Kerstkaarten

Ik heb even getwijfeld of ik dit jaar wel kerstkaarten zou versturen, want sja, Kerst en ik gaan tegenwoordig niet meer zo heel goed door één deur :/
Maar als ik denk aan hoe leuk de kaarten altijd worden en hoeveel lol wij altijd hebben met die kaarten maken, dan was de keuze snel gemaakt! 🙂
Bovendien vind ik het heerlijk om kaarten te krijgen en net zo leuk om ze te versturen (zelfs met Kerst!).

Dus, op pakjesavond na het gourmetten, hebben we de kerstmutsen gepakt en zijn we begonnen met de foto sessie.

Beelden zeggen soms gewoon meer dan woorden 😛

De uiteindelijke kerstkaart is heel leuk geworden en is inmiddels ook al gepost.

Ik was natuurlijk niet zo slim om daar even een foto van te maken, maar dat zou ook niet leuk zijn voor degene die een kaartje in de bus krijgen 😉

Sturen jullie ook kerstkaarten ?

XmelX

19 thoughts on “Kerstkaarten

 1. Ze zijn leuk!
  Nope, al zeker 10 jaar niet meer. Als iemand er een speciale wens opzet, er aandacht aan besteed, dan vind ik het leuk. Maar een kaart met “groeten van Theo en Janneke” zegt me nul komma nul. (En die gaan ook meteen in de oud-papier bak ;))

  Geliked door 1 persoon

 2. De voorpret is al geweldig! Leuk die foto’s!
  Ik stuur sowieso wel kerstkaarten naar mensen zonder internet. Ja echt, die zijn er nog hoor! Verder maak ik een leuke mail en stuur die naar de meeste die dat wel hebben. En naar een aantal speciale mensen stuur ik wel een echte kaart. En de echte kaarten krijgen ook altijd een persoonlijk boodschap. Alleen een naam opschrijven kan iedereen..

  Geliked door 1 persoon

 3. Hier worden kerstkaarten ook nog elk jaar verstuurd. Met telkens een gepersonaliseerde wens. Iemand die te kampen had met ziekte of verlies het voorbije jaar heeft immers geen boodschap aan ‘gezond, gelukkig jaar’. Het mag wel wat meer zijn wat ons betreft. En echte kaartjes hebben toch net nog altijd dat beetje meer vind ik.

  Geliked door 1 persoon

 4. Elk jaar denk ik: volgend jaar kap ik met die onzin. Je raadt het al: ook dat jaar trap ik er weer in. En om dezelfde reden als jij: het is zo leuk om lieve kaartjes te krijgen. Niet het standaard papierwerk, dat belandt in de oud papierbak.

  Geliked door 1 persoon

 5. ZK en GN
  H

  Whoehahahaha

  Kreeg jij even een boost om deze tijd geweldig en liefdevol door te komen!
  Het kan dus met een blog ook.
  Trouwens het mooiste blog dat ik ooit heb gelezen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s