Week #3 – 2018

Maandag 15 januari
Van die dagen waarop niks gebeurt en je gewoon je ding doet.
Dat dus.
Behalve een dochter die in de ochtend al loopt te miepen omdat ze al om half 10 bij de orthodontist moet zijn en dus vroeg moet opstaan, terwijl ze daarna geen les meer heeft.
En dan maar zegt dat ze zich niet lekker voelt (maar uiteraard werkt dat bij mij niet).
Wat is het leven oneerlijk soms hè 😉

Dinsdag 16 januari
De discussie met mijn dochter bleef vandaag doorgaan. Ze voelde zich nog altijd niet lekker en wilde de gymles dus skippen, maar daar moet ze mijn goedkeuring voor krijgen want zonder dat mag ze van mij niks skippen. Oh ja, maar ze wilde wel ’s avonds in het gure weer naar een vriendschappelijke voetbalwedstrijd van haar vriendje gaan.
😮
Ik heb haar dus even een les geleerd, over hoe die dingen wél werken en ze mocht gymles skippen en ’s avonds bij haar broertje blijven, zodat ik fijn naar de bioscoop kon met Gertie. Achteraf was ze blij dat ze nergens meer naar toe is gegaan, want ze vond het veel te prettig op de bank onder een deken.
Gertie en ik zijn naar “Insidious, the last key” geweest en die film is te gek! Alle Insidious films vind ik te gek! 🙂 Samen met Gertie is het altijd gezellig en het biertje smaakte ook lekker! (ijsbock).

26239903_10156083596674700_4313216616456163615_n (Small)

Woensdag 17 januari
Kyra had maar een paar uur les vandaag en heeft vrijwel de rest van de middag geslapen.. ze voelt zich dus echt niet lekker, want zo slapen doet ze alleen als ze ziek wordt. Ik ben gaan sporten en aangezien Kyra wel persé wilde gaan werken heb ik haar daar nog naar toe gebracht. Met Mike lekker gegeten en Kyra ’s avonds weer opgehaald. Het was geen slim idee dat ze is gaan werken want ze voelde zich nog slechter (logisch ook, maar soms zijn pubers hardleers!).

Donderdag 18 januari
Toen ik de badkamer in liep en Kyra via de spiegel zag, schoot ik gelijk in de lach. Ze zag er echt niet uit en je kon zien dat ze ziek was. Na de zoveelste preek van de week heb ik haar naar bed gestuurd en ben ik gaan werken.
Toen we ’s avonds aan tafel zaten te eten, zei Mike dat hij zich ook raar voelde. Niet ziek, maar buikpijn en sloom. Het zal toch niet zo zijn, dat hij ook nog ziek wordt !?
Kyra had de hele dag geslapen en voelde zich alweer wat beter, dus wilde vrijdag gewoon weer naar school. Ik heb nog genoten van een uurtje yoga en lag vroeg in mijn bed (met een klein mannetje naast mij die al aardig warm was toen ik naar bed kwam :/ ).

Vrijdag 19 januari
Mike had in de ochtend liggen ijlen en toen ik hem temperatuurde schoot deze gelijk naar boven de 38°.
Ik heb hem ziek gemeld op school, mijn vader afgezegd met sporten en de afspraak voor een paspoort aanvraag verzet naar volgende week. Wel ben ik even snel naar de fysio gegaan voor mijn schouder en daarna thuis gebleven met mijn manneke. Hij is nog altijd niet echt ziek, maar voelt zich sloom en heeft koorts. Heel raar.
Ik ben Kyra nog van school gaan halen en heb haar naar het werk gebracht. Mike werd om 5 uur opgehaald door zijn vader waar hij wel gewoon naar toe wilde. De koorts was inmiddels verhoging geworden, dus ik kon hem met een gerust hart laten gaan (als ze echt ziek zijn, heb ik de kinderen het liefst gewoon bij mij. Niemand zorgt tenslotte zo goed voor ze als hun moeder 😉 ).
Om 6 uur zat ik met de dames bij de griek, maar daar had ik al over geschreven in mij Gouden weekend!!

26908073_1595513770495093_1171040249052771217_n

Zaterdag 20 januari
Om 9 uur zat ik aan de computer, klaar om kaartjes te scoren voor Park City Live. Helaas zonder succes dus ben ik naar Primera gereden, maar ook daar was ik te laat. Daarna gelijk mijn hengel uitgeworpen en gezorgd dat ik via een omweg toch kaartjes kon krijgen en nadat ik die bevestiging kreeg, ben ik als een blije gup met Gertie nog even naar wat winkels gegaan. Na een middagdutje (ik word oud), ben ik om 5 uur richting mijn vriendin gereden en om 6 uur zaten we in het restaurant. Ook dit heb je al kunnen lezen in mijn Gouden weekend!!

IMG-20180120-WA0007

Zondag 21 januari
In de ochtend wat gepoetst en om 2 uur was ik op de verjaardag van mijn petekindje. Het was een gezellige middag en ik heb ook weer heerlijk met mijn beste vriend kunnen bijkletsen. Op een stukje taart na, heb ik de hele dag alleen maar crackers gegeten, want 2 dagen achter elkaar uit eten, is echt too much! Pffff.
Om 7 uur kwamen de kids weer thuis en Mike had nog altijd verhoging. Het wilde gewoon niet weg gaan en hij voelde zich nog altijd zoals hij zich vrijdag voelde 😦
Kyra hoefde eindelijk eens een zondag niet te werken en ze was dus de hele avond thuis, gezellig! Haar vriendje was er ook en we hebben er nog een leuke avond van gemaakt.

Rustige week en een volgevreten weekend, goede balans toch !? :P\

XmelX

3 thoughts on “Week #3 – 2018

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s