Week #9

Maandag 26 februari
Deze week had ik een aantal gesprekken op school gepland en vanavond was de eerste. Ik sprak met Kyra’s geschiedenis lerares, want voor dat vak staat ze nog net een onvoldoende en ik wilde weten of we wat konden doen om haar beter te laten scoren. Haar lerares was heel tevreden over haar, zag een duidelijke verandering, ze doet veel meer mee in de klas, maakt aantekeningen, vraagt naar aantekeningen als ze er niet geweest is en ook de voorbereidingen voor een proefwerk gaat veel beter. Alleen maar goeds en daar ben ik blij om. Als ze zo doorgaat dan komt die voldoende er wel!

Dinsdag 27 februari
Ook vanavond had ik weer een gesprek, maar deze keer moest ik naar Mike’s school. Hij had weer cito toetsen gehad en daar heeft hij prima mee gescoord. Zijn woordenschat is enorm en ook met rekenen gaat hij nog altijd vooruit. Zijn scores blijven allemaal boven het gemiddelde liggen dus ik heb niets om mij zorgen over te maken. Niet dat ik dat uberhaupt deed 😉
Zijn juf is ook dol op hem en ze zei dat ze af en toe even een momentje heeft met hem. Zeker omdat hij zo’n brede woordenschat heeft, kan ze heerlijke gesprekken met hem voeren. Leuk om te horen! Nadat ik thuis was heb ik snel nog opgeruimd en afgewassen en later kwam Gertie nog langs. Ik ben vroeg naar bed gegaan, want ik was echt moe!

Woensdag 28 februari
Happy wednesday! Weer een rondje gaan sporten en daarna even naar een paar winkels gegaan met Mike. Kyra moest werken maar tussendoor moest ik haar ophalen omdat we nog 2 gesprekken op school hadden. Na het eten was ik ineens zo druk met stofzuigen, de was doen en opruimen, dat ik bijna vergeten was dat ik Kyra moest halen en naar school moest! 18:35 uur schoot het mij te binnen, dus ik heb snel fatsoenlijke kleren aan gedaan (ik loop thuis altijd als een tokkie rond) en ben heel snel Kyra gaan halen. Die vroeg zich al af waar ik bleef, maar gelukkig waren we nog op tijd bij de afspraak. Haar Engels lerares was ook vol lof over Kyra, zag diezelfde verandering en vond dat ze het heel goed deed. Ze staat wel voldoende voor Engels maar scoort naar mijn mening ondermaats. Daar had de lerares wel een verklaring voor en er werd gelijk een oplossing besproken.
Daarna hadden we een gesprek met haar Aardrijkskunde leraar, wat een leuke vent was dat zeg! Vorig jaar had hij haar ook in de klas en hij gaf aan dat het toen helemaal niet goed ging met haar en hij was vooral heel blij dat het nu wel goed met haar ging, vooral op persoonlijk vlak (vond ik echt heel lief van hem). Hij maakte zich totaal geen zorgen over haar punten en ging er van uit dat ze alles gewoon ging halen, als ze zich zo bleef inzetten. Geloof mij dat ik als een trotse moeder die school verliet en ik heb haar ook gezegd dat ik haar een powervrouw vond hoe ze zich hersteld heeft na zo’n vreselijke tijd. Trots tot in het diepste van mijn ziel ❤

Donderdag 1 maart
Jemig.. we zitten al in maand 3 van 2018!
Ik heb mijn Memory Jar van 2017 nog niet eens open gemaakt !! Wat erg!
Anyway, de donderdag verliep prima. Na het werk samen met de kids gegeten en daarna naar yoga les gegaan. Het was weer fijn en ik viel nog bijna in slaap aan het einde. Ik ben wat langer opgebleven dan normaal, niet omdat ik dat wilde maar omdat ik gewoon geen zin en fut had om naar boven te gaan. Hoe erg is dat hahahaha.

Vrijdag 2 maart.
Alweer een ochtend sporten en boodschappen doen. Mike om 12:15 uur opgehaald van school en terwijl ik boven bezig was heeft hij gewerkt aan zijn spreekbeurt. Hij heeft er enorm veel zin in en werkt er dus ook echt met heel veel plezier aan. Kyra nog van school gehaald en naar haar werk gebracht en rond 5 uur is Mike opgehaald door zijn vader. Ik ben daarna vertrokken naar een vriendin (mede-blogster) en 2 uur later was ik gearriveerd.

IMG-20180302-WA0000 (Small)

Koud !!! Ik ben klaar met dit koude weer!! 😦

Blijkbaar ben ik voor de sneeuw uit gereden, want ik heb geen vlokje gezien onderweg (gelukkig maar). We hebben nog een leuke avond gehad, een aantal vrienden van hun kwamen nog langs en dat was echt heel gezellig!

Zaterdag 3 maart
Hele chille dag gehad!

Het was nog goed koud en we zijn nog even gaan kijken hoe de mannen geschaatst hebben op de vijver. Dat was leuk om te zien maar als je alleen maar staat te kijken, dan is het nog best koud!

IMG_20180303_142730_521 (Small)

Dit was zó lekker!

Later hebben we heerlijk sushi gegeten

20180303_173015 (Small)

❤ ❤

en toen de kleine man eenmaal in bed lag hebben we een horror film gekeken. Netflix sprak over de engste horrorfilm van dit moment, dus die moesten we echt gaan zien (Véronica). De man van het huis lag halverwege de film te slapen en wij waren absoluut klaar voor bed toen de film afgelopen was. Niet dat het nou een slechte film was, helemaal niet zelfs, maar degene die dít een enge film vindt heeft daar toch een ander beeld van dan ik 😛IMG-20180303-WA0032 (Small)
Voordat we zijn gaan slapen heb ik nog echt de slappe lach gehad, boh niet normaal 😀

Zondag 4 maart
Na een ontbijtje en nog wat geklets ben ik rond 11 uur weer naar huis gereden en was ik 2 later weer thuis. Ik heb mijn spullen opgeruimd, de sportkleren aangedaan en ben nog naar Fit for Free gegaan. Het ging weer lekker en daarna heb ik nog gepoetst, gestreken, koekjes gebakken en heel slecht een pizza taco besteld. Hij smaakte zo verdomd goed!!
Mike kwam rond 7 uur thuis en we hebben samen weer voetbal gekeken. Hij vertelde ook dat hij met zijn vader en diens vriendin bij opa en oma waren geweest.. mijn maag krimpt toch elke keer samen als ik dat hoor. Pfff, die vent heeft toch niks bij mijn ouders te zoeken, zeker niet met zijn nieuwe vriendin. Ik snap ze niet hoor, mijn ex niet, zijn vriendin niet en mijn ouders al helemaal niet! Maar eigenlijk moet ik ophouden met zeiken erover en gewoon heel duidelijk aangeven wat en waarom en het achter mij laten.
Bah.. gedoe allemaal!

XmelX

 

10 thoughts on “Week #9

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s