Week #7

Maandag 12 februari
Ik kon wel janken toen de wekker ging en ik weer mijn bed uit moest. Ik heb Mike naar zijn vader gebracht zodat hij met hem naar de carnavalsoptocht kon gaan kijken en zelf ben ik gaan werken. Jullie weten vast nog wel dat ik een hekel heb aan carnaval en het echt nooit vier, dus ik vind het ook echt geen straf gewoon te gaan werken tijdens die vakantie. Mijn baas was een paar dagen weg, heel Limburg ligt op zijn gat dus bijna niks is open waardoor ik echt op mijn gemak kon werken. Geen telefoon gehad die dag en omdat ik echt kapot moe was, kwam mij dat wel goed uit. Toen ik thuis kwam, was de woonkamer gepoetst en rook het heerlijk fris. Kyra was al werken, maar had zich nog even uitgesloofd voor mij zodat ik niks meer hoefde te doen. Lief hè 🙂
Ik moet haar vannacht weer ophalen na een avondje stappen, dus ze zal mij wel tegemoet willen komen. Nou, ik vond het heel er fijn dat ze dit gedaan had 😀
Mike kwam rond 7 uur thuis en Kyra heb ik om 9 uur van het werk gehaald. Ze heeft zich omgekleed en daarna heb ik hun naar de stad gebracht. Om 1 uur heb ik ze weer opgehaald en om 01:15 uur lag ik in bed.. doodmoe!

Dinsdag 13 februari|
Weer een rustige dag op het werk. Carnavalsvakantie is wat dat betreft heerlijk, kan ik tenminste lekker doorwerken. Na het werk ben ik met Mike bij mijn ouders gaan eten, ik was blij toe want ik was echt nog te moe om te gaan koken. In de avond kwam Alique nog even langs en we hebben gelijk plannen gemaakt voor het weekend. Zin in !

Woensdag 14 februari
Ik heb tot kwart over één gewerkt en daarna ben ik met Mike naar zijn vriendinnetje gegaan. Het is tenslotte Valentijnsdag en ze wilden samen naar de bioscoop. Uiteraard was ik meer dan bereid de lovebirds te vergezellen en we zijn dus samen naar de film Early Man gegaan (echt een hele leuke film!) 20180214_154930 (Small)en daarna heb ik ze nog meegenomen naar KFC voor een lekker hapje. 20180214_181132 (Small)Nadat ze helemaal uitgeraasd waren, hebben we Fallon weer naar huis gebracht en zat Valentijnsdag er op voor deze twee engeltjes 🙂
Kyra en Semm moesten beiden werken, dus voor hun was het een minder romantische dag 😛
Ik heb uiteraard met een bezem al de valentijnskaarten voor de deur weg geveegd, de liefde spatte er werkelijk vanaf 😛 (whahahahaha, het idee alleen al)

Donderdag 15 februari
Mijn baas was vandaag weer op kantoor en we hebben samen nog een fijne werkdag gehad. Na het werk kon ik echt rustig aan doen, geen yoga, geen verder afspraken, alleen Kyra nog van haar werk halen. Voor de rest hoefde ik niks en wat was ik daar aan toe zeg! Pffff, ik ben nog altijd doodmoe, 4 nachten met weinig slaap krijg ik toch niet meer zo makkelijk geregeld.

Vrijdag 16 februari
Ik kon uitslapen!! Whoop whoop!
Om 9 uur stond ik alweer op de crosstrainer bij Fit for Free (ik ben echt een kei in uitslapen he!) maar het ging echt niet van harte. Ik voelde mij slap, moe en kreeg op een gegeven moment vlekken voor mijn ogen. Het schoot dus niet op en heb dan ook minder gedaan dan ik wilde. Eenmaal thuis zijn we met z’n drietjes boodschappen gaan doen en hebben we thuis nog wat spelletjes gedaan. Een heerlijke middag! Tegen vijf uur zijn de kids naar hun vader gegaan en nadat ik gegeten had ben ik naar de bioscoop gegaan. Ik had ineens zin om de deur uit te gaan en ik was al lang niet meer alleen naar de bios gegaan. De film The Post wilde ik heel graag zien en hij was zeker de moeite waard. Toen ik weer thuis was, heb ik nog een lekker biertje gedronken en ik ben vroeg naar bed gegaan.

