Week #42

Voor de kinderen is de herfstvakantie begonnen.
Voor mij uiteraard niet, ik moet gewoon werken, meh!
Mike is naar de BSO gegaan terwijl Kyra lekker thuis was en ik ben dus gewoon gaan werken. Kyra moest, op woensdag na, de hele week elke avond werken dus het was voor Mike en mij een rustige maandagavond. Ik heb na het eten en de afwas ook niks meer gedaan en we hebben echt een rustige maandagavond gehad.
Om middernacht werd ik weer gewekt door een snikkende Mike, die richting de badkamer liep en toen ik hem vroeg wat er was begon hij weer te huilen. Hij wist niet wat er was maar bleef de weg een beetje kwijt zijn, dus zei ik hem dat hij bij mij in bed kon komen liggen. Terwijl ik naar de wc ging, kroop Mike in Kyra’s bed. Waarschijnlijk moet hij ook nog wennen aan het feit dat we van kamer gewisseld hebben 😛
Ik heb hem weer uit bed gehaald en bij mij gelegd en zo heb ik weer een onrustige nacht gehad, want Mike bleef de hele nacht wat onrustig.

Een beetje brak ben ik dinsdag naar mijn werk gegaan en daar heb ik toch een hele productieve dag gehad. Weinig slaap deert mij dus niet altijd.
Na het avondeten heb ik toch maar wat aan het huishouden gedaan in plaats van weer zo’n nutteloze avond en daarna zijn we lekker gaan douchen. Gertie was niet lekker dus zij bleef thuis en Kyra belde dat ze thuis werd afgezet dus ik hoefde ook de deur niet meer uit. Chill! 🙂 Mike bleef morgen met Kyra thuis dus hij mocht wat langer op blijven en ik hoop maar dat hij deze nacht wel fatsoenlijk slaapt.

Woensdag was ik om 1 uur al thuis en ben ik met de kids even naar wat winkels gegaan. Mijn ouders kwamen weer thuis en ik wilde wel even wat voedsel in de ijskast leggen. Ook liepen we een boekenwinkel binnen en kregen Mike en ik gewoon een boek van Kyra. Zomaar 😮20171018_151015
“Jij koopt zo vaak wat voor mij, dus waarom kan ik dan niet eens wat voor jou kopen?”
Het kind weet wel waar ze ons blij mee maakt!! 😀 *blessed*
Thuis zijn we de pompoenen gaan uithollen en hoe dat is geworden, kon je al in mijn Halloween-blog lezen.
Nadat we alles bij mijn ouders hadden neergezet, ben ik nog even de auto gaan stofzuigen, heb ik het verjaardagscadeau voor mijn vader ingepakt en ben ik daarna gaan koken. De enige avond dat we met ons drietjes aten, dus het was gelijk een hele gezellige avond!

Donderdag was een beetje hectisch op kantoor maar ik heb wel al mijn werk netjes af gekregen. Na het werk heb ik thuis wat spullen opgehaald en ben ik naar de BSO gegaan. Er was een slaapfeestje op de BSO dus een hele groep met kids bleven daar slapen en de ouders mochten voor die tijd nog langs komen en ook een hapje mee eten. Omdat het zo druk was zijn Mike en ik lekker buiten op het dakterras gaan eten en ben ik erna direct vertrokken.20171019_185333 Mike verheugde zich al de hele week op dit slaapfeestje en vond het helemaal niet erg dat ik vertrok. Ik ben daarna naar mijn ouders gegaan om hun vakantieverhalen aan te horen en ook om mijn vader zijn verjaardagscadeau te geven. Mijn moeder vond de pompoenvaas helemaal geweldig en mijn vader was ook heel blij met zijn cadeau. 😀 IMG-20171022-WA0001Happy people.
Rond kwart over 9 ben ik Kyra van haar werk gaan halen en hebben we thuis nog tot een uur of 11 tv gekeken.

Vrijdagochtend om half 9 was ik al op de BSO om Mike op te halen en ik heb hem daarna thuis afgezet zodat hij even op de bank kon liggen (hij had natuurlijk heel weinig geslapen hahaha).

20171020_103702

Helemaal kapot!! 😛

Ik ben in de tussentijd boodschappen gaan doen en daarna heb ik Kyra uit haar bed getrommeld. Rond 1 uur zijn Mike en ik vertrokken richting Purmerend en Kyra bleef thuis, want ze moest het hele weekend werken en ze vond het heerlijk om een weekendje alleen thuis te blijven. Dit was voor het eerst dat ze echt een weekend alleen was en ik was er eigenlijk best gerust onder. Mijn lieve overbuurvrouw houdt namelijk altijd een oogje in het zeil (en dat weet Kyra ook heel goed) dus ik was niet bang voor rare dingen in huis. Om kwart voor vier waren we op het werk van Thomas en van daaruit zijn we naar hun huis gereden. Na de knuffels en rondleiding zijn we op de bank gaan zitten en hebben even wat gekletst en daarna lekker samen gegeten. Na het eten hebben we nog een wandeling door de stad gemaakt (dat is het voordeel van in het centrum wonen) en heeft Mike eindelijk zijn beer gevonden.

20171020_205848

Zo’n mooie grote fluffy beer zocht hij al lang! 🙂

Het regende een beetje dus toen we thuis kwamen zijn Mike en ik gelijk gaan douchen.
Het was nog een gezellig avond, met hapjes op tafel en bier! Altijd goed 😀
Ik was toch wel erg moe en ben om half 11 naar bed gegaan. Het was even afzien, want ik moest op een luchtbed slapen, argh!
Ik gok dat het niet zo’n beste nacht gaat worden :/

XmelX

4 thoughts on “Week #42

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s