Week(end) #43

Nadat ik met mijn moeder in het hotel was aangekomen, liepen we verbluft onze kamer in. De kamer was zo ontzettend gezellig!!

En we hadden ook nog zicht op het water 🙂
We hebben gelijk een kopje thee gezet, onze kleding opgeruimd en even rustig gezeten. Om half 8 hadden we gereserveerd en we hadden ook echt trek. Toen zag ik op de menukaart oesters staan die je per stuk kon bestellen. Ik heb nog nooit oesters gegeten maar dat heb ik dus wel altijd al eens willen proberen.20171027_194606 (Small) No better moment than now!
Mijn voorgerecht was dus een oester en mijn moeder keek gewoon toe hoe ik dit naar binnen werkte. We hadden al voorpret en er stond een klein bakje naast waarvan ik niet wist wat het was. Volgens mij ma was het bouillon en kon ik het gewoon eten, maar ik deed alleen wat citroen over de oester en liet hem zo naar binnen glijden.
Ik heb hem niet meteen doorgeslikt, maar heb er eerst op gebeten zodat ik goed kon proeven hoe het smaakte. Het was lekker!! Ik vond de substantie niet eens vies of glibberig, wat de meeste wel vinden maar vond het echt gewoon lekker.


Ik wilde toch weten wat dat bakje was en heb mijn vinger erin gedaan en geproefd..
Ieeeeuwwww !! Dat was iets met heel veel azijn, gatverdamme. Ik heb mijn moeder ook laten proeven (dat moest ze van mij!) en die trok net zo’n vies gezicht LoL. IMG-20171113-WA0003 (Small)We hebben voor de rest nog heerlijk gegeten en zijn daarna in de lounge hoek bij de open haard gaan zitten met een biertje en een koffie.

Tegen 10 uur zijn we naar de kamer gegaan en al snel zijn we gaan slapen.

Wat is dat toch met mensen die snurken !! Maar echt !?!?
Ik heb altijd de pech dat ik weekenden weg ga met mensen die snurken, waardoor ik dus geen oog dicht doe. Mijn moeder voelde zich heel schuldig, ze had geen idee dat ze mij wakker had gehouden en zo hard snurkt ze ook niet, maar wel hard genoeg om mij te irriteren 😛 We zaten vroeg aan het ontbijt en daar genieten we allebei altijd heel veel van. Lekker lang ontbijten, op je gemakje, koffie erbij, beetje kletsen, naar het water en de schepen kijken. Heerlijk was het. We hebben nog wat informatie gevraagd bij de receptie en zijn daarna met een watertaxi naar Rotterdam gegaan. Man, wat was dat vet!! Als je ooit in Rotterdam bent, moet je die watertaxi echt eens doen! We zaten als twee blije kinderen op die boot, met een hele brede glimlach. Echt gaaf.


Eenmaal in Rotterdam zijn we eerst over de markt gelopen en daarna door de Markthal gewandeld. Daarna nog wat verder gelopen, wat winkels in gegaan en een pauze met thee ingelast. We waren aan het twijfelen of we naar de Euromast zouden lopen of naar een museum zouden gaan en zijn dus maar weer begonnen met wandelen. Het was nog best een heel stuk naar de Euromast (dat is het dus geworden) en we waren blij toen we eenmaal daar waren. Helaas konden we niet bovenin het restaurant eten omdat het vol zat, dus was het even genieten van het uitzicht en weer naar beneden.

Daar hebben we in een keetje een lekker broodje gezond gegeten, nog een ongemakkelijk gesprek gehad en zijn we vervolgens weer met de watertaxi naar het hotel gegaan. We waren rond kwart over 4 op de kamer en hebben op de kamer nog wat thee gedronken, gedoucht en gelezen.

20171028_165704 (Small)

wazig.. past bij ons.

We hadden weer een reservering gemaakt in het restaurant en ook dit keer heb ik een oester gegeten 🙂 Echt een lekker voorgerecht! Na het eten zijn we weer in de lounge hoek gaan zitten en hebben we nog wat gelezen en en gekletst. We zijn op tijd weer de kamer op gegaan en mijn moeder is lang wakker gebleven omdat ze mij niet weer wakker wilde houden. Heel lief, maar toen ze niet meer kon en ging slapen, was het voor mij weer voorbij hahahahaha.

Zo werden we allebei dus volledig brak wakker LoL. Maar we hebben wel weer genoten van een heerlijk ontbijt en we konden lekker rustig aan doen na het ontbijt omdat we nog tijd zat hadden. We hebben onze spullen gepakt, nog een kopje thee gedronken op de kamer en om 10 uur zijn we uitgeckeckt. De terugreis ging gelukkig vlotter dan de heenreis en rond 12 uur waren we weer thuis. Ik heb bij mijn ouders nog een kopje thee gedronken en daarna heb ik thuis mijn spullen neergegooid om vervolgens eerst de boodschappen in huis te halen. Ik heb een hekel om op zondag boodschappen te doen, maar in dit geval kon ik gewoon niet anders. Toen dat allemaal in huis was en ik alle shit had opgeruimd ben ik op de stoel geploft en was K.O.
Tot Kyra belde of ik haar misschien wilde ophalen ergens, want haar vader wilde dat niet doen *zucht*. Ze is gelijk bij mij gebleven en om 7 uur kwam Mike ook thuis. Ik was nog altijd kapot moe en heb eigenlijk niks meer gedaan de rest van de avond.

Heel leuk, zo’n weekenden, maar doodvermoeiend!!

XmelX

7 thoughts on “Week(end) #43

 1. Komaan Mel…1??? Oester??? Zoooo lekker!
  Wel fijn dat je dit met je mama kan doen. Ik zou er goud voor geven, ben (gezond) jaloers op je!
  Mss moet ik het binnenkort nog eens met mijn dochter doen!
  Liefs xx

  Geliked door 1 persoon

 2. Oh heerlijk, een weekendje samen met je moeder. Jullie hebben ook leuke dingen gedaan samen zeg.. het plezier spat ervan af. Maar die oester? Ik vind je een held!
  Voor mij geen enkel schelpdier, geen garnalen of wat ook… brrrr.

  Zou zomaar mijn verhaal kunnen zijn trouwens, me and my daughter 🙂
  Ik snurk ook en zij kan er ook echt niet tegen. Slaapt heel licht, snel wakker, maar heeft haar uurtjes nodig om te functioneren.. Ik denk heel herkenbaar voor je, lees dit dan eens als je zin en tijd hebt.. https://geldorpjes.wordpress.com/2008/12/31/zo-moeder-zo-dochter/… was in 2008. Inmiddels heb ik een MRA beugel die ik niet draag want mijn lief heeft niet echt last van me… Ik ben ooit naar de dokter gegaan omdat ik het vreselijk vond. Ik was toen pas alleen (mijn ex kon er ook niet tegen als hij nog niet sliep) en dacht.. iedereen die ooit blijft slapen loopt de volgende ochtend hard weg. Zo gênant.. Nou ja, over dat snurken heb ik op Iris Papilio ook nog wel het een en ander staan 😉 Leuk logje! Liefs XXX

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s