Week #1 – 2018

Oke, luister. Het is niet dat ik niet wíl schrijven, maar ik zit gewoon te vaak wat voor mij uit te staren, of te lezen waardoor ik de laptop links laat liggen.
Mijn excuses 😛
Maar ik zei een aantal berichten geleden al dat ik geen planning heb wat schrijven betreft en de pen in duik wanneer ik dat wil.
Geen idee waarom ik mij dan nog eens verontschuldig, maar goed ….
We gaan maar even door naar de orde van de dag, of beter gezegd: van de week 🙂

Maandag 1 januari.
Deze dag begon uiteraard heerlijk door de welbekende Nieuwjaarsduik, die ook dit jaar uitermate prettig was 🙂
Na deze duik zijn Mike en ik een spel bij mijn ouders gaan ophalen, die hij daarna thuis gespeeld heeft. Ik heb ondertussen de kerstboom afgebroken en alle kerst-rotzooi opgeruimd (onder de ondersteunende kreten van mijn zoon: “goed bezig mam!”.. kleine etter!), waarnaar de boel natuurlijk goed gezogen moest worden, we ook nog moesten eten en ik daarna de afwas ook maar gelijk weg gewerkt heb. Tussendoor wederom de uitspraken van zoonlief:
“Boh mam, kijk eens naar dit spel! En je bent écht goed bezig!” Soms hè..
Nadat ik klaar was met mijn opruimwoede, heb ik nog wat American Football wedstrijden gekeken, maar telkens vielen mijn ogen dicht of mijn hoofd klapte naar voren. Echt niet fijn! LoL
Kyra was rond kwart voor tien thuis (en heeft dus sinds vandaag verkering met een hele leuke en lieve jongen 😀 ) en ik kon niet anders dan naar bed gaan, want ik was echt kapot moe!

Dinsdag 2 januari.
Geen wekker?
Nee! Verhip, ik had nog een extra dagje vrij 😀 *whoop whoop*
We hebben ook echt weinig gedaan vandaag. De kids hebben lekker vakantie en dan mogen ze ook eens een doen waar ze zelf zin in hebben. Mike heeft vooral gespeeld op zijn playstation, Kyra ging van de bank, naar haar kamer.. en weer terug, totdat ik haar naar het werk moest brengen en ik heb genoten van helemaal niks te hoeven doen behalve lezen en American Football kijken 😀
Ik ben wel nog even met Gertie naar Media Markt gegaan omdat ze eindelijk eens wat voor zichzelf wilde kopen 🙂
Productieve vrije dag, hoppa!

Woensdag 3 januari
Een half dagje gewerkt en daarna gaan sporten met mijn vader. Thuis heb ik gedoucht en ben ik alles al klaar gaan zetten voor een avondje gourmetten. Kyra had het vlees al gesneden en gemarineerd, had ook de keuken en woonkamer gepoetst, gezogen en gedweild 😮
Zonder dat ik haar dit gevraagd had! (applaus mensen.. dit is absoluut een pluim waard)
Dus ik hoefde eigenlijk niet zo gek veel te doen, best chill (vlees snijden vind ik sowieso echt vies dus ik was blij dat Kyra dit voor mij gedaan had).
Kyra’s vriendje kwam ook en met z’n vieren hebben we heerlijk gegeten. Na het eten nog een klein Nerf-gevecht gehad (ik moet echt nog een paar van die dingen gaan aanschaffen, te leuk!) en vervolgens nog een gezellige avond er van gemaakt.
Toen Mike naar bed was, hebben we nog een horror film gekeken en de tortelduifjes schrokken soms allebei zo hard, dat het gewoon lachwekkend was 😀

Donderdag 4 januari
En alweer de laatste werkdag van de week 🙂 Zo’n werkweken zijn best prettig, kan ik je zeggen. Mike was de hele dag op de BSO en hij was helemaal kapot toen ik hem ophaalde. Dat betekent dat hij zich dus prima geamuseerd heeft. Ik heb met hem gegeten (Kyra was weer werken) en na het eten hebben we ons op de bank gegooid en niks meer gedaan (behalve domme tv kijken en spelletjes doen). Ik heb Kyra nog opgehaald van haar werk en rond half elf gewoon naar bed gegaan.

