Week #5 – 2018

Maandag 29 januari
Zoals zondag al gezegd, zaten we op maandagochtend al vroeg bij de huisarts voor Kyra’s nagel. Door het bloed en vocht onder de nagel, was hij weer vast gaan zitten en kon ze hem niet meer los wippen. De huisarts vond het prima zo en zei dat we het goed schoon moesten houden (dagelijks een aantal keer in de soda) en de gelnagel zo kort mogelijk moesten laten knippen zodat ze in ieder geval niet nog eens ergens tegenaan kon stoten waardoor hij misschien weer om kan klappen.
Cross our fingers!
Na het werk had Kyra het eten al klaar, want we moesten om 7 uur op school zijn voor een informatie-avond over haar excursie naar Engeland. Het was heel informatief, leuk om te zien wat ze allemaal gaan doen en ik hoop dat de zin bij Kyra ook een beetje gaat komen. Engeland vindt ze heel leuk, maar ze heeft geen vrienden op school en in haar klas, dus ze zit een beetje in de “ik heb daar niemand”-modus :/
Hopelijk gaat het wel los lopen.

Dinsdag 30 januari 
Het was druk op het werk vandaag, pfff. Beetje stress de laatste tijd ook. Midden op de dag appte Kyra mij ook nog dat er pus onder haar nagel uit kwam dus ik heb gelijk weer de huisarts gebeld en daar moeten we morgenvroeg weer naar toe.
Na het werk en het avondeten, ben ik de kaartjes voor ParkCity Live gaan halen en nu ik ze daadwerkelijk in huis heb, kan ik mij al gaan verheugen!!! Ik heb er gewoon nu al zin in!! *springt als een blij kalfje rond*

27331762_10156125389029700_7748470764124398516_n

YES! in the pocket!

In de avond kwam Gertie nog langs en die heeft de hele avond lopen hoesten. Klinkt niet goed!

Woensdag 31 januari
Om 10 uur zaten we weer bij de huisarts en daar kreeg Kyra een antibiotica zalf omdat die ontsteking echt niet moest gaan uitbreiden. De nagel zal er waarschijnlijk wel gaan afvallen, maar dat moet vanzelf gebeuren. Kyra was in de middag bij de nagelstyliste en daar hebben ze de gelnagel van haar eigen nagel afgevijld en de nagel kort geknipt. Dit zal wat makkelijker voor haar zijn. Ik ben in de middag nog gaan sporten en Mike zou eigenlijk naar de bioscoop zijn gegaan maar dat is weer eens afgezegd door de tegenpartij. Je ziet dan de teleurstelling in het gezicht van het menneke en ik vraag mij af hoe moeilijk het toch kan zijn om je aan je beloftes te houden. Nadat ik Kyra naar het werk heb gebracht heb ik er met Mike nog een leuke avond van gemaakt 🙂

Donderdag 1 februari
Vandaag nog een paar stevige gesprekken met Frank gehad. Ik ben blij met een baas zoals hij, daar kan ik altijd mijn hart luchten als ik daar behoefte aan heb en andersom werkt dat ook zo. We hebben vandaag ook behoorlijk wat werk verzet en ik was kapot toen ik naar huis ging. Tijd voor weekend! De yoga les kwam als geroepen en ik merkte dat ik wat meer last van mijn schouder had dan normaal. Mijn lichaam is moe, ik merk echt dat ik even een pasje terug moet doen en dat ga ik dan ook doen.

Vrijdag 2 februari
Nadat Mike op school was heb ik mij in de sportschool weer in het zweet gewerkt en daarna weer een nasty massage gehad. Mijn schouder wil niet herstellen dus volgende week gaat ze wat anders proberen. Ik dacht dat Mike om 12:15 uur uit was, maar het bleek dat hij een lange dag had dus heb ik alle boodschappen maar in huis gehaald en nadat ik hem uit school had gehaald, zijn we zijn paspoort gaan ophalen. Daarna hebben we Kyra opgehaald van school en heb ik haar nog afgezet op haar werk. Mike heb ik getrakteerd op een Happy Meal en daarna hebben we nog samen wat huiswerk gemaakt. Om vijf uur werd hij opgehaald door zijn vader en heb ik mijzelf wat eten in elkaar gegooid en ben ik daarna op de bank gaan zitten. Ik zou eigenlijk op stap gaan, maar dat heb ik afgezegd want ik was wel van plan naar mijn lichaam te luisteren.

Zaterdag 3 februari
Na mijn ontbijt ben ik even een PCL ticket naar de rechtmatige eigenaar gaan brengen en daar ben ik nog even blijven hangen. Lees hier maar waarom: Galerie Morion 😉
Ik ben nog wat heen en weer naar winkels gereden en rond vijf uur kwamen Thomas en Maaike. We hebben samen een hapje gegeten en daarna een beetje bijgekletst met de tv aan op de achtergrond. We hebben niks geks gedaan, lekker rustig aan want morgen zou een pittig dagje worden 😀

Zondag 4 februari
Superbowl Sunday !!!
Thomas en ik lopen dan de hele dag te stuiteren en rond de middag zijn we maar een stuk gaan wandelen om die energie kwijt te kunnen. Wandeling naar de stad, wat winkeltjes gekeken en lekker kopje koffie gedronken in mijn favoriete zaakje.

20180204_131714 (Small)

De hele dag deze big smile op ons gezicht hè 😀

Daarna hebben we nog wat lekkers gehaald bij de Jumbo en toen zijn we weer naar huis gewandeld. De rest van de middag American Football gekeken, voorbeschouwingen voor de grote finale en om vijf uur zijn we bij Kyra gaan eten. Ik had Mike voor een paar uurtjes opgehaald bij zijn vader zodat hij mee kon en na het eten zijn we thuis nog wat gaan gamen. Maaike heeft Mike om 7 uur weer naar zijn vader gebracht en rond half 10 zijn we Kyra en Semm gaan halen van het werk. Gelijk doorgereden naar KFC want het is bij ons traditie dat we buckets kip halen tijdens de Superbowl.

20180204_230031 (Small)

The Superbowl Crew 😀

Een avond vol bier, koffie, kip, brownies en mountain dew… ik was er kotsmisselijk van want zoveel troep drink en eet ik nooit op één avond 😛


Hoe de Superbowl was, kun je hier lezen.

XmelX

2 thoughts on “Week #5 – 2018

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s