Week #4 – 2018

Maandag 22 januari
Vandaag zat ik weer alleen met mijn baas op kantoor, mijn andere college heeft zijn verlofdagen opgepakt en begint per 1 februari ergens anders. Heel jammer, want ondanks dat ik eigenlijk altijd alleen gewerkt heb, vond ik het heel prettig om met hem samen te werken. We zijn al op zoek naar een nieuwe planner dus misschien zit ik snel genoeg weer tegenover iemand anders, wie weet!
Aangezien de rest van de week druk genoeg wordt, heb ik er vanavond lekker een chille avond met de kids van gemaakt. Gotto love that quality time!

Dinsdag 23 januari
Heerlijk hectisch op kantoor, dan werk ik altijd het beste!
Ik stond thuis nog aan de afwas en te gekken met Mike toen een oude vriendin van mij al voor de deur stond. Ik had haar al tijden niet meer gesproken en gelukkig vond zij het net zoals ik echt weer eens tijd om bij te praten. En dat hebben we gedaan ook! Sommige mensen hoef je echt niet elke week te zien, maar je weet wel dat ze er altijd zullen zijn! ๐Ÿ˜€ Dankbaar voor zulke mensen.
Rond half 10 kwam Kyra met haar vriendje binnen en een half uurtje later is iedereen weer naar huis gegaan.
Wat een fijne avond!

Woensdag 24 januari
Na het gezamenlijke sportmoment met mijn vader op woensdagmiddag, heb ik ook Kyra weer naar haar werk gebracht en met Mike gegeten. Mijn kapster was lekker vroeg bij ons en Mike en ik zijn weer kort gewiekt ๐Ÿ˜‰
Mijn zijkanten zijn helemaal opgeschoren en bovenop heb ik het langer gelaten en ook weer grijs geverfd. Misschien ga ik deze zomer weer eens een ander kleurtje nemen (maar het grijs verveelt nog lang niet ๐Ÿ˜€ ) en ik ben er ook al heel lang over aan het nadenken om ze eens helemaal kort te knippen. Ik bedoel dan ook echt kort !!

219

I love this!!

Dit lijkt mij echt zo gaaf om eens te doen!! Wat vinden jullie ?? Doen of niet? ๐Ÿ˜€

Donderdag 25 januari
Na een enorme drukke en hectische week, was ik wel een beetje blij toen ik om kwart over vijf in de auto zat en mijn weekend kon inluiden. Heb je soms gewoon hรจ.
Ik kon na het eten (en de afwas) nog even lezen voordat mijn moeder kwam en we naar de yoga zijn gegaan (mijn moeder komt ook steeds later, zodat er steeds minder tijd is om “gezellig” bij te kletsen.. geen enkel probleem voor mij. Alleen yoga is prima!).
Het was weer een erg aangenaam uur *zen*

Vrijdag 26 januari
Weer een volle vrije dag! Eerst gaan sporten, daarna langs de fysio waar ik weer een vreselijk pijnlijke massage heb gekregen. Aarghh, ik heb echt een hele hoge pijngrens maar als ze mijn schouder masseert dan bedenk ik ondertussen al 10 mogelijkheden hoe ik haar met de kop tegen de muur kan meppen!! Boh! Pijnlijk! Hopelijk gaat het wel zijn vruchten afwerpen, anders ga ik haar opzoeken ๐Ÿ˜›
Na een frisse douche, snel naar de winkel, ponden halen voor Kyra’s excursie, Mike van school gehaald en naar Heerlen gegaan. Pasfoto’s laten maken, een doosje wijn opgehaald en daarna een nieuw paspoort aangevraagd voor het menneke. Kyra was inmiddels ook in de stad en nadat ze zich thuis snel had omgekleed, heb ik haar naar het werk gebracht. Mike moest om half zes weer turnen en daarna hebben we een broodje gegeten en zijn we op de bank geploft. Gertie kwam in de avond nog langs en ik heb een heerlijk glaasje wijn gedronken20180126_155450 (Small) (genieten!)
Ik hoefde Kyra niet van haar werk te halen, haar vriendje bracht haar thuis, ook wel eens fijn ๐Ÿ™‚

Zaterdag 27 januari
’s Ochtends ben ik met de kinderen bij Dรฉlifrance gaan ontbijten. Af en toe is het zo lekker om gewoon buiten de deur te ontbijten, we love it! 20180127_100513 (Small)Daarna nog even rond gelopen en uiteraard weer een koffie gehaald bij de Aroma bar. Thuis heb ik Kyra geholpen met haar valentijnscadeautje voor haar Semm (zo leuk geworden!) en daarna nog samen gewerkt aan haar Engels project (waar ze een 8,5 voor heeft gehaald! Yes!).
Semm kwam later nog langs en nadat ze samen zijn gaan werken, hebben Mike en ik een serie gekeken (the Bridge, aanrader van mijn yoga lerares en ze heeft geen woord teveel gezegd over die serie! Echt geweldig!). Pas om half 10 zijn we opgehouden met kijken en heb ik Mike naar bed gebracht. Daarna heb ik de tv gelaten voor wat hij was en ben ik gaan lezen.

Zondag 28 januari
Om elf uur stonden we weer op het voetbalveld te kijken naar een wedstrijd van Semm. Het was weer steenkoud, maar we hebben wel lol gehad langs de lijn. Het was ook een leuke wedstrijd, maar we waren wel blij toen we weer thuis waren en konden opwarmen. Ik heb nog wat gestreken, gepoetst, gekookt en daarna ben ik nog gaan lezen. Kyra was werken en toen ze thuis kwam, liet ze mij haar nagel zien die was omgeklapt. Ze heeft gelnagels en haar nagel is met zo’n kracht omgeklapt dat het haar eigen nagel ook heeft losgerukt.
Au! Ze heeft het thuis nog eens ontsmet en ik heb er maar een pleister overheen gedaan. Morgenvroeg gelijk de huisarts bellen, want de nagel hangt echt nog maar aan een klein stukje vast ๐Ÿ˜ฆ

Lekker weekje ๐Ÿ˜€

XmelX

11 thoughts on “Week #4 – 2018

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s