Vrijdag 5 januari
Ondanks dat we allemaal vrij waren vandaag, was ik gewoon om 9 uur in de sportschool. Lekker anderhalf uur gezweet en daarna met Kyra even naar de fietsenmaker. Vervolgens gelijk even naar de winkel gegaan en toen naar huis, want Mike’s vriendinnetje kwam rond de middag naar ons. Toen ze er eenmaal was, zijn we samen naar Pets Place gegaan en heb ik een leuk mandje voor de katten gekocht, nog even genoten van alle andere diertjes daar en daarna richting huis. Onderweg zei Mike dat hij wel zin had in McDonalds en dus heb ik gelijk de auto gedraaid en de kids een happy meal gekocht. Voor mij was een koffie met een koekje voldoende 😉


Thuis hebben ze even gespeeld en toen ik Kyra naar het werk moest brengen zijn die twee met mij meegegaan en zijn we nog even naar Kruidvat en Takko gegaan (paar leuke shirts gekocht voor zo weinig geld! Love that shop!) en toen we thuis waren hebben ze nog een film gekeken. Mike’s meisje werd om half 6 opgehaald en Mike werd om 6 uur opgehaald. Daarna kwamen de meiden naar mij (Debby en Gertie) en zijn we naar de bioscoop gegaan, waar we ‘Insidious: The last Key’ wilde gaan kijken.. wat bleek: uitverkocht!!!
Ik reserveer nooit kaartjes.. domme doos dat ik ben! Balend als een stekker zijn we weer naar huis gegaan en de avond was gewoon kut!

Zaterdag 6 januari
Sauna dag!! Hier keek ik al een tijdje naar uit. Een dag in de sauna hangen, heerlijk in mijn nakie rond huppelen en een gezellige dag met mijn sauna-maatje! Volgens mij waren we er ook beiden aan toe, want we hebben echt enorm genoten.
Echter was de combinatie van het eten die totaal verkeerd viel en misschien één opgieting teveel, behoorlijk heftig voor mijn maag en hoofd, want toen we ons omkleedden, begon mijn hoofd als een gek te knallen en werd ik vreselijk misselijk. Ik moest nog naar huis rijden en tijdens het rijden moest ik het raam open zetten, want ik werd steeds misselijker. Jeffrey zat een beetje zenuwachtig naast mij, die weet dat ik niet zo heel goed zie als het donker is en mij dus echt moet concentreren op de weg. Daar had ik behoorlijk veel moeite mee en misschien dacht hij wel dat we nog in de greppel zouden eindigen hahahahahaha. We hebben het gered 😛 Beiden heelhuids aangekomen en thuis heb ik gelijk een sanalgin genomen, ben rechtop op de bank gaan zitten en gelijk in slaap gevallen. Twee uur later werd ik (nog altijd rechtop) wakker en was mijn hoofdpijn bijna weg en mijn maag al een stuk rustiger. Het was inmiddels half 11 en ik ben maar American Football wedstrijden gaan kijken… de hele nacht door! want ik kon dus niet meer slapen LoL.

Zondag 7 januari
Een beetje naar de klote werd ik wakker, nadat ik echt maar een uur of 3 geslapen had. Maar gelukkig was het een: ik blijf thuis en doe lekker wat ik wil-dag, dus ik kon op mijn gemakje doen. Wat gepoetst, opgeruimd, geleerd, American Football gekeken en verder op de bank gehangen
Mike kwam om 7 uur thuis en Kyra heb ik later van haar werk gehaald.

De kop van 2018 is er af! Hatseflats!

XmelX

2 thoughts on “Week #1 – 2018

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s