Week #43

Maandag werd een rustige dag, zowel op het werk als thuis. Na het werk konden we bij mijn ouders gaan eten en dat werd een gezellig etentje. We zijn op tijd naar huis gegaan want Kyra wilde nog wat voor school doen. Ik heb voor de rest niks gedaan, was nog moe van het weekend en heb wat American Football gekeken en geblogd. Heerlijk als je de week zo kan beginnen.

Op dinsdag heb ik weer thuis gekookt en na de afwas kregen we nog bezoek van een vriendin met dochter. Ze zijn niet zo lang gebleven, maar daar was niet minder gezellig door. Ik had op de achtergrond wel de kwalificatie wedstrijd van de Oranje dames op staan (die in de laatste minuut winnend werd afgesloten), want dat zijn toch wedstrijden die ik liever niet mis (ik weet het.. complete sport nerd!).
Terwijl ik Mike naar bed bracht, was Gertie al binnen gekomen en we hebben weer kunnen blij kletsen. Toch ben ik eerder dan normaal naar bed gegaan, ik had afgelopen nacht weer vreselijk slecht geslapen. Ik hoorde de hele nacht allerlei dingen (deuren die open gingen, voetstappen.. die onzin allemaal), dus het nogal een onrustige nacht. Hopelijk wordt het vannacht wat stiller in huis!

Woensdag..  deze dag wil ik snel vergeten. Het was echt een Terror-woensdag en ik was blij toen ik in bed lag. Gewoon vergeten en niet meer over praten.

Donderdag was tot in de middag wel een prettige dag, maar toen begon de hoofdpijn. En die hoofdpijn werd met het uur erger.  Ik kon de letters en cijfers niet meer scherp zien, had een waas voor mijn ogen en mijn hoofd bonkte als de pest. Met moeite heb ik het tot 5 uur volgehouden en naar huis rijden was ook al een hele opgave. Ik heb Mike opgehaald en hij merkte gelijk dat er iets niet klopte.
“Wat is er mama? Je kijkt anders..”
“Ik heb hoofdpijn jongen, verder is er niks hoor.”
En dan krijg je zo’n bezorgde blik van een lief knulletje, waardoor er spontaan een glimlach verschijnt. Nadat we gegeten hadden en ik met mijn yoga lerares al contact had gehad, ben ik op de stoel gaan zitten en heb ik mijn ogen even gesloten. Niet om te slapen, maar om mijn ogen rust te geven. Het licht deed pijn aan mijn ogen en het kostte gewoon moeite ze open te houden. Ik ben toch naar de yoga les gegaan en dat was maar goed ook! The power of yoga , het is zo enorm goed voor je.

Vrijdag stond ik op zonder ook nog maar íets te voelen van de hoofdpijn van gisteren. Ik was zo blij! Ik heb in de ochtend gelijk mijn auto naar de garage gebracht want het was weer tijd voor de grote beurt en APK. Daarna ben ik samen met mijn vader begonnen met sporten.

20171101_145424

Getting started!

We kregen een begeleidingsrondje, warming up op de crosstrainer (ik hou van dat ding) en daarna moesten we aangeven welk doel we hadden.
Die van mij is duidelijk: ik moet conditie opbouwen en wil 10 kilo kwijt.
Naar aanleiding daarvan liet hij ons wat oefeningen doen en dat hebben we ook geweten! Man wat was het lekker weer even helemaal stuk te gaan. Ik heb natuurlijk géén conditie meer, maar weet mijzelf wel altijd tot het uiterste te drijven. Ook al verzuren mijn spieren, dan kan ik altijd nog even dat beetje extra geven. Ik heb daarna thuis een eitje voor mijn vader gemaakt, die toen al moeite had met het bestek op te tillen hahahaha. Toen we Mike uit school hadden gehaald, konden we gelijk mijn auto weer ophalen. Hij was zonder problemen door de keuring gekomen en ik mag weer een jaar vrolijk verder rijden.
Rond half 4 ben ik met mijn moeder richting Rotterdam gereden en dan weet je dat je te maken krijgt met de vrijdagmiddag spits. We waren even na 6 uur dus pas in het hotel.
We hadden een weekendje weg gepland en ik denk dat ik daar maar een aparte blog van maak 🙂

XmelX

8 thoughts on “Week #43

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s