Week #8

Maandag 19 februari
Rustige ochtend gehad, het was ook raar zo zonder Kyra in huis.
Op het werk flink kunnen door werken en thuis gezellig met Mike wat gegeten. Nadat de huishoudelijke taken gedaan waren, ben ik met Mike op de bank geploft.

Dinsdag 20 februari
Tegenwoordig doe ik met Mike altijd een spelletje voordat we naar school gaan. We hebben altijd tijd genoeg in de ochtend en terwijl ik alles aan het klaarmaken ben heeft Mike het speelbord al op tafel klaar staan. Keezen spelen we altijd, ken je dat? Echt een leuk spel! Toen ik ’s avonds met Mike aan tafel zat te eten en we elkaar smakelijk eten wensten, hoorde ik Mike ineens diep zuchten.
“Wat is er aan de hand jongen?
“Normaal is er nog iemand die we smakelijk eten wensen..”
“Mis je Kyra?”
“Ja best wel..”
“Ik ook, kerel.. ik ook!”
En stilzwijgend hebben we ons eten opgegeten. Het wordt een aparte week denk ik, we missen Kyra enorm en dat is echt over duidelijk!
’s Avonds is Gertie ook nog langs gekomen.

Woensdag 21 februari
Nadat ik een half dagje gewerkt had en Mike van school had gehaald, ben ik weer gaan sporten. Ik ben vandaag ook begonnen met een hardloopschema (waar ben ik aan begonnen!). Ik heb altijd gesport, maar ik was nooit iemand van de lange afstanden. Sprinten kon ik als de beste maar je moest mij geen 5 kilometer laten rennen, want dan haakte ik heel snel af. Maar iets in mij wil gewoon weten of ik met training en pure wilskracht niet gewoon een 5 kilometer kan rennen, dus heb ik van Maaike een hardloopschema gekregen en daar zou ik over 10 weken klaar moeten zijn voor de 5 kilometer. We zullen zien of het gaat lukken 🙂
Na het sporten is mijn vader ons komen halen en zijn we naar het ziekenhuis gegaan waar we mijn moeder konden ophalen. Ze had een kleine ingreep gehad en we moesten nog even 2 uurtjes wachten voordat we haar mee mochten nemen. We hebben nog samen gegeten en nadat ik alles had opgeruimd, heeft mijn pa ons weer thuis gebracht.

Donderdag 22 februari
Laatste werkdag alweer en ik was blij toe! Ik verheug mij steeds meer op de weekenden en deze week kan mij sowieso niet snel genoeg gaan. Na het avondeten is Mike met mij mee naar de yoga gegaan. Het was weer gezellig en we moesten een aantal oefeningen samen doen, wat ook erg leuk was 🙂
Toen Mike eenmaal in bed lag, heb ik mij even gehuld in stilte en ik heb daarna heerlijk geslapen.

Vrijdag 23 februari
Nadat ik gesport had ben ik met Gertie naar het ziekenhuis gegaan. Ze kon wel een meeluisterend oor gebruiken bij de arts en het is toch altijd wel fijn als je een vriendin kan supporten door mee te gaan als ze zich enigszins zorgen maken. Er was gelukkig geen reden tot ongerustheid en toen we klaar waren in het ziekenhuis zijn we samen boodschappen gaan doen. Nadat ik Mike uit school had gehaald, zijn we naar mijn ouders gegaan om te kijken of ik nog kon helpen. Mijn ma mag zeker een week helemaal niks doen en ik was uiteraard bereid om haar te helpen waar ik kon.
Om 6 uur konden we Kyra ophalen en we waren zo opgelucht dat ze eindelijk weer thuis was. Ik zag haar uit de bus komen en kon het niet laten op haar af te lopen en haar gelijk vast te pakken. Die week leek wel een eeuwigheid te hebben geduurd en we waren allebei zo blij dat ze weer thuis was. We zijn daarna naar huis gereden en hebben een heerlijk glaasje wijn gedronken. Vol trots gaf ze ons allemaal een cadeautje die ze had meegenomen en ik was ontroerd door wat ze mij had gekocht. Een kalligrafie pen met een potje inkt erbij…IMG-20180223-WA0003 (Small) te mooi om echt te gebruiken als je het mij vraagt ❤
Het was een gezellige avond en zelfs Mike was intens blij dat Kyra weer thuis was, terwijl hij het normaal heerlijk vindt als ze er niet is hahahahaha.

Zaterdag 24 februari
Heerlijke rustige ochtend gehad en nog een paar spelletjes met de kids gedaan. Tegen 2 uur zijn we naar mijn ouders gegaan en terwijl Kyra vertelde hoe het was, heb ik de badkamer en de wc even goed onder handen genomen. Om 4 uur moest Kyra werken en nadat we gegeten hadden zijn Mike en ik weer naar huis gegaan. Mijn nichtje Debby kwam nog langs en had voor Mike een spel meegenomen die hij mocht spelen. Nou, daar was de vent wel stil mee de hele avond LoL. Wij hebben wat zitten kletsen en hebben een hele leuke avond gehad 🙂

Zondag 25 februari
Ik heb ’s ochtends lekker de tijd genomen om nog te lezen in bed en rond elf uur zijn de kinderen opgehaald door hun vader. Ik ben toen gaan sporten, want wil mij wel aan het hardloopschema houden (3x per week rennen). Het was best lekker eigenlijk, kreeg er gelijk energie van en heb daarna nog wat gepoetst en opgeruimd. Ik heb ook nog wat in de keuken geprutst en toen Mike eenmaal weer thuis was (Kyra was werken) hebben we samen voetbal gekeken en heb ik nog een chille avond gehad.

Dankbaar voor mijn geweldige kinderen

XmelX

3 thoughts on “Week #8

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s