Week #10

Maandag 5 maart
Vandaag begon de nieuwe planner bij ons. Na een korte aanstelling van de vorige planner, is het mijn baas toch gelukt om vrij snel weer een nieuwe aanwinst te vinden. Het is te hopen dat hij wat langer blijft πŸ™‚ Eerste indruk is in ieder geval positief!
Na het werk zijn we bij mijn ouders gaan eten en daarna hebben we thuis nog een fijne avond gehad. Ik heb nog een heel vertrouwelijk gesprek gehad met Kyra en ik ben zo enorm dankbaar dat ze zo open is en blijft tegen mij. I guess I did something right ❀

Dinsdag 6 maart
Ik ben druk bezig met mijn voeding en vandaag was ik echt het grootste ei die er was, want ik had mijn heerlijke lunch die ik dag ervoor had klaargemaakt, thuis vergeten!
Er is wel een tankstation in de buurt, maar die rotzooi eet ik liever niet dus ik heb het gered met een koekje en een banaan. Toen ik op weg naar huis was, kreeg ik toch wel honger en ik was blij toen het eten op tafel stond πŸ˜› We hebben een gezellig etentje gehad met z’n vieren (komt steeds vaker voor dat Semm ook blijft eten, wat wel zo gezellig is) en later op de avond is Gertie ook nog langs gekomen.

Woensdag 7 maart
Op woensdag staat zoals altijd sporten op de planning en het ging weer lekker. Ik heb wel elke keer pittige spierpijn in mijn heupen van het rennen, maar daar moet ik maar even doorheen bijten. Na het sporten heb ik Kyra en Semm naar het werk gebracht en daarna ben ik met Mike naar de hockeytraining gegaan. Triest begin van het seizoen met dat vieze weer, bah! Ik heb vanuit de kantine gekeken en had echt wel te doen met die jongens op het veld. Mike deed heel goed zijn best op de training en ik hoop echt van harte dat hij door wil blijven gaan met hockey. Thuis hebben we lekker gegeten, heb ik nog wat aan het huishouden gedaan, even achter de pc gezeten en later Kyra nog van het werk gehaald. Ook heb ik weer eens ouderwets een voetbalwedstrijd gekeken πŸ˜€
Lekker avondje, mag je wel stellen πŸ™‚

Donderdag 8 maart
Mijn eerste werkweek met mijn nieuwe collega zat er vandaag op en ik vind het echt prettig samen werken. Ik hoop maar van harte dat hij blijft! Het was in ieder geval een gezellige dag op kantoor en ook thuis hebben we knusjes samen gegeten πŸ™‚
’s Avonds naar de yoga gegaan met mijn moeder en ik ben veel te laat naar bed gegaan. Waarom? Omdat ik altijd zo suf ben na de yoga dat ik te weinig puf heb om mijzelf naar boven te slepen. Onnozel hΓ¨!

Vrijdag 9 maart
Ja hoor, het was weer zo’n vrijdag! Veel te veel te doen en veel te weinig tijd πŸ˜›
Eerst sporten, dan douchen en vervolgens naar de tandarts. Hij had een beginnend gaatje gezien en die wilde hij gelijk gaan behandelen, dus eerst kreeg ik een fijne spuit in mijn muil gezet en toen ik begon te zeveren wist hij dat hij kon beginnen πŸ˜›
Lispelend en nog altijd kwijlend ben ik weer vertrokken en toen kon de rondrit beginnen: Lidl, Jumbo, Action, Hornbach, Hockeypoint en daarna als een gek weer naar huis om de boel uit de auto te slepen en op te ruimen. Tijdens het winkelen liep ik nog altijd met een zeverdraadje aan mijn linker mondhoek en als iemand mij wat vroeg, moest ik slissend, spetterend en met een dikke verdoofde lap in mijn mond antwoord geven. Je had het moeten zien en horen, echt! (mijn tong was echt verdoofd.. voelde gewoon als een dik stuk vlees in mijn mond waarvan ik niet wist wat ik ermee moest!)
Toen ik Mike eenmaal van school kon halen, was de verdoving gelukkig weg. Ik weet zeker dat hij mij keihard had uitgelachen hahahaha. Er kwam een vriendje van hem mee en ze hebben samen wat zitten gamen en spelen. Om half 6 ben ik met beiden naar turnen gegaan en daarna zijn vriendje weer thuis afgezet. We hebben een klein hapje gegeten en ik was blij toen ik op de bank kon ploffen, lieve hemel wat een drukke dag.

Zaterdag 10 maart
Het hockeyseizoen was weer begonnen en dus ook de wedstrijden.20180310_094756 (Small) Mike deed het ontzettend goed, het hele team deed het overigens heel goed! Bij rust stond het 3-3, maar helaas konden ze het niet vasthouden en hebben ze met 6-3 verloren. Maar we waren echt wel trots op de mannen!Β  Thuis hebben we ons opgewarmd en lekker rustig aan gedaan en terwijl Kyra en Semm moesten werken, ben ik met mijn mannetje naar de film gegaan.

The Black Panther. Het was echt een onwijs goede film en omdat Mike geen zin had in McDonalds zijn we direct na de film naar huis gegaan. Thuis heb ik wat simpels in elkaar gegooid en hebben we toch een hapje gegeten. Ik heb nog wat geschreven en Mike lag relaxed naast mij πŸ™‚

Zondag 11 maart
Het was een heerlijke dag vandaag! In de ochtend ben ik gaan sporten en toen ik thuis kwam had ik zoveel energie (mede ook door het mooie weer), dat ik Mike mee naar buiten heb getrokken en we samen in de tuin hebben gewerkt. Kyra moest leren voor haar examens en wij hebben echt keihard gewerkt. Alle bladeren bij elkaar geveegd, het perkje onkruid vrij gemaakt, alles omgeschept en de boel weer netjes op zijn plek gezet.
Voldaan zijn we binnen wat gaan eten en drinken en toen ben ik toch maar gaan douchen want ik stonk inmiddels een uur in de wind. Ik kon nog wat schaatsten kijken en terwijl Semm en Kyra zijn gaan uit eten, heb ik voor Mike en mij weer wat heerlijks gemaakt. Gehaktballetjes met zelf gemaakte tomatensaus (met verse tomaten uiteraard) en marokkaanse kruiden. Man man man, wat was dat lekker! Zelfs Mike vond het heerlijk en had het zo op! Gezond is vaak zo enorm lekker. Het was nog een rustige, maar hele fijne avond πŸ™‚

Top weekje lijkt mij zo, niks meer aan doen.

XmelX

11 thoughts on “Week #10

 1. Je kan er trots op zijn dat je een goede vertrouwensband hebt met je dochter. Het is niet altijd even makkelijk om dingen te delen met je moeder en als je het dan deelt heb jij, als moeder zijnde, echt iets goed gedaan!

  Geliked door 1 persoon

  • dat gevoel heb ik ook echt. Ik heb nooit over zo’n dingen met mijn moeder gesproken toen ik die leeftijd had en heel veel meiden van haar leeftijd doen dat nu ook niet. Ik ben enorm dankbaar voor onze band en haar vertrouwen dat ze mij alles kan vertellen.. πŸ™‚
   Bedankt voor je reactie!
   xxxx

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s