Week(end) #42

Ik werd zaterdag niet heel erg uitgerust wakker. Gelukkig had ik geen last van mijn rug, maar slapen op een éénpersoons luchtbed is gewoon klote. Ik ben rond half 9 opgestaan en heb even bij Mike geknuffeld, die al op was en op de bank lag. Hij had ook niet echt lekker geslapen, maar gelukkig deert hem dat nooit zoveel. Ik kon de berg afwas van de avond ervoor niet aanzien, dus ben met tegenzin er toch maar aan begonnen. Een broodje smeren was anders ook niet gelukt :P.
Een uurtje later was Thomas op en hij is verse broodjes gaan halen. Na het ontbijt hebben we ons aangekleed en zijn we naar Jump Skillz gegaan. 20171021_112345Thomas en Mike konden een uur lang lekker springen op de trampolines terwijl Maaike en ik die tijd konden benutten om te kletsen.

De mannen waren best moe na dat uur en we zijn daarna nog lekker gaan lunchen. Het was heerlijk weer, het zonnetje scheen en alleen de wind was soms wat guur. Mike en Thomas wilde na de lunch naar huis, ze wilden gamen maar ik wilde echt nog wel even door de stad lopen. Met dit weer vind ik dat heerlijk, wat winkels kijken, terrasje doen, mensen kijken.. I love it! Helaas verliep het niet zoals ik dat wilde en zaten we na een half uur alweer binnen, meh.
We hebben een paar spelletjes Catan gedaan, wat ik echt al lang niet meer gedaan had en dat was best leuk. Daarna zijn we gaan gourmetten en aangezien Kyra er niet bij was, moest ik dit keer mijn eigen vlees (en vis) bakken. Bah bah! 😛20171021_181138
Het was een gezellige avond en na biertje nummer 4 ben ik maar opgehouden, want ze waren veel te lekker! Tegen half 12 zijn we gaan slapen.

20171021_220855

Hij is nu al helemaal dol op zijn Teddy 😀

Ook zondag werd ik moe wakker. Elk uur een paar keer wakker geweest, een paar keer bijna van het luchtbed af gevallen, dus dat was wederom geen succes. We hebben in de ochtend nog een ontbijtje gegeten, daarna de spullen bij elkaar gepakt en op tijd weer naar huis vertrokken. Door een omleiding moesten we een half uur langer rijden en nadat ik thuis de boel had opgeruimd en een wasje had aangezet, zijn we naar mijn ouders gegaan. De kids hadden ze nog niet gezien na hun vakantie dus we moesten even bijpraten. Het was gezellig en om 5 uur heb ik Kyra op haar werk afgezet, waarnaar Mike en ik naar huis zijn gereden. We waren allebei blij weer thuis te zijn en even lekker chill op de bank konden hangen. There really is no place like home ❤
Alique kwam ook nog langs en het is nog een gezellige avond geworden.

Geloven jullie als ik zeg dat ik blij was toen ik in bed lag !? 😛

XmelX

4 thoughts on “Week(end) #42

  1. Ik geloof zeker dat je blij was toen je in je eigen bed lag. Dat is altijd zoooo fijn na een paar dagen slecht te hebben geslapen op zo’n onconfortabel bed. Klinkt verder wel heel leuk en gezellig 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s