Book Challenge #50

Als ik al berichtjes ga krijgen van mensen die mij stil vinden en vragen of er iets aan de hand is, dan moet ik mij echt gaan schamen!
Wel heel lief overigens, doet een mens toch deugd als er aan je gedacht wordt ❤
(en het heeft mij weer een date opgeleverd 😉 twee vliegen in één klap, Hoppa!)

Het probleem is een beetje dat ik zo enorm met mijn neus in de boeken zit de laatste tijd, dat ik bijna elk moment van de ook echt zit te lezen!
De maand is nog niet om en ik ben al mijn achtste boek aan het lezen.. bizar hè!
Ik ben al een tijdje redelijk veel aan het lezen, maar vanaf november vorig jaar is de hoeveelheid wel toegenomen.
Met Kerstmis kreeg ik van mijn dochter twee boeken die ik heel graag wilde en daar ben ik in het nieuwe jaar mee begonnen.
“Iene Miene Mutte” en “Piep zei de Muis” van M.J. Arlidge.


Als je van thrillers houdt, dan moet je deze serie echt gaan lezen!
Het is een serie van tot nu toe zes boeken en de andere vier boeken heb ik na het lezen van deze twee direct aangeschaft.
Tussendoor las ik nog “De zestiende verleiding” van James Patterson en “Onderuitgehaald” van Loes den Hollander en ook dit waren top boeken.

De schrijvers ga ik noteren en zeker meer van lezen.

Daarna ben ik verder gegaan met de serie van Arlidge en “Pluk een roos” en “Klikspaan” waren werkelijk heerlijk om te lezen!

De rechercheur waar het in deze serie vooral om draait is het middelpunt van veel mensen, ook veel mensen die haar reputatie misgunnen en ze dus in vreselijke situaties komt. Elke avond was het weer een genot om naar bed te mogen, want dan kon ik mijn ereader weer aanzetten en verder lezen 😛
Na het lezen van “Naar bed, naar bed” was ik ontsteld! 9200000075963647
Kon het dan echt dat het verkeerd ging aflopen met deze hoofdpersoon, waar je toch een zwak voor gekregen hebt??
Ik wist niet hoe snel ik aan het laatste boek, “Wie niet weg is” moest beginnen en ook die had ik in een zucht uit! Old book
Op 17 april komt het zevende boek uit van deze serie “Klein klein kleutertje” en die staat echt op mijn lijstje van boeken die ik ga aanschaffen, want ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat!

Momenteel ben ik aan het vierde deel van de Millennium serie bezig “Wat ons niet zal doden”.wat-ons-niet-zal-doden
Ik wist niet eens dat er na het derde deel verder geschreven was, daar kwam ik pas achter toen ik het vijfde deel cadeau kreeg.
Uiteraard heb ik niks aan deel vijf als ik deel vier niet gelezen heb, dus die heb ik zelf maar besteld en zeer waarschijnlijk ga ik die vanavond uitlezen.
Dat wordt dus boek nummer 8 voor deze maand.

Ik ga trachten mijn tijd wat beter te verdelen in lezen én schrijven, want ik wil toch wel blijven spugen in hoe het in mijn leventje gaat 😉

Houden jullie ook zo van lezen?

XmelX

10 thoughts on “Book Challenge #50

  1. Ik wil er ook meer tijd voor maken, hoewel ik tegenwoordig weer echt iedere avond lees. Het boek dat ik lees staat in de zijbalk op mijn blog. Ik ben ook een leesgek, maar ik volg zoveel blogs dat ik er gewoon te weinig aan toe ben gekomen de laatste paar jaar. Maar ja blogs lezen is ook lezen hè. Maar in een boek kom je in een andere wereld. Je doet wel je best hoor! Dank voor de tips! X

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: My Book Challenge | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s