Clubtour Miss Montreal

De kaarten had ik al dik een half jaar in huis en nu was het dan eindelijk zover.
Ik had mij echt verheugd op deze avond en vond het extra leuk dat Jeske met mij mee ging.

Het was vies koud op de fiets die avond en we moest ook nog even in de rij staan voordat we ons eerste biertje vast konden houden.
Maar die smaakt goed 😮
Ik was nog nooit in de Metropool geweest en wist dus ook niet dat het zo’n kleine zaal was. Wat ik overigens wel echt te gek vind, want dat maakt het weer veel intiemer.
We stonden rechts van het podium, ver vooraan en konden alles prima zien. Er kwamen ineens een groep dames achter en naast ons staan, waarvan we de verhalen die ze vertelden allemaal duidelijk konden horen. Jeske en ik wisselde af en toe van die blikken uit en dronken gewoon ons bier verder 😛


Uiteraard stonden wij ook te praten, maar ons volume was toch iets meer gedimd 😛
Om half 9 begon Tom Tukker met het voorprogramma en die man had echt een mooie stem, dus we vonden het wel jammer dat hij telkens zo hoog zong. Het leek wel alsof zijn broek 3 maten te strak zat en iets constant zijn ballen beklemde.

Om 9 uur zou Miss Montreal beginnen maar uiteindelijk begon ze pas na half 10.
Ik kon gelijk merken dat er niet de energie vanaf sprong die ik gewend was en het was net alsof ze de liedjes zo snel mogelijk achter elkaar afraffelde.
Heel raar en heel jammer ook, want dit zou toch echt wel een hele persoonlijke en mooie clubtour voor haar moeten zijn.
Het was er gewoon niet :/
Ze speelde heerlijke nummers, ook veel van hun nieuwe EP (die ik al loeihard mee aan het zingen was LoL) maar het was niet het optreden wat ik gewend ben van Miss Montreal en om kwart voor 11 was het gewoon al afgelopen!


Net iets langer dan een uur hebben ze gespeeld en hoewel het altijd heerlijk is om ze te zien spelen, was dit echt het slechtste optreden die ik van hun gezien heb.

Achteraf las ik dat ze behoorlijk ziek was en dan heb ik toch wel weer respect voor de professionele houding, dat ze toch gewoon met knikkende knieën op het podium staat en niet de boel af blaast.

Enfin, ik had gehoopt Jeske een optreden vol energie te kunnen laten zien, maar helaas was dat niet zo. Uiteraard hebben we wel een hele gezellige avond gehad en toen we buiten stonden na de show en Jeske een sigaretje aan het roken was, moest ik mijn energie kwijt en ben ik maar wat gaan springen en huppen voor de deur. Een man die een paar meter van ons af stond keek mij met opgetrokken wenkbrauwen aan en zei lachend:
“ADHD noem je dat ook wel hè!”
Jeske verklaarde mij voor gek en toen we eenmaal thuis waren hebben we nog een biertje gedronken en zijn we rond half 12 ons bed in gerold.

Zonde van de lange rit ?
Dat nooit, want het is altijd fijn Miss Montreal live te zien!

XmelX

9 thoughts on “Clubtour Miss Montreal

  1. Pingback: Week #44 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s