Week #45

De week kon niet beter beginnen!
Na het werk ben ik met de kinderen gaan uit eten en we hebben echt zo’n vreselijk gezellige avond gehad ! 😀

(Ze waren idioot aan het doen, dus niet denken dat Mike altijd zo boos kijkt 😛 )

We hadden een 3 gangen diner en tussen de gezellige gesprekken door, smaakte het eten ook nog echt heerlijk.


Volledig voldaan kwamen we thuis en heeft Kyra weer bij mij geslapen.
Of ze mist haar kamer, of ze aast op mijn bed (die laatste krijgt ze NOOIT!) 😛

Dinsdag was weer zo’n dag.. bah bah. Ik krijg op kantoor ineens een bericht van Kyra die haar gymkleren niet bij zich had omdat er geen gymles was vandaag. Bleek dat er dus wél gymles was en ze raakte in paniek en verzon ter plekke een smoes zodat ze niet mee hoefde te doen. Maar haar leraar wilde dus dat ik dat verhaal moest bevestigen (en terecht) en daar doet deze moeder dus niet aan mee. Ik heb haar gevraagd wat ze gezegd heeft en direct daarna heb ik haar leraar (en mentor) gemaild met de eerlijke en juiste verklaring waarom ze haar kleding niet bij zich had. Volgende week staat toch al een gesprek met haar mentor op de planning, dus dan zal dit wel besproken worden.
Je snapt natuurlijk wel dat Kyra niet blij was toen ik haar dit vertelde en toen ik verder zei dat ze haar houding wel eens mocht veranderen en zich eens wat meer kon gaan inzetten voor school, werd ze boos en emotioneel. Allemaal goed en wel, maar alle energie wordt uit het huis gezogen door haar vreselijke negatieve houding en dat heb ik haar ook even heel duidelijk gemaakt. Soms moet je gewoon keihard zijn om door te dringen, het zijn en blijven toch pubers.
Dit keer wilde ze in haar eigen bed slapen 😉

Woensdag was het weer sporten geblazen, maar helaas kon ik niet langer dan een uurtje blijven omdat we naar de tandarts moesten. We kregen alle drie controle en hebben paar afspraken gemaakt voor een volledige reiniging van ons gebit. Hij wil ook een ienie-mienie klein, zwart puntje gaan vullen binnenkort bij mij. Voordat het een echt gaatje wordt en ik last krijg dus. Na dit gezellige bezoekje ben ik met Mike naar de hockey training gegaan en daarna hebben we weer lekker gegeten. We zijn om de beurt in de douche gesprongen en de rest van de avond heb ik American Football gekeken 😀

Donderdag is mijn kleine man mee gegaan naar de yoga les en hij had er echt heel veel zin in. Normaal is hij wel wat verlegen, maar daar was deze avond helemaal niets van te merken. Hij deed heel goed mee met alle oefeningen en natuurlijk lukte niet alles perfect maar dat hoeft ook niet. Dat lukt bij niemand. Op het moment dat we allemaal op onze rug lagen, met de benen gebogen boven de romp, de handen aan de voeten (zoals de baby’s ook wel vaker liggen), moest Mike een beetje lachen omdat hij niet meer terug gerold kwam. En daar kwam ineens een klein scheetje te voorschijn, maar zelfs tóen was er niks van verlegenheid te zien bij hem. Dat gebeurt iedereen wel eens, dus zo gek is dat eigenlijk niet.
Achteraf zei hij dat hij het echt leuk vond en toch wel vaker mee wilde als dat mocht 😀
Ik vind het geweldig hoor, van mij mag hij elke week mee!

Vrijdag ben ik weer gaan sporten en we konden dit keer aan ons schema beginnen die voor ons gemaakt is. Ik breid hem zelf nog wat uit, want wil toch minstens anderhalf uur flink sporten anders geeft het voor mij weinig voldoening. Na het sporten ben ik Mike met een vriendje gaan ophalen van school en hebben ze thuis gespeeld. Het zijn twee rustige jongens, maar toen ik wat wilde gaan leren merkte ik dat Mike’s vriendje nog geen 10 seconden zijn mond houdt en dus kwam er bij mij geen zin van mijn teksten binnen! Hemeltje lief, wat is dat irritant zeg! Ik was stiekem wel een beetje blij toen ik met Mike kon gaan turnen en na het turnen heb ik hem bij zijn vader afgezet. Ik ben naar huis gegaan en heb even een half uurtje rust voor mijzelf genomen alvorens ik naar Steph ging. Rond 9 uur waren we in de Nieuwe Nor voor een avondje Lucas Hamming en we hebben echt wel lol gehad daar 😀
Vooral ook Stephanie vanaf het begin van het optreden gelijk een enorme bobbel in zijn broek zag zitten, die ons toch wel de hele avond bezig hield 😛
Je kunt er dan niks aan doen, maar daar moet je dan gewoon naar blijven kijken!! (en ik heb echt niks met bobbels hahahahahaha)

Toch hebben we zijn show niet tot het einde gehaald, want we hadden meer zin in ons café en wilden daar nog een biertje (en thee) gaan drinken.23376283_10155905686559700_2351902088554849458_n Ik was echter niet de gezelligste die avond en rond middernacht gaf ik aan dat ik wel klaar was en naar huis wilde. Gelukkig vond ze het niet erg en ik was echt zo blij toen ik in bed lag.

Dat ik echt moe was, was wel te merken aan het feit dat ik pas om half 10 wakker werd! Ik stond er zelf versteld van LoL.
Mike had in Horst een wedstrijd en dat was een uur rijden, toch ben ik gegaan want ik had al 2 wedstrijden gemist en wilde er absoluut niet nog eentje missen. Ik had een hele planning voor na de wedstrijd, wat ik wílde gaan doen maar dat liep weer helemaal in de soep. In plaats van naar huis rijden na de wedstrijd, ben ik nog even bij 2 vriendinnen op bezoek gegaan die in de buurt woonden en daardoor was ik pas om 4 uur thuis. Ik ben toen maar direct naar Kyra’s werk gereden om daar te eten. Heerlijk alleen aan een tafeltje, mijn ereader erbij en niemand die mij stoort.. loved it!

IMG_20171111_174547_306 (Small)

Zo lekker!!

Toen ik thuis kwam heb ik mij omgekleed en heb ik verder NIKS meer gedaan. Ik heb voor dood op de bank gezeten en heb totaal geen idee wat ik allemaal gekeken heb… totaal niet boeiend ook.

Zondag was ik wat vroeger wakker, maar dat vond ik helemaal niet erg. Ik heb de hele zondag gebruikt om te leren en mijn huiswerk in te leveren. Het is een aantal weken zo druk geweest dat ik daar amper tijd voor heb gehad. De kinderen bleven nog een extra nacht bij hun vader en ik vond het heerlijk. Ik hoefde niet op de klok te kijken en kon nog een dagje doen wat ik zelf wilde. Het was dan niet meer dan leren, maar echt.. dat is best lekker!
Geen spannende dag, maar voor mij was het echt TOP!

XmelX

8 thoughts on “Week #45

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s