Week #47

Zo mogen maandagen altijd een week openen.
Lekker chill beginnen op het werk, thuis koken en eten met de kids en nadat ik de afwas had weg gewerkt heb ik ook nog maar even de strijk gedaan (half uurtje werk).
Rond 9 uur zat ik op mij kont totdat ik naar bed ben gerold 🙂

Op dinsdag was het wel lekker druk op het werk en ook dat vind ik heerlijk. De dag vliegt dan om en niks zo fijn als de hele dat door kunnen werken.
Thuis heb ik na het eten en de afwas nog wat aan de pc gezeten en rond half 9 kwam Gertie langs. We hebben uitgebreid bijgekletst en het was echt een gezellige avond. Toch lag ik gewoon op tijd in bed en daar heb ik, zoals elke avond nog wat gelezen op mijn ereader. Ondanks dat ik er van hou om een boek vast te hebben, is die ereader echt wel fijn om te hebben (zeker als je in bed ligt, want een mega dik boek die op je gezicht valt omdat je in slaap sukkelt doet echt veel minder pijn dan een kleine, lichte ereader 😉 ).
Ik lees sinds ik die ereader heb ook echt wel veel meer en vlieg letterlijk door mijn boeken heen ! 🙂

Op woensdag was ik al vroeg wakker (6 uur) en dus wilde ik wat gaan lezen..
en wat denk je?!?!? Juist.. mijn ereader gaat niet meer aan 😮
Er staat ineens “update” in het scherm en hij doet niks meer. Toen ik eenmaal beneden kwam heb ik hem aan de lader gehangen (hij was net helemaal opgeladen dus hij kon eigenlijk niet leeg zijn), maar ook dat hielp niet. Heb hem toch de hele ochtend aan de lader laten hangen en in de middag probeerde ik hem weer aan te krijgen, maar tevergeefs. Dan maar aansluiten aan de pc, eens kijken of ik wat kan updaten, maar omdat de ereader niet aan ging, vond de pc hem ook niet waardoor ik geen update uit kon voeren. Zucht..
Maar dat is niet het enige wat ik op mijn vrije woensdagmiddag gedaan heb. In het kort:
Mike van school halen, de winkel in en uit, mijn vader ophalen, thuis omkleden en sporten, met mijn pa even naar de winkel, daarna hem thuis afzetten, weer naar huis en Kyra in de auto gegooid om haar naar haar werk te brengen, Mike omkleden en klaarmaken voor de hockeytraining, daar kon ik een uur rustig zitten, na de training weer naar huis, koken, eten, afwassen, Mike in de douche gezet, wasje gedraaid en om 21:30 uur Kyra opgehaald van haar werk..
Blijven ademen Mel!

Donderdag was een drukke en hectische dag op kantoor dus was blij dat ik naar huis kon en mijn weekend kon inzegenen. Na het eten en de afwas, was het weer tijd voor yoga en bohhhh, daar had ik zin in! Echter begon ik tijdens de yoga hoofdpijn te krijgen. Gek dat je tijdens een ontspannen moment ineens zo’n vervelend gevoel in je hoofd krijgt 😦
Wat is mijn bed dan heerlijk om in te kruipen na zo’n dag (maar ik mis wel mijn ereader die nog altijd niets doet 😦 )

Helaas stond ik op met nog altijd hoofdpijn, verdorie! Het weerhield mij niet om toch te gaan sporten, al heb ik wel wat pijnstillers genomen. Het sporten ging op zich wel, maar na de douche merkte ik de hoofdpijn weer flink opkomen. Ik moest nog een aantal boodschappen doen alvorens ik Mike van school haalde, want hij had een date met zijn vriendin en daar kon hij natuurlijk niet verschijnen zonder bloemen 😉20171124_113342 (Small)
Ik heb Mike van school gehaald en samen zijn we naar zijn vriendinnetje gegaan en hij vond het maar wat leuk haar de bos met 9 rode rozen te geven (ze is 9 jaar geworden!) 🙂 20171124_123243 (Small)Samen met Mike’s schoonmama nog een kopje thee gedronken en even bijgekletst, maar ik moest nog wat boodschappen doen dus kon niet al te lang blijven. Naar de Jumbo gegaan, medicijnen opgehaald, Kyra van school gehaald en naar haar werk gehaald en rond half 7 kwam Mike terug van zijn gezellig middag.

Ik heb hem 3 kwartier later naar zijn vader gebracht en ben daarna doorgereden naar het theater. Een week geleden had ik op een avond een kaartje gekocht voor “Het leven van Liesbeth List” en daar zat ik dan: voor het eerst alleen naar het theater en daar was de avond precies goed voor want ik had totaal geen behoefte aan enig gezelschap. 20171124_195202 (Small)De voorstelling was geweldig, emotioneel, heftig, grappig, mooi, zwaar, beladen en ik was diep, diep onder de indruk. Liesbeth List vond ik al een geweldig persoon, maar na zo’n voorstelling te hebben gezien, krijg je alleen meer respect voor de vrouw.
Ik was blij dat ik in bed lag want ik had nog altijd stampende hoofdpijn!

En ook zaterdag stond ik op met hoofdpijn, maar wederom weerhield mij dit niet van mijn plannen. Eerst de laatste hockey wedstrijd voor de winterstop van Mike bekeken (hij moest keepen en dat deed hij verdomd goed!) en daarna heb ik Gertie opgehaald en zijn we de stad in gegaan voor alvast wat Kerstcadeaus te kopen (Sinterklaascadeaus had ik al lang in huis). Met een lijstje gingen we de winkels af en nadat ik Sanalgin had genomen, zakte mijn hoofdpijn eindelijk. Paracetamol werkt bij mij dus duidelijk niet meer, ik neem niks anders meer dan Sanalgin bij hoofdpijn hoor. Het lijstje was ver afgewerkt en ik heb in dit Black Weekend het ultieme cadeau gekocht voor mijn kleine man 😀 (ik zeg nog niks!!).
We zijn daarna gaan eten op Kyra’s werk en daar waren mijn ouders en neefjes ook, dus zijn we maar samen gaan zitten. Het was gezellig en lekker en toen ik thuis was, ben ik heerlijk op de bank gaan zitten zonder er nog verder af te komen!

Op zondag heb ik wat langer in bed gelegen. Zonder ereader dus dan maar met een gewoon boek. Daarna heb ik een ontbijtje gemaakt en ben ik Kyra’s voorband gaan vervangen. Ik bleef kloten met dat schijt ventiel en na anderhalf uur heb ik het ding aan de kant gegooid en ben ik verder gegaan aan de surprise van Mike (die hij voor school moest maken). Nadat deze af was, ben ik gaan leren en toen Mike thuis gebracht werd, heb ik zijn vader gelijk even naar de band laten kijken. Hij heeft mij het trucje met het ventiel geleerd zodat het mij de volgende keer wel zelf lukt hahahahaha.
Het was nog een heerlijke avond, met voetbal en gezellige gesprekken met de kinderen.

En de hoofdpijn is weggebleven, ook niet geheel onbelangrijk! 🙂

XmelX

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s