Zaterdag 17 februari
Ooooohhh, wat heb ik heerlijk geslapen!! Ik was dan wel vroeg wakker (what else is new) maar ik kon nog heerlijk lang lezen in bed en daar geniet ik altijd intens van.
Rond elf uur ben ik naar mijn nicht in België gegaan en zoals altijd was het daar ontzettend gezellig. Buiten het feit dat mijn oom ook nog heerlijke donuts had meegenomen, want dat was een feestje op zich 🙂20180217_114449 (Small)
Thuis heb ik nog wat Olympische Spelen gekeken en om half zes had ik een etentje met Alique. We hebben heerlijk gegeten en een top avond gehad.

20180217_173937 (Small)

winterse cocktail 🙂

Gesprekken gevoerd die ik echt nodig had en ik voelde mij zo vreselijk dankbaar dat ik zo’n geweldige vriendin heb waar ik werkelijk alles mee kan delen. Na nog een biertje ben ik naar huis gegaan en kon ik nog een paar uurtjes met Kyra doorbrengen die al thuis was. Ze vertrekt morgenvroeg naar Engeland met school en ze wilde dat ik haar bracht.

Zondag 18 februari
04:45 uur ging de wekker. Gelukkig niet heel vroeg *zucht*
We moesten om half 6 op de vertrekplaats zijn en Semm, Kyra’s vader en ik hebben haar uitgezwaaid. Ik had zo vreselijk veel moeite met dit afscheid. Het slaat eigenlijk nergens op want ze is vrijdag weer thuis, maar ik weet met welk gevoel ze gaat (eenzaam, alleen) dus het zat mij helemaal niet lekker dat ik haar alleen moest laten..
Met een dubbel gevoel ben ik naar huis gereden en terug naar bed gegaan. Ik heb nog tot half 11 geslapen (wat een wonder!) en na een ontbijt ben ik de stad in gewandeld. Mijn dikker wordende kont heeft ervoor gezorgd dat ik nieuwe broeken nodig had en daar moest ik echt even voor de stad in. Ik heb met Alique ook nog even in het zonnetje op het terras gezeten (zalig)

20180218_123838 (Small)

Zon. Bier. Top

en vervolgens hebben we nog wat winkeltjes bekeken. Rond half 3 was ik weer thuis en heb ik nog wat gekloot, mijn laatste huiswerk ingeleverd en rond 7 uur kwam Mike thuis.
Just me and him this week..

XmelX

 

6 thoughts on “Week #7

 1. Ik heb me al weken voorgenomen om je berichten te lezen, nu heb ik er ein-de-lijk de tijd voor genomen. Leuk dat ik zo een kijkje krijg in je/jullie leven. Goed kom te lezen dat je naast het drukke leven ook geniet van de gezellige dingen. Ik hoop dat het goed met jullie gaat. x Sil

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik loop enorm achter met het meelezen, excuses!
  Maar wat zijn ze ontzettend lief in die bioscoop 🙂
  En las ik het nou goed, dat je alleen naar de bioscoop bent gegaan? Ik dacht dat ik de enige was die dat zo nu en dan deed. Leuk!
  Ik hoop dat je ondertussen iets bent bijgekomen, het klinkt in ieder geval erg heftig en slaaptekort is echt verschrikkelijk..
  Liefs!

  Geliked door 1 persoon

  • geen excuses! je hebt wel leukere dingen te doen dan mijn blog lezen hahahahaha. Ik ga regelmatig alleen naar de bios, heerlijk vind ik dat! 🙂 De vermoeidheid is ver weg, al blijft het voor mij bijna natuurlijk dat ik achter de feiten aan blijf lopen hahahahaha
   xxx

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s