1.000 vragen aan jezelf #21

We gaan gewoon door met de maandelijkse 25 vragen, al ben ik deze maand wel rijkelijk laat. Maar dat komt gewoon door mijn geweldige planning die totaal niet werkt 😛
Enfin.. enough about that. Here we go!

501. Laat je je graag verrassen als je uit eten gaat?
Sja, mijn vriendinnen zijn eigenlijk niet zo ingesteld dat ze mij willen of moeten verrassen tijdens een etentje 😛
Bovendien ben ik meestal degene die een ander verrast, ik vind dat echt leuk om te doen namelijk 🙂

502. Wat is je beste besluit in je carrière?
Ik ben een tijdje werkeloos geweest (toen ik een jaar of 20 was) en toen heb ik eindeloos gesolliciteerd, waar dan ook! Ik heb wel 100 brieven verstuurd (ken daardoor mijn BSN nummer nog altijd uit mijn hoofd) en uiteindelijk werd mij een baan aangeboden in Valkenburg voor 20 uurtjes, op een kantoor. Ik heb dat gelijk aangenomen en binnen een week werd mijn collega ziek en kon ik de boel alleen doen. Ik heb mijzelf alles aangeleerd in dat bedrijf en inmiddels doe ik de debiteuren- crediteurenadministratie, loonadministratie, BTW aangiftes, intra communautaire aangiftes, maak ik offertes en doe ik eigenlijk de hele administratie voor het bedrijf, inmiddels al 20 jaar.
Altijd blijven solliciteren en niks weigeren wat je wordt aangeboden.

503. Wat is je favoriete bloem?
Ow, ik ben eigenlijk niet zo van de bloemen. Ik zie het verschil wel tussen een roos en een tulp, maar veel meer moet je mij niet vragen. Bovendien heb ik een kat die bloemen blijkbaar erg lekker vindt, want er blijft niks meer van over als hij ze eenmaal gespot heeft.

504. Zou je onder hypnose te brengen zijn?
Nope, hebben ze al eens geprobeerd op de middelbare school, maar is niet gelukt 🙂

505. Wat moet je hoognodig weggooien?
Alles wat ik hoognodig weg had moeten gooien, heb ik al weg gegooid 🙂
Die dingen hou ik wel bij.

506. Welke buitenlandse stad zou je graag eens bezoeken?
Oh zoveel! Bovenaan staat toch wel Marrakech.
Berlijn, Rome, Praag, Istanbul.. die steden wil ik toch wel eens zien.
Buiten Europa wil ik een keer naar Las Vegas en San Francisco

507. Draag je vaak lippenstift?
Niet dagelijks, maar soms wel ja.

508. Wat is je favoriete taartje?
Ik ben niet zo van de taartjes, lust geen slagroom. Geef mij maar een tompouce ofzo 🙂

509. Bezoek je wel eens een kerkhof?
Ook soms. Hier in de buurt ligt maar één persoon waar ik af en toe naar toe ga. Mijn peetoom ligt in Enschede begraven en daar ben ik één keer geweest. Ik vond het zo zwaar en moeilijk om daar naar toe te gaan, krijg er nog kippenvel van als ik er aan denk. Voor mij heb ik niet echt een plek nodig om hun te eren, dat doe ik in mijn hoofd en hart toch wel.

510. Hoeveel wil je maximaal uitgeven voor een goede fles wijn?
Als het echt een goede wijn is, dan ben ik wel bereid een euro of 15 uit te geven, maar meer ook niet. Ik ben niet zo’n extreme wijndrinker, een fles van 5 euro is voor mij net zo lekker.

511. Hoe zou je je kledingstijl omschrijven?
Casual, het moet vooral lekker zitten. Maar toevallig heb ik gisteren een mooie pantalon gekocht en enkellaarsjes dus ik ga wat meer naar de vrouwelijke kant 😛
(geen idee hoe lang dat duurt, maar de intentie is er!)

512. Wat is er terechtgekomen van je tienerdromen?
Boh.. weinig.
Ik wilde met alles in mij bij de politie.. dat is niet gelukt (maar heb wel een baan uit duizenden nu, dus dat is goed gekomen)
Ik wilde een droomhuwelijk.. dat is niet gelukt.
Ik heb wel twee prachtige kinderen en dat wilde ik ook echt graag.
Maar als je mij had gezegd dat ik op mijn veertigste single zou zijn, dan had ik het niet geloofd hoor.  Dingen gaan nu eenmaal niet zoals we ze als tiener dromen. Ik ben gelukkig en dat kunnen veel mensen niet zeggen, met alles wat ze wel hebben.

513. In welke zee heb je voor het laats gezwommen?
De Middellandse Zee (Side, Turkije)

514. Kook je vaak uit pakjes en zakjes?
Ja, ik gebruik ze met regelmaat. Ik hou niet van koken dus maak het mijzelf gewoon gemakkelijk. Ik heb de kennis, smaak en interesse niet om het allemaal zelf te maken.

515. Waar voel je je geborgen?
Bij mij vrienden en thuis, het liefst met mijn kinderen erbij.

516. Wat is je beautygeheim?
Whahahahahaha, ik zal maar geen foto posten, want dan hebben we het niet meer over beauty hoor 😛
Gewoon blijven lachen, dat maakt iedereen een stuk mooier.

517. Ben je soms streng voor jezelf?
Neuh, maar ik ben wel heel consequent als ik dat wil.
Dat wil ik niet zo heel vaak, maar ik doe mijn best mensen! 😉

518. Welk verhaal gaat al jaren rond in de familie?
Breek mij de bek niet open. De verhalen die in onze familie rond gaan, zijn voor 75% sprookjes, daar klopt echt zoveel niet van! Ik hou mij er niet meer mee bezig, die trein gaat echt aan mij voorbij.

519. Wanneer ben je voor het laatst een hele dag in de buitenlucht geweest?
Een hele dag? Dat is in de zomer, dan hang ik de hele dag in de tuin 🙂

520. Hoe vaak schrijf je met de hand?
Elke dag.

521. Van welke documentaire was je onder de indruk?
Ik kijk niet zo vaak documentaires eigenlijk, dus geen idee..

522. Ga je altijd je eigen gang?
Ja, heerlijk is dat toch! Lekker je eigen gang gaan, niemand die je iets opdwingt. Love it!

523. Hoe ver heb jij je verleden achter je gelaten?
Dat is wel een gevoelige snaar. Ik heb laatst nog een gesprek gehad met een vriendin van mij en ik heb heel veel moeite met de relatie met mijn moeder momenteel en dat gaat toch wel heel ver terug naar het verleden. Waarschijnlijk krijg ik dat niet alleen geregeld en moet ik hulp inschakelen. Ik kom er niet uit, ik kom niet verder en dat is heel frustrerend voor mij.

524. Wat zou je eigenlijk niet meer moeten doen?
Piekeren, zorgen maken, teveel nadenken.
Ik moet meer genieten, leven en loslaten.

525. Houd je van klassieke muziek?
Dat waardeer ik wel op zijn tijd ja. Ik heb nog eens een cd gehad van de vier jaargetijden. Echt mooi.

Nou.. daar zaten wel wat intense vragen bij zeg, Poe.
Hope you liked it!

XmelX

8 thoughts on “1.000 vragen aan jezelf #21

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s