Week #51

Vandaag vertelde mijn collega mij dat hij binnenkort ergens anders gaat werken en ons bedrijf na een half jaar al gaat verlaten 😦
Wat een kut nieuws was dat zeg! Ik heb ook tegen hem gezegd dat ik het behoorlijk scheisse vind, omdat ik het enorm prettig vind om met hem te werken.
Soit.. so be it.
Ook ben ik met mijn baas nog naar de Sligro gegaan voor ons jaarlijks kerstpakketten shoppen. Altijd gezellig 🙂
Toen ik thuis kwam van het werk kreeg ik een berichtje van een vriendin of ik mee wilde naar het ziekenhuis waar een andere vriendin een nachtje moest blijven. En uiteraard wilde ik dat! Niemand moet een nachtje in het ziekenhuis blijven zonder dat er bezoek langs komt. Dus we zijn een uurtje gegaan en dat was nog gezellig ook 🙂
Eenmaal thuis was het te laat om nog wat zinnigs te doen (geen fut meer) dus heb ik er maar een rustige avond van gemaakt.

Dinsdag ben ik met de kids gaan eten bij het werk van Kyra. Ze had vrij vandaag en wilde ook wel eens daar gaan eten.

 

Dat vond ze ergens toch wel raar en ze was ook de hele tijd bezig met bestek neerleggen en die kleine dingen allemaal LoL. Ze moeten toch blij zijn met haar, want ze is overal inzetbaar. Zelf heeft ze het ook heel erg naar haar zin daar en het brengt centjes in de la 🙂

What can I say… het is een kind van zijn moeder 😀
Toen we thuis waren heb ik Mike verzorgd en later is Gertie nog langsgekomen. Maar ik wilde ook perse een wedstrijd van de Cowboys kijken (American Football) dus daar ben ik om half 11 aan begonnen. Een wedstrijd zonder de mogelijkheid om pauzes door te spoelen, duurt al gauw 4 uur, maar ik was om kwart over 12 klaar. Pfff, beetje laat maar het was de moeite waard! (gewonnen!!)

Op woensdag ben ik na het werk gaan sporten. In mijn eentje, want mijn pa was nog altijd ziekjes (mannenziek he.. die liggen dan al half in het graf met een griepje, mietjes!). Daarna heb ik een heerlijke douche genomen en Kyra naar haar werk gebracht. Voor Mike en mij gekookt en om half 8 heb ik Kyra weer opgehaald. We hadden kaartjes voor het theater (niet omdat ze er zo’n zin in had, maar omdat het moest van de CKV leraar :P). Hoewel ze Katinka Polderman (haar voorstelling gingen we dus bekijken) wel heel grappig vond en de het werd ook echt een gezellige avond!20171220_195719 (Small) Twee vliegen in één klap dus.
We waren voor half 11 thuis en konden Gertie toen naar huis sturen (zij is bij Mike gebleven, lief he 😉 )

Donderdag zat ik veelal alleen op kantoor, mijn collega had vrij en mijn baas was veel onderweg dus het werk schoot lekker op. Na het werk heb ik Mike van de BSO opgehaald en zijn we direct naar de Kerstmarkt op zijn school gegaan. Dat is altijd een drukke maar gezellige bedoeling. Overal spelletjes die ze kunnen doen, grabbelen, siroop en chips, met de kerstman op de foto en ook worden er lootjes verkocht.20171221_182842 (Small) Ik zat wat te praten met een andere moeder toen een juf mij natuurlijk lootjes wilde verkopen. Ik had nog 50 cent in mijn zak en dat was goed voor één lootje. Beetje sneu maar ja, wat wil je als je zoon al het geld al op heeft gemaakt 😛
De loterij begon en het laatste lootjes werd geroepen: 301
Laat dat nou mijn nummer zijn !!!
Whahahahahaha, ik had natuurlijk meteen een staatslot moeten kopen, misschien had ik wel net zoveel geluk daarmee maar dat heb ik niet gedaan. Je moet het lot ook niet tarten hé. Bovendien was het een prachtige prijs die ik gewonnen had.. toepasselijk niet?

Om half 8 naar huis, snel wat eten voor de kleine man maken, omkleden, paar hapjes eten tussendoor nemen en even voor acht uur zat ik alweer in de auto onderweg naar yoga les. Daar kon ik even onthaasten en genieten van de laatste yoga les van het jaar.

Op vrijdag heb ik weer heerlijk gesport, Kyra naar school gebracht, boodschappen gedaan, Kyra weer opgehaald en thuis de eerste Star Wars film gekeken. Ik heb die films nog nooit gezien en aangezien ik morgen naar deel acht van de serie ga, moet ik wel even íets kijken. Anders snap ik er ook geen jota van 😛
Mike heb ik opgehaald nadat ik Kyra naar het werk heb gebracht en rond 6 uur is Alique gekomen. Een half uurtje later zijn we Mike naar zijn vader gaan brengen en ben ik met the Girlz gaan eten (Alique en Gertie).
We hadden zin in een overheerlijke hamburger en die hebben we ook gehad !20171222_192143 (Small)
Daarna hebben Gertie en ik nog The Voice of Holland gekeken. Booooring! LoL

Zaterdag was ik met Gertie al om 9 uur in de Jumbo, zodat ze haar kerstboodschappen in huis kreeg. We hebben nog lekker een ontbijtje genuttigd en waren om 11 uur weer thuis. 20171223_092520 (Small)’s Middags heb ik nog twee Star Wars films gekeken en ik denk dat ik wel klaar ben voor nummer acht (not really, but allright). Ik had al een aantal biertjes op voordat Debby mij kwam halen en voordat we naar de bios zijn gegaan heb ik nog even een paar flessen van die lekkere wijn in het restaurant gekocht. In de bios heb ik nog maar een biertje gedronken en ik had het toch een potje warm! Foei! LoL
Het was een gezellige avond, voor mij een beetje een verwarrende film, maar ik ben wel van plan om de andere vier Star Wars films ook nog te gaan kijken (misschien snap ik dan alles).

Zondag 24 december.. Kerstavond.
Hoe die “feestelijke”, “warme” avond was, kun je hier lezen: Kerstavond..

Een fijne week, maar een vreselijke afsluiter!

XmelX

2 thoughts on “Week #51

 1. Nou ik ben al naar Star Wars geweest met man en kind….IK kijk al jaren geen voice meer, maar ik las dat de voice niet was maar de voice world of zo, en dat er heel veel boos waren. Hahaha, mensen zijn nogal snel boos volgens mij hè? Ja je begin was heerlijk toch van de week, wat een bummer die kerstavond… Hoop voor je dat oud en nieuw gezelliger verloopt. Ik wens je in iedergeval een stralend en gezellig 2018.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik kijk over het algemeen helemaal geen tv meer. Vind er weinig boeiends aan en áls ik tv kijk dan bepalen anderen wst er gekeken wordt, mij boeit het niet zo 😊
   We zien wel wat 2018 brengt, ik ben niet zo bezig met het nieuwe jaar enzo, nooit gedaan ook. Ik leef van dag tot dag en probeer er zo veel mogelijk uit te halen, maakt niet uit welke dag het is!!
   Bedankt voor je bericht en laat 2018 voor jou ook mooi, geweldig en stralend zijn 😘😘

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s