Week #44

Na een leuk maar vermoeiend weekend, begon de werkweek wel lekker.
Op maandag is het nooit bizar druk en kan ik gewoon rustig beginnen. Nadat we thuis gegeten hadden en ik de afwas weg gewerkt had, ben ik met Gertie naar België gereden. We waren een klein uurtje weg en toen ik thuis was ben ik gaan schrijven en heb ik verder niet veel meer dan dat gedaan. Het huishouden begint nu wel wat achterstallig te worden en daar moet ik echt wat tijd voor gaan maken.
Tijd.. daar lijk ik ineens tekort aan te hebben. Nu ik ook op de woensdagmiddag en vrijdagochtend sport (mijn vrije dagen), moet ik andere momenten vinden om de huishoudelijke taken te regelen.
Eens kijken wanneer ik een planning in elkaar kan gaan steken.

Dinsdag werd ik wakker na een heerlijke nacht alleen slapen!
De kinderen willen steeds vaker bij mij liggen en ik vind dat meestal niet erg, maar na zo’n vermoeiend weekend was ik wel even toe aan een eigen bed 😛
Kyra ging in de vroege avond naar de bioscoop (Jigsaw) en ik heb met Mike verstoppertje in het donker gedaan. Alle lichten uit, de zoeker moet een blinddoek om en mag één keer een klap vragen om een richting te horen waar je verstopt zit. Heerlijk zo’n spelletjes 😀
Daarna ben ik toch echt gaan stofzuigen en heb ik wat was gevouwen, terwijl Mike in de douche stond (dat levert vaak de meest hilarische gesprekken op). Gertie kwam ook niet omdat ze was kienen dus ik had voor de rest een rustige avond.
Ik merk dat ik na half 9 ook echt geen energie meer heb om iets te doen.
Ik word oud, ugh!

Op woensdagmiddag ga ik nu altijd sporten met mijn vader. Ik haal Mike van school, daarna haal ik mijn vader op, kleed ik mij thuis om en gaan we naar Fit for Free.
Daar is het anderhalf uur zweten en daarna weer mijn pa thuis afzetten en thuis wat eten maken voor Mike en Kyra. Meestal moet ik dan Kyra op haar werk afzetten en kan ik daarna meteen met Mike naar hockeytraining. Zo ook nu.
Na de training hebben we gegeten maar Mike had niet veel trek. Hij hoest behoorlijk de afgelopen dagen dus zijn eetlust is echt crap. Ik heb hem een lekker kopje thee gemaakt en ik was blij toen het weer half 9 was en ik niks meer hoefde te doen (ik reken Kyra van haar werk ophalen al niet meer mee).
Seaking for energy!!

Donderdag reed ik van mijn werk naar huis en was ik oprecht blij dat ik het weekend kon inluiden. Mike had op de BSO een proefles yoga gehad en hij vond het zo leuk dat hij vroeg of hij een keer met mij mee mocht naar een yogales. Dat heb ik diezelfde avond gelijk geregeld, dus volgende week gaat mijn kleine man een keer meedoen met yoga 🙂

Vrijdag was het weer sporten. Ik was er om kwart voor 10 en heb niet op mijn vader gewacht maar ben gelijk begonnen met mijn schema.
Na anderhalf uur sporten waren we klaar en ben ik thuis gaan douchen. Daarna heb ik mijn tas gepakt en ben ik vertrokken naar Hengelo (alweer zo’n stuk rijden Mel? Ja! Alweer!).
Ik was mooi op tijd in Hengelo en ben direct naar de Zuivelhoeve gereden om daar uiteraard ook heerlijke kaas (enzo) te kopen.

Jeske en ik zijn daarna naar huis gereden waar we even op ons gemak konden bijkletsen en rond kwart voor 8 zijn we met de fiets naar het Metropool gefietst.
We hadden kaartjes voor de clubtour van Miss Montreal en hoe die avond is verlopen lees je hier.

Zaterdag ben ik na een douche en een lekker ontbijt, weer richting huis vertrokken, want in de middag zou een vriendje van Mike komen logeren. Ik was rond 1 uur thuis en een uurtje later kwam Mike’s vriendje. We wilden naar Space Jump gaan, maar het was zo druk dat we helaas niet meer binnen mochten. De jongens zijn toen maar even buiten gaan spelen en daarna hebben we samen frietjes gegeten. Rond half 9 heb ik ze naar boven gebracht en wonderbaarlijk was het rond half 10 al stil boven.
Zo wil ik ze wel vaker hebben 🙂

Zondag heb ik de jongens een stevig ontbijt gemaakt, spek en eieren!
Dat beviel wel goed 🙂 Daarna zijn we naar Space Jump gegaan (poging 2) en dit keer was er plek zat en konden de mannen een uurtje lekker hun energie kwijt. 23231401_10155890450174700_548109162828269344_nEenmaal thuis wilden ze nog even spelen en ben ik al begonnen met poetsen, want dat was hoog nodig! Toen ik boven klaar was en beneden verder wilde gaan, is Mike’s vriendje opgehaald en heeft Mike zijn eigen kamer ook nog gepoetst (jawel, de kinderen moeten hun eigen kamer opruimen en schoonhouden). Tussen het poetsen door heb ik Kyra nog naar het werk gebracht en met Mike gegeten. Rond half 7 was ik klaar en had ik het hele huis gepoetst, heerlijk!
Om 7 uur kon ik gaan zitten voor het voetbal en ik was blij dat ik de benen hoog kon leggen (nu had ik ook reden om moe te zijn hahahaha).

Apart, dat ik een rustige week plan om wat energie bij te tanken, maar dan is het weekend weer zo bizar druk. Mooie balans Mel, but not really!

XmelX

3 thoughts on “Week #44

  1. Wat een week weeral, soms ben ik wel een beetje jaloers op je energie lieve schat!!
    Ik moet ook dringend met de stofzuiger rond en raak niet uit mijn zetel! 🙂

    Like

  2. Euhm… na half 9 is ook gewoonweg veel te laat, mens. Alleen vampieren gaan dan nog de deur uit. 😉
    Geweldig dat die kleine kerel van je meewilt op yoga! Hier is dat ook zo’n moeder-zoon momentje 🙂

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s