Week #52 – en dat was 2017!

Eerst en Tweede Kerstdag ben ik heerlijk rustig en alleen doorgekomen (lees: Mijn Kerst)
en op woensdag ben ik gewoon gaan werken.
De kinderen waren bij hun vader dus ik had weinig reden om thuis te blijven. Het was wel lekker geweest, een paar dagen lekker chillen maar ik heb gemerkt dat thuis hangen en series kijken echt iets is waar je lui van wordt, dus dan ga ik toch liever werken.
Bovendien was het een goede gelegenheid om bij te werken want ik lag wat achter.
Ik heb dan ook 2 uurtjes langer gewerkt dan een normale woensdag en bij thuiskomst had ik behoefte aan frisse lucht. Dus ben ik aan de wandel gegaan, zonder te weten waar ik heen ging. Na een uur kwam ik bij mijn neef aan en daar heb ik even een pauze genomen. We dronken een Jägermeister.. en nog één.. en nog één.. en na de vierde bedacht ik mij dat ik nog naar huis moest lopen én nog niks gegeten had.
Dus na een plasje ben ik maar weer vertrokken (nadat ik gevraagd had of links- of rechtsaf moest 😛 ) en toen ik onderweg was begon het nog te regenen, heerlijk!! Niks zo lekker als doelloos door de regen lopen 🙂
30 minuten later kwam ik thuis aan. Ik ben meteen een maaltijdsalade gaan eten en heb daarna een frisse douche genomen.
Nog wat geschreven en dat was het dan voor mijn woensdag.

Ook donderdag ben ik gaan werken en om 4 uur had ik alles af en mocht ik naar huis. Ik ben gelijk boodschappen gaan doen en heb thuis lekker gegeten met een glaasje wijn erbij. Genotsmomentje 🙂
Morgen komen de kinderen weer thuis en ondanks dat ik blij ben dat ze er weer zijn, waren die 4 dagen alleen ook wel even lekker. Alles op mijn gemak doen, niemand waar ik voor hoef te rennen, just me. Jammer alleen dat ik dan ook altijd meer ga denken en piekeren over van alles, maar ach.. het hoort nu eenmaal bij mij.

Vrijdag ben ik gaan poetsen, lekker uitgebreid en ik heb ook even genoten van een schone woonkamer (want die is altijd maar een uurtje schoon) en nadat ik nog een beetje geleerd had, kwamen de kinderen thuis. Ze lieten mij alles zien dat ze gekregen hadden en toen zag Mike nog een verloren cadeautje onder de boom liggen.
Hij pakte hem uit en zijn mond viel bijna tot de grond open en hij sprong in mijn armen, zo blij was hij. Eindelijk had hij dan zijn Playstation 4!


Niks zo leuk als een dolgelukkig kind 😀
We hebben hem meteen aangesloten, later nog wat eten besteld en een vriend van Kyra kwam ook nog langs. Yes, my kids are back 😀

Zaterdag was ik om 5 uur al wakker en nadat ik een uurtje gelezen had, ben ik weer in slaap gevallen. Na het ontbijt zijn we met z’n drietjes nog de stad in gegaan en kon Mike met zijn kerstgeld al wat nieuwe spellen kopen. 20171230_122747 (Small)We hebben nog een heerlijk kopje koffie gedronken en uiteraard ook oliebollen gehaald (zelden zoveel zin gehad in oliebollen als dit jaar!). Kyra moest werken dus Mike en ik hebben alleen gegeten en nadat ik Kyra opgehaald had van haar werk, hebben we even besproken wat we nu met oudjaarsavond gingen doen. Als ik de kinderen niet thuis had, dan had ik waarschijnlijk al om half 11 in mijn bed gelegen, maar die vlieger ging dus niet op!
Kyra vertelde dat de vriendin van haar vader (waar ik best goed mee overweg kan) helemaal alleen zat en ze vond dat wel sneu. Ik vond dat ook sneu.. dus hebben we maar gevraagd of ze naar ons kwam. Buiten het feit dat ik het idioot vindt dat zij het maar prima vindt om naar de familie van de ex van haar vriend te gaan, is ze iemand die hier net pas is/woont, die meegesleept wordt in situaties waar zij niets aan kan doen, dus kan ik háár verder niets kwalijk nemen. Ze was ons dankbaar, dat was duidelijk.

Omdat we toch nog lekkere dingen moesten hebben voor de avond, zijn we ’s morgens nog even naar de winkel gegaan (we=Mike en ik). Nadat Kyra eindelijk uit haar bed was zijn we nog een stukje gaan wandelen met z’n drietjes, even de frisse lucht in en wat  beweging in onze kont krijgen voordat we weer een avond thuis gingen hangen. Rond de klok van 7 uur kwam de vriendin van mijn ex en hebben we eerst een uurtje gekletst, daarna zijn we een spelletje gaan doen en vervolgens het eten allemaal klaar gaan maken. Rond 9 uur kwam Gertie ook en hebben we ons spelletje vervolgt.
“In een handomdraai”
Heb je dat spel al eens gespeeld ?? Wij spelen het met regelmaat en het is werkelijk hilarisch. Zo heb ik 5 meter als een slang over de grond moeten voortbewegen, moest ik de voeten van Kyra wassen, heb ik een doedelzakspeler na moeten doen, met mijn handen over mijn oren moeten zitten, alleen mogen ‘praten’ met handgebaren en mocht ik een vies gezicht naar Gertie trekken 😛
Ook de anderen kwamen er niet zo goed vanaf.. eentje moest met een pan op haar hoofd zitten, de ander moest onder de tafel zitten, of in de hoek staan, 30 seconden met een muntstuk tegen je neus gedrukt tegen de muur staan, het gezicht met meel wassen, een denkbeeldig zwaardgevecht nadoen en nog meer van die ongein!
Geniaal spel, echt waar 🙂


Toen het tijd was om de champagne open te trekken, was ik eigenlijk al een uur klaar om naar bed te gaan, maar ik heb mij er gewoon doorheen getrokken 😛
We hebben getoost op het nieuwe jaar, gekeken naar het vuurwerk, daarna de boel opgeruimd en om 1 uur was het stil in huis.
Het was een aparte avond, maar het enige dat voor mij belangrijk was die avond, was dat mijn kinderen bij mij waren ❤

Ik ben niet zo van de goede wensen doen aan iedereen met nieuwjaar.
Ik wens iedereen altijd een mooie dag, een mooi jaar en een mooi leven toe, dat hoef ik met nieuwjaar niet extra te benadrukken vind ik.
Maar bedankt aan degene die dat wel gedaan hebben, heel lief hoor 😀

XmelX

18 thoughts on “Week #52 – en dat was 2017!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s