Week #2 – 2018

Maandag 8 januari
Ik heb weinig vrij gehad in de kerstvakantie, maar de kids hadden wel echt twee weken vrij en vandaag begon het allemaal weer. Met frisse tegenzin zijn ze weer naar school gegaan en ik ben maar wat blij dat we weer in onze regelmaat komen (bah, dat klinkt burgerlijk!)
Na het werk hebben we gegeten en zijn we nog samen even naar mijn ouders gegaan. Ik heb mij voorgenomen er nog weinig energie in te steken, maar als je mij een bericht stuurt dat er koude schotel gemaakt is, dan rij ik wel even langs!! Familierecept en die sla ik dus nooit over. Dus na een kopje thee zijn we met 3 bakjes weer naar huis gegaan en voor de rest een rustige avond gehad. Ik heb nog American Football gekeken en het begint nu echt spannend te worden 😀
Ik verheug mij nu al zo erg op de Superbowl!! *stuiterbal*

Dinsdag 9 januari
Vandaag was het voor het eerst dat ik in de middag het liefst naar huis had willen gaan. Geen prettige dag op kantoor zeg maar, pfff! Gelukkig gebeurt dit normaal nooit en blijft mijn werk ontzettend leuk.
Toen ik thuis kwam had Kyra de pannen al op het vuur staan en toen ik het stokje over nam ging het ineens een beetje mis 😛
Ik was bezig met aardappelpuree maken en toen ik hem nog een beetje wilde kruiden, pakte ik de nootmuskaat en tikte even tegen het potje. Toen ik dat deed, rook ik gelijk dat het echt geen nootmuskaat was dat mijn aardappelpuree geraakt had en kreeg gelijk de slappe lach. Kyra kwam naar de keuken en vroeg wat er aan de hand was
“En waarom ruik ik kaneel mam?”
Whahahahahaha.. aardappelpuree met kaneel smaakt best een beetje raar 😛
Volgende keer mag Kyra afmaken waar ze aan begint, want deze combi was echt geen succes LoL.
Gertie is ’s avonds ook nog langs gekomen en we hebben weer een gezellige avond gehad.

Woensdag 10 januari
Na een halve dag werken ben ik weer gaan sporten met mijn pa (vast prik, nu al bijna 2 maanden en nog geen gram afgevallen whahahahaha. Goed bezig hè 😛 ). Mike is de hele middag bij een vriendje gaan spelen dus ik kon na het douchen nog even wat opruimen en alvast het eten voorbereiden. Rond half 5 ben ik Mike gaan halen en Kyra naar het werk gebracht en ben ik thuis gaan eten.
De rest van de avond bestond uit knuffelen met mijn mannetje, naar zijn spelletje kijken op de playstation en lezen. You gotto love those Wedsnesdays <3.

Donderdag 11 januari
Mijn baas had al een aantal dagen wat onder de leden, maar vandaag kon hij echt niet langer dan een halve dag op kantoor blijven. Het is voor sommigen toch best lastig om toe te geven aan een griep, maar het is zo belangrijk dat je dan toch wat rust neemt! (goede tip voor degene die nu ziek zijn: rust! drink veel en probeer zoveel mogelijk te slapen!) Na het werk gegeten, afgewassen en klaargemaakt voor de yoga les. Ik had er weer zin in en kon niet wachten om weer de boel te rekken en te ontspannen! Mijn moeder is weer meegegaan (zoals elke week), maar meer dan dit zit er voor mij echt niet meer in. Ik zal ze helpen als ze hulp nodig hebben, ze kunnen mij bellen als er iets is, maar voor de rest hou ik mij lekker bezig met mijn eigen leven en laat ik hun voor de rest ook met rust. Ik wil die frustratie niet meer, dat ze zich maar fijn bezig houden met mijn ex-man (die ze nog altijd als zoon behandelen), als ze daar zo gelukkig van worden dan is dat maar zo.

