haar knie en heup en omdat haar spieren met name het probleem zijn, zou yoga echt heel goed voor haar zijn. Ze zag het zelf niet zo zitten maar gelukkig heb ik nog altijd het laatste woord 😉
Sommige dingen vond ze wel fijn (vooral het liggen) maar het meeste voelde voor haar toch raar en onnatuurlijk en het deed ook soms pijn, dus ze vond het niks.
Zonde.. dit zou echt heel goed zijn voor haar.

Vrijdag waren we alle drie wat vroeger op. Mike moest geschminkt worden want hij mocht verkleed naar school. Dit had te maken met de kinderboekenweek maar sloot ook mooi aan bij Halloween 🙂 Met knutsellijm en tissues heeft Kyra een mooie wond op Mike’s wang gemaakt en ik vraag mij af wat die griet allemaal zou kunnen met echt grimeerspul.

VET!
Om half 9 stond mijn ziggo monteur al voor de deur en hij kwam de boel eens nakijken omdat ik zo’n problemen heb met de horizon box. Hij heeft van alles vervangen, maar kon eigenlijk niet echt een probleem vinden. Voordat ik een nieuwe horizon box neer gezet krijg, kijken we eerst of het met zijn vervangingen ook gaat werken. Nadat hij weg was ben ik met Gertie boodschappen gaan doen en nadat de kids beiden onder de pannen waren, zijn we gaan uit eten. Het werd een All you can eat ribjes avond

20171013_183336

Na 3 rondjes zat ik toch echt vol ! 😀

en daarna zijn we nog ene drankje gaan doen bij de bioscoop 20171013_202722
en het was wel handig geweest als ze een gebruiksaanwijzing bij dit biertje hadden gedaan, want hoe je dit nou precies moest drinken was ons een raadsel. Gertie lag elke keer krom van het lachen als ik een slok nam, het zag er blijkbaar behoorlijk idioot uit 😛
Uiteraard hebben we ook nog een filmpje. We zijn naar “Mother” gegaan maar goede god, wat is dat een schijt film zeg!! Toen er ook nog pauze kwam (het was al middernacht!), zijn we vertrokken want we konden het echt niet opbrengen de hele film te kijken. Ondanks de waardeloze film was het wel echt een hele gezellig avond! 🙂

Mijn weekend was hemels.. maar dat komt in een volgend artikel aan orde.

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s