Sauna dag

Het was alweer veel te lang geleden, maar vorige week zaterdag hadden we dan eindelijk weer een een dag Sauna gepland.

Goed gemutst zijn we rond 11 uur vertrokken en zaten we even na half 12 al in onze eerste sauna (60º, opwarmertje) om hierna vervolgens gelijk onze eerste opgieting te doen (vanille-aardbei) en die was zo’n 95º gok ik.
Ooooh man, wat voelde dat fijn zeg! Ik hou er van om daarna echt koud af te douchen en dat heb ik dus ook elke keer na zo’n opgieting gedaan.
Wat we ook elke keer na de opgieting/cooling down hebben gedaan, is gezwommen en daarna wat gedronken. Even een half uurtje zitten, wat drinken, kletsen, lachen en dan weer door naar de volgende ronde.

Bij veel van die opgietingen zie je vaak dezelfde mensen en er was één vrouw waarvan wij ons afvroegen of ze überhaupt wel eens uit zo’n sauna liep.
Ze zat er namelijk al elke keer als wij de sauna in kwamen en ze zat er ook nog als wij de sauna weer uit liepen. Toen ze er op een gegeven moment niet meer zat, dachten we dat ze misschien gesmolten was 😛 (je had erbij moeten zijn, wij lagen dubbel toen we die opmerking maakten hahahaha).

Wat mij deze keer ook opviel was een stel die precies tegenover ons zat en elke keer als de opgieting begon, ging de vrouw met haar rug naar de man zitten en begon de man haar rug te masseren.
Ik had in het begin zoiets van:
“Oké.. apart…” 
Maar nadat ik er elke keer naar keek (ik kon er ook niks aan doen hè.. mijn blik werd er elke keer naar toe getrokken) begon ik mij toch af te vragen waarom ze dit elke keer deden. Ik bedoel, zo’n opgieting gaat van dik 90º naar soms wel 105º (zeker met een ijs-opgieting) en je moet er dan toch niet aan denken dat er de hele tijd iemand aan je zit!?
Je hele lijf zweet enorm, zelfs als je normaal amper zweet (zoals ik) dan nog voel je de druppels overal lopen. Ben je dan iemand met zijn eigen zweet aan het masseren?
Jak!
Maar aan de andere kant, warmte doet ook wat met een lichaam (met die van mij in ieder geval wel) en ik zou volgens mij hartstikke opgewonden raken als er iemand op zo’n moment dan liefdevol met zijn handen over mijn hele rug zou gaan (zweet of niet!).
Goede genade zeg…
Toen ik dit tegen Jeffrey zei moest hij lachen en zei hij direct wat ik ook dacht:
“Het is maar goed dat je bij een vrouw niet direct die opwinding ziet!”
We hadden best lol om dit fenomeen maar ik begon ook gelijk respect te krijgen voor die vrouw, poe.
Die koude douche heeft dan meteen een dubbele werking zeg maar;)

Al met al hebben we een heerlijke dag gehad, veel gekletst, veel gelachen, maar liefst 6 opgietingen gedaan en we hebben ook gelijk de volgende date vast staan!
Toch wel leuk om zo af en toe voor een dag een man te hebben 😉
(bedankt daarvoor Esther 😛 )

XmelX

17 thoughts on “Sauna dag

  1. Pingback: Week # – 2018 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s