Vrijdag 12 januari
Het was weer eens een bezopen drukke vrijdag. In de ochtend gaan sporten, daarna boodschappen gedaan en vervolgens met mijn schep en handschoenen naar een vriendin die gevraagd had 2 kleine struikjes uit haar tuin te halen. Daar aangekomen ben ik gelijk de tuin in gegaan en moest eerst met grote ogen naar de “kleine struikjes” kijken. Ik weet niet wat die muts onder ‘klein’ verstaat maar het waren behoorlijke stammen die ik even moest gaan uitgraven! We hebben er hartelijk om moeten lachen, tijdens het keihard werken uiteraard en na een uur had ik ze beiden er uit. De wortels gingen zo diep en richting de buren, dat ik genoodzaakt was om ze door te zagen maar dat maakte verder niks uit: zolang ze maar weg waren! 🙂 Missie geslaagd!
Ik voelde mijn armen niet meer en na een kopje thee en geprezen te worden als held, ben ik weer naar huis gegaan om direct Mike van school te halen. Daarna zijn we even naar de huisarts gereden om een recept op te halen en onderweg naar huis hebben we Kyra meteen opgehaald. Ze moest zich thuis snel omkleden en daarna kon ik haar weer naar het werk brengen. Ik was blij toen ik thuis was en even kon zitten (al vielen mijn ogen elke keer dicht) en even nadat ik thuis was, kwam mijn nicht nog langs met haar lieve dochter en hebben we nog even een half uur kunnen kletsen. Daarna moest ik alweer met Mike naar turnles en na het turnen zijn we samen met Alique gaan eten op het werk van Kyra. Ik zat daar nog even met een bekende te praten en die vroeg of ik misschien al een aantal weken achter elkaar gewerkt had zonder te slapen, want zo zag ik er wel uit 😮
Dus.
Ik was ook echt moe, dat was niet gelogen en blijkbaar zag ik er ook zo uit.
Enfin, de hamburger smaakte weer heerlijk en zo heb ik mijn 20-jarig jubileum gevierd 😀 (ik werk al 20 jaar bij hetzelfde bedrijf.. *klopje op schouder*. Echt lang hè!)

20180112_193505 (Small)

Come to mama… 😀

Toen we thuis waren is Alique vrij snel weer naar huis gegaan en heb ik de rest van de avond met een fles wijn en Gertie doorgebracht. Ik heb het gewoon vol gehouden tot half 11 maar eenmaal in bed, was ik ook zo vertrokken.

 

Zaterdag 13 januari
Na het ontbijt ben ik met de kinderen de stad in gegaan. Kyra moest wat nieuw ondergoed dus een bezoekje naar Hunkemöller stond als eerste gepland. Na een half uur was ze klaar en is ze met een volle tas voldaan uit de winkel gelopen. Top.
Daarna nog even langs de wijnboer, Kruidvat, Handyman, Game Mania en als afsluiting hebben we nog een heerlijke koffie gedronken in de Aroma Bar.
Daarna heb ik Kyra naar haar vriendje gebracht, heb ik een lunch gemaakt voor Mike en mij en nog wat dingetjes afgehandeld op de pc.
Mike zat zijn nieuwe spelletje te spelen en ik heb bij hem op de bank gezeten met een boek. Toen we honger kregen heb ik wat eten voor ons gemaakt en daarna was het weer terug op de bank en lezen. Ik was momenteel 2 boeken aan het lezen en die heb ik beiden ook uitgelezen.

20180113_202113 (Small)

één van de uitgelezen boeken, echt een aanrader!

Later op de avond heb ik nog een American Football wedstrijd gekeken.

 

Zondag 14 januari
Om half 11 zijn we een wedstrijd van Kyra’s vriendje gaan kijken. Het was best koud dus toen we weer thuis waren moesten we echt even opwarmen. Hij is later nog naar ons toegekomen en Kyra wilde graag nog wat gaan eten op hun werk (alweer ja!), voordat ze zelf aan het werk moesten. Dat hebben we dus gedaan en het was heel gezellig met z’n viertjes. Toen het tijd was dat hun aan het werk moesten, zijn Mike en ik naar huis gegaan. Ik heb nog de rest van de American Football wedstrijden gekeken en die waren echt onwijs spannend !!!
Play off’s zijn bezig en dan weet je dat de Superbowl heel dichtbij komt! 😀 *stuiterbal*

Beste week, niks mis mee 😉

XmelX

2 thoughts on “Week #2 – 2018

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s