Week #49

Vandaag had ik een dagje vrij. Ik wilde met Kyra mee naar de orthodontist omdat haar beugel eruit ging. Ze heeft 3,5 jaar met dat ding in gelopen en ik was dus echt heel benieuwd hoe haar gebit er nu uit zou zien zonder de versieringen erin.

IMG-20171204-WA0002 (Small)

Voor…

Na ongeveer 3 kwartier was alles eruit gehaald en stond Kyra breed glimlachend voor de spiegel naar haar eigen gebit te kijken. Het was voor haar natuurlijk heel vreemd, ze is zo gewend om mét beugel in te lopen, nu moet ze er weer aan wennen hoe het is zónder beugel! 🙂 Het zag er echt heel mooi uit en ze kon niet ophouden met lachen 😀

IMG_20171204_111705_088 (Small)

Ná !! Prachtig toch 😀

Terecht natuurlijk, want zeg nou zelf: dat meiske heeft toch een mooie glimlach!
Ik ben nog even naar Alique gegaan en in de middag heb ik heerlijk op mijn gemakje een paar wedstrijden gekeken (American Football), gewoon even dat gedaan wat ik wilde doen! Rond de klok van 4 uur ben ik alles klaar gaan maken voor onze Sinterklaasavond. Het is toch te leuk om zomaar voorbij te laten gaan, dus we hadden besloten te gaan gourmetten.
Een uurtje later ben ik Mike gaan halen en bij thuiskomst hebben we samen de rest klaar gezet en zijn we lekker gaan eten.

20171204_173201 (Small)

De ‘S’ van Stom jong.. vond hij niet leuk 😛

20171204_173310 (Small)

Een ‘M’ mam ?? WTF! LoL

Tijdens het bakken mochten de kinderen hun cadeautjes uitpakken en gelukkig waren ze er blij mee 🙂


We hebben na het eten en afwassen nog een spelletje Dr.Bibber gedaan en dat was werkelijk hilarisch!! Mike vond het moeilijker dan hij verwacht had en Kyra schrok elke keer als ze het ijzer raakte LoL.
Het was een hele leuke avond 😀

Dinsdag was een drukke dag op kantoor omdat ik de maandag ook moest inhalen en na het werk hebben we niet veel meer gedaan dan samen gegeten. Na het opruimen en de afwas, heb ik Mike verzorgd en is Gertie nog langs gekomen. Het werd nog een gezellige avond 🙂

Woensdag ben ik na het werk weer gaan sporten, maar ik kon helaas niet zo lang blijven omdat ik met Mike naar de tandarts moest. We hebben Kyra daarna naar haar werk gebracht en nog even wat gehaald in de winkel. Thuis gekookt, gegeten en daarna de kerstboom opgezet. Eens kijken of we nog een kerstsfeertje kunnen krijgen. Mike vond het helemaal leuk, hij wilde ook kaarsjes aansteken omdat dat nog meer gezelligheid geeft 🙂

20171213_150842-1 (Small)

Elvis had zijn plekje ook meteen gevonden 🙂

Donderdag was een chille afsluiter van de week op kantoor. Na het avondeten was het weer tijd voor yoga en Mike ging weer mee. Hij deed weer heel goed zijn best en het was echt weer lekker. Van mijn moeder heb ik mij niet zoveel aangetrokken, ik ben hard bezig om daar op emotioneel gebied afstand van te nemen.
Mike was moe na de yoga en dat is ook wel logisch, dat ben ik ook altijd. Ik heb hem lekker in bed gelegd en heb daarna nog even met Kyra gekletst alvorens we naar bed zijn gegaan.

Vrijdag, mijn vrije dagje! In de ochtend meteen gaan sporten en daarna nog wat boodschappen gedaan. Nadat ik Mike had opgehaald van school zijn we nog even naar wat andere winkels gegaan en hebben we een oliebol gegeten. Ik heb Kyra nog opgehaald van school en naar het werk gebracht en daarna met Mike naar turnen gegaan. Na het turnen heb ik hem bij zijn vader afgezet en ben ik Stephanie gaan ophalen. Het was weer eens tijd voor een etentje en drankje en dit keer ging een andere vriendin ook mee. Het was zo’n heerlijke avond, waarin we meerdere keren pijn in onze buik kregen van het lachen. Geniale avond en op zo’n momenten ben ik zo enorm blij met zulke vrienden.

Zaterdag ben ik op tijd opgestaan en heb ik na het ontbijt een paar uurtjes geleerd. Rond half 1 ben ik naar mijn nicht in België gereden. Daar was ik al een tijdje niet meer geweest en had echt wel behoeft aan haar gezelschap. Weinig familie waar ik nog kom of mee om ga, maar haar wil ik niet missen! Tegen half 4 ben ik weer naar huis gereden en daar heb ik een omelet gemaakt en wilde daarna nog wat tv kijken. Op de een of andere manier ben ik in slaap gevallen om een paar uur later pas weer wakker te worden. Ik ben altijd zo suf als een konijn als ik overdag in slaap val en baal er ook van dat ik niet zoals andere mensen gewoon een half uurtje kan dutten.
Nee, bij mij is dat gelijk een paar uur!
Ik ben later in Kyra’s bed gekropen zodat ik nog wat tv kon kijken, want daar had ik gewoon zin in 😛

Op zondag ben ik ook op tijd opgestaan en weer na het ontbijt geleerd. Totdat Gertie kwam en nadat we een kopje thee hadden gedronken zijn we nog de stad in gegaan. Het was behoorlijk aan het sneeuwen dus we moesten in de stad natuurlijk wel even een paar sneeuwballen gooien 😛
Eenmaal thuis ben ik nog wat gaan leren en heb ik de badkamer nog een goede beurt gegeven. Ik had nog een tomatensoep gemaakt, maar toen ik een klein beetje rijst erin wilde doen, viel het pak bijna uit mijn handen en viel er veel te veel rijst in de soep. Het was zo klungelig dat ik om mijzelf moest lachen. Ik heb een kopje soep gegeten en had al gelijk door dat er echt véél te veel rijst in zat (de lepel bleef er rechtop in staan hahahaha) en ik heb hem dus nog wat moeten verdunnen. Dit gebeurt er nou als ik kook, LoL. Dat gaat zelden goed.
Om 7 uur kwam Mike thuis en om 9 uur heb ik Kyra van haar werk gehaald..
Het was een fijn en rustig weekend, love it!

XmelX

5 thoughts on “Week #49

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s