Week #48

Voor een maandag was het chaotisch op kantoor, dat ben ik niet zo gewend op deze dag LoL. Ik ben druk aan het werk gegaan tot ik ineens een berichtje kreeg van mijn nicht dat mijn neef in het ziekenhuis lag met een longontsteking.
Ik heb weinig te doen met mijn familie, heel eerlijk, maar er zijn een aantal neven en nichten die mijn heel dierbaar zijn en daar is hij er eentje van. Ik zag een foto van hem en schrok mij helemaal kapot !!! Hij zag er vreselijk uit en nadat ik ’s avonds met de kinderen bij mijn ouders gegeten heb, heb ik Kyra op school afgezet voor een bijeenkomst en ben ik met Mike naar het ziekenhuis gegaan. Hij lag te slapen en lag er echt vreselijk bij. Mijn hart schoot naar mijn keel en ik kon wel janken toen ik naast hem op bed ging zitten. Zijn ogen gingen langzaam open en toen hij mij zag, kwam er een glimlach. Ik ben niet lang gebleven, hij moest slapen en tot rust komen maar ik móest er gewoon even naar toe. Tijdens het half uurtje dat ik bij hem zat, heb ik constant een hand op zijn arm gehad. Een beetje extra kracht en energie kon hij duidelijk goed gebruiken.

Dinsdag ben ik na het werk weer met Mike naar het ziekenhuis gegaan en hij lag inmiddels op een afdeling. Hij zag er gelukkig al wat beter uit, maar je kon nu ook pas goed zien hoeveel hij afgevallen was. Hij had een aantal dagen gewoon niet kunnen eten van de pijn en de kilo’s waren er echt afgevlogen. We hebben een stukje gelopen, dat ging gelukkig wel enigszins (je kon wel zien dat hij nog altijd pijn had) en dit keer zijn we wat langer gebleven. Even na 8 uur zijn we gegaan omdat hij moe was en echt moest proberen te slapen en thuis heb ik nog naar de Oranje dames gekeken. Ook Gertie kwam nog langs en Kyra moest ik nog van haar werk afhalen.

Woensdag ging de wekker een uur eerder omdat Kyra met een aantal klassen naar Den Haag ging en dus om kwart over 7 al op school moest zijn. Na het werk ben ik weer met mijn vader gaan sporten en daarna zijn we door gegaan naar Sittard voor kerstkleding. De kinderen krijgen van mijn ouders geen cadeaus met kerst, maar ze krijgen altijd nieuwe kleren. Mike had al het een en ander gekregen, maar ik moest nog een keer gaan kijken voor een jas en een shirt. Dat is gelukt, hij heeft een mooie jas uitgezocht, nog een shirt en een blouse. Hij is helemaal klaar voor de kerst! 🙂
Zelf had ik nog een cadeau gevonden voor mijn nichtje en zo hoef ik nog maar één cadeau en ben ik helemaal klaar! Ik ben goed bezig 😛
Om half 7 heb ik Kyra van school gehaald en zijn we direct naar Kevin gegaan. Ik vond het zo fijn dat hij weer thuis was! Hij loopt nog altijd als een oud mannetje, maar heeft gelukkig wel weer de eetlust van een varken hahahaha ! 🙂
Rond kwart over 8 zijn we naar huis gegaan en heb ik de avond met Kyra weg gekletst.

Donderdag was het geen dag op kantoor, maar een BHV herhalingscursus. Die zijn altijd wel leuk en leerzaam dus ik keek er wel naar uit. En leerzaam was het zeker! Gek eigenlijk, want ik doe dit al 10 jaar en elk jaar leer ik weer iets bij.
Of heb ik dat elke keer geleerd, maar vergeet ik gewoon elk jaar ?? Dat kan natuurlijk ook 😛
Na de cursus heb ik Mike opgehaald en zijn we naar huis gegaan waar ik deze keer wat eerder kon koken, omdat ik eerder thuis was. ’s Avonds was yoga les maar ik had dit keer weinig zin om met mijn moeder te gaan. Er is iets waardoor ik mij wat afzet tegen haar en ik kan mijn vinger er niet opleggen… heel raar.
Ik was in ieder geval blij dat ik thuis was en naar bed kon.

