Mijn eerste liefde..

Vorige week kreeg ik ineens een bericht op Facebook van een oud basisschool klasgenootje. Nou ja, het was niet zomaar een oud klasgenootje, het was mijn basisschool-liefje ๐Ÿ™‚
Toevallig (alsof toeval bestaat) had ik het laatst met mijn nichten nog over hem en tijdens dat gesprek vertelde ik hun ook dat hij momenteel bijzonder knap was (dat kon ik zien via zijn facebook foto’s). Ik heb hem altijd al een knappe jongen gevonden, daarom was hij natuurlijk ook mijn vriendje en hemeltje lief, wat was ik gek op die jongen!
Ik kan mij nog goed herinneren dat hij ineens een ander vriendinnetje had en ik was toch een potje jaloers mensen!! Dat vond ik echt niet leuk.
Je kunt wel stellen dat ik altijd een zwak voor hem heb gehad, want toen ik eenmaal op de middelbare school zat, weet ik ook nog dat hij een keer met een wederzijdse vriend van ons bij mij aan de deur kwam. Ik dacht dat hij mij weer ‘verkering’ kwam vragen, maar wat bleek: die andere jongen wilde verkering met mij :/
Ik zei op dat moment maar dat ik het nog niet wist en ik heb een aantal dagen gewacht of hij toch niet nog eens aan mijn deur kwam om te zeggen dat ik zijn vriendinnetje moest worden..
Maar dat deed hij niet ๐Ÿ˜ฆ
Hoe weinig ik nog weet van die tijd, dit kan ik mij echt nog heel goed herinneren!

Enfin, ik kreeg dus een berichtje van hem.. zo’n ontzettend lief bericht, met een foto van ons twee toen we een jaar of 6, 7 waren tijdens het kerstspel op school (we waren samen herders).ย  Jullie weten inmiddels dat ik een hart van ijs heb momenteel, maar na het lezen van dat berichtje maakte mijn koude hart even een sprongetje.
Ik stond er zelf ook van te kijken ๐Ÿ˜›
Na wat heen en weer gepraat, hadden we al heel snel voor zaterdag een afspraak gemaakt. We gingen samen vegan koken en konden zo op ons gemak ook bijkletsen.

Precies op tijd stond ik met mijn fles wijn voor de deur en toen hij de deur open maakte, had ik even een paar seconden nodig om mij te herpakken.
Lieve hemel…
Hij is nog veel knapper dan op de foto’s! ๐Ÿ˜ฎ
Foei..
Ik werd hartelijk onthaald, we gaven elkaar een stevige omhelzing (ik was gelijk gesmolten) en daarna is de pret begonnen.
We hebben gepraat.. vreselijk chaotisch gekookt (dat was echt geniaal!) en nog meer gepraat. Tijdens het eten bleven we ook gewoon doorpraten en nog uren erna ook.
Verhalen over vroeger, hoe onze tijd na de basisschool was en eigenlijk heb ik hem vooral veel laten praten. Het was gewoon prettig naar hem te luisteren (ook omdat hij gewoon meer wist van die tijd ๐Ÿ˜› ) en hoe hij zijn fases in zijn leven beleefd heeft. Hij heeft geweldige reizen gemaakt, dieptepunten gehad uiteraard maar momenteel heeft hij zo’n immens mooie inzichten.. het is gewoon echt een mooi mens!
Van binnen en buiten.
En ik heb 7,5 uur kunnen genieten van die buitenkant ๐Ÿ˜›

Om kwart over twee (’s nachts ja!) ben ik naar huis vertrokken en na weer een warme omhelzing, zeiden we beiden dat we dit snel weer eens moeten doen.
En daar ga ik uiteraard niet te lang mee wachten.

Het is toch geweldig als zo iemand ineens weer in je leven springt.
Ik vind het in ieder geval wรจl echt te gek!

En had ik al verteld dat hij echt knap is ?? ๐Ÿ˜€

XmelX

 

22 thoughts on “Mijn eerste liefde..

  1. Wat een leuk verhaal om te lezen!
    En wat ontzettend leuk dat het na al die jaren gewoon nog klikt ๐Ÿ™‚
    En ja, je hebt gezegd dat hij knap is, leest hij ook mee? ๐Ÿ˜‰

    Liefs!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Week #11 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s