Vrijdag ben ik weer gaan sporten en daarna heb ik mijn winterbanden erop laten leggen. Nog boodschappen gedaan, Mike van school gehaald, Kyra van school gehaald en naar haar werk gebracht en daarna nog even langs bij mijn neefje. Hij was alweer wat meer opgeknapt en we hebben een uurtje kunnen kletsen. Van daar uit ben ik met Mike naar turnles gegaan en daarna hebben we thuis frietjes gegeten. Later op de avond heb ik Kyra nog opgehaald van haar werk en een half uur later ben ik gaan slapen.
Ik ben moe, komt vast door die donkere dagen enzo.. (tuurlijk Mel).

Zaterdag was ik al weer veel te vroeg wakker en dan gaat mijn bovenkamer gelijk aan het werk (het is weekend hoor!!). Ik ben toch nog even blijven liggen en heb daarna maar ontbijt gemaakt voor mijn kids en vervolgens ben ik wat gaan poetsen. Toen ik daar geen zin meer in had, heb ik mijn boek gepakt en ben ik gaan leren, totdat Alique kwam. De kinderen gingen naar de verjaardag van de vriendin van hun vader en ik ging met Alique naar de open dat van Zuyd Hogeschool. We liepen allebei als blije kippen door de gangen, vond het heel interessant en zouden het liefst weer gaan studeren zodat we hier vaker konden rond wandelen. We zijn daarna naar huis gegaan en tijdens een paar koppen thee hebben we nog uitgebreid met elkaar gepraat. Ik heb haar verteld over mijn voorgevoel, dat er ergens iets ging gebeuren maar heel erg hoopte van niet, hoe ik mij voel en dat ik stil sta, wat absoluut niet goed is voor mij (dat is voor niemand goed).
Ik weet niet of het komt door het werk dat ze nu doet, maar haar inzichten en manier van denken helpen mij enorm. Ze kan relativeren en handvaten geven hoe ik misschien met dingen om kan gaan. Ik realiseerde mij toen ze weg ging, hoe blij ik ben met haar als vriendin. Jammer dat ze zo snurkt, dat wel 😛
Daarna ben ik nog naar gaan leren en ineens belde Kyra mij. Ze vertelde mij iets, waardoor ineens alles in elkaar viel.. het nare voorgevoel, het piekeren, de twijfels, het afzetten tegen mijn moeder, alles klopte ineens. Ik heb een half uur voor mij uit zitten staren en voelde mij daarna zo vreselijk waardeloos.
Ik ga er nu niet verder op in, dat komt nog wel, maar de rest van de avond is als een waas langs mij af gegaan.

Zondag had Mike zijn vierde en laatste college in het Thermen museum, over de Romeinen en nadat hij zijn diploma had gekregen zijn we Kyra gaan halen en naar mijn ouders gegaan. Kyra wilde graag naar Aken en daar een rondleiding doen zodat ze extra studiepunten krijgt voor Duits. Ik heb een bubbel om mij heen geblazen, heb mij bezig gehouden met Kyra en mij weinig aangetrokken van mijn moeder die ook mee was. Tijdens de rondleiding heeft Kyra nog gefilmd want ze moest er een vlog van maken en hebben we dat uurtje best lol gehad. Er was geen winkel open, alleen de kerstmarkt was er maar daar had ik absoluut geen zin in. Aangezien Kyra moest werken, zijn we na de rondleiding gewoon naar huis gegaan. Mijn vader was met Mike naar de bioscoop gegaan en hij werd later thuis gebracht. Nog een klein hapje gegeten met mijn mannetje en voor de rest van de avond wat voetbal gekeken, geschreven, nagedacht en met Kyra gekletst.

Ik ben duidelijk van mijn pad af.
Vreselijk gevoel.
En wat een rot week zeg Pffff…
Niet eens een foto die ik er bij kan zetten :/
Hopeloos..

XmelX

6 thoughts on “Week #48

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s