Week #11

Maandag 12 maart
Het was gezellig op kantoor 🙂 Altijd fijn als je zo de week kan beginnen.
Mike was na school met klasgenootjes meegegaan die ook in zijn hockeyteam zitten, zodat hij ook eens op maandag naar een training kon en na mijn werk heb ik hem dus daar opgehaald. We zijn bij mijn ouders gaan eten en dat was nog heel gezellig ook (en lekker, maar dat is het altijd). Thuis hebben we helemaal niks meer gedaan, behalve onze spullen opgeruimd en de benen hoog gegooid. Ook niet mis om zo de week te beginnen.

Dinsdag 13 maart
Als ik op dinsdag van mijn werk naar huis rijd, dan besef ik mij altijd dat voor mij al meer dan de helft van de werkweek er op zit. Hoe chill is dat hè 😉
Alique zou vandaag eigenlijk komen, maar de appte op het laatste moment af en wilde het verschuiven naar woensdag. Woensdagavonden zijn altijd van mij.. ik schrijf dan, kijk een serie en doe en kijk gewoon even alleen wat ik wil. Eigenlijk had ik dus weinig zin om die avond op te geven, zeker zo op het laatste moment (heb ik een hekel aan), dus ik heb heel eerlijk gezegd dat het mij eigenlijk niet uitkwam, maar als ze op tijd kwam (7 uur) dat het dan wel oke was. Vooruit dan maar.
Gertie kwam wel nog even langs, as usual 🙂

Woensdag 14 maart
Vandaag heb ik alle energie uit mij gesport, ik was helemaal leeg! Met het zweet dik op mijn hoofd ging ik stiekem eens even op de weegschaal staan en er waren toch al 2 kilo af 🙂 De voeding in combinatie met het sporten begint dan eindelijk zijn vruchten af te werpen. Maar 2 kilo is erg veel in die korte tijd, dus ik vrees dat ik nog even blijf bengelen. Ook niet erg, want de vooruitgang is er! Ik heb Kyra naar haar werk gebracht en ben met Mike naar de hockey training gegaan. Daar kreeg ik weer een appje van Alique.. ze kwam om 6 uur i.p.v. 7 uur *zucht*.
Ik had geen puf om mij erover op te winden en zei dat ze de sleutel maar mee moest nemen, want ik was tot 6 uur op de training. Eenmaal thuis was ze er inderdaad al en ik ben gaan koken. We hebben samen gegeten en toen ik Mike om kwart over 8 ging douchen, is ze weer gegaan. Had ik toch nog een paar uurtjes voor mijzelf 😉
Wel heb ik Kyra nog moeten ophalen van het werk, maar voor de rest was het een Mel-avond!

Donderdag 15 maart
Dit was mijn dag niet 😦
Ik had wat minder te doen op kantoor vandaag (was helemaal bij met alles, ook weer eens wat nieuws), kreeg buikpijn omdat ik ongesteld was geworden en op weg naar huis was ook nog een ongeluk gebeurd waardoor ik pas om half 7 thuis was! Wat een ellende zeg. Tijdens het koken was ik ook met teveel dingen tegelijk bezig en liep ik volledig te stressen. Toen ik eindelijk zat en kon eten, had ik geen trek meer en ook geen zin meer in yoga! Nou, dat heb ik echt heel zelden.. ik zat er echt even doorheen. Je hebt soms van die dagen hè. Uiteindelijk ben ik toch naar de yoga gegaan want ik hou er niet van om op het laatste moment af te zeggen, zonder fatsoenlijke reden. Maar goed ook, want het was echt wel lekker. Dit keer heb ik mij toch eerder naar boven gesleept, want ik was echt moe.

Vrijdag 16 maart
Na het sporten zag ik de fysiotherapeute en ik heb haar gelijk even aangesproken. Ik blijf enorm veel last van mijn heupen houden en wil gewoon zeker weten dat het echt mijn spieren zijn, dus hebben we gelijk een afspraak gemaakt. Ik ben daarna nog snel naar de Lidl gegaan en om half 12 moest ik met onze Noah naar Mike’s school. Hij had een spreekbeurt en hield die spreekbeurt over onze kat Noah.20180311_140055 (Small) Het is zo’n gemakkelijke kat, die vind alles prima en dus zaten we om half 12 in Mike’s klas en vertelde hij over Noah, hoe hij veel te klein was bij de geboorte, een klein grijs monstertje was alvorens hij mooi chocolade bruin werd en al die tijd zat Noah heel geïnteresseerd op mijn schoot om zich heen te kijken. Af en toe kwam er een miauw uit (een beetje klagen mag natuurlijk), maar hij verroerde zich niet en zat heerlijk op mijn schoot. De kinderen vonden het geweldig en Mike kreeg een 9 voor zijn spreekbeurt. Way to go buddy 😀
Na school zijn we samen nog een nieuwe hockeystick gaan halen (en renschoenen voor mij), daarna nog naar Jan Linders en om half 4 heb ik Kyra opgehaald van school en naar het werk gebracht. Mike werd om half 5 opgehaald door zijn vader en ik heb daarna nog een aflevering van de Bridge gekeken. Om 8 uur zat ik met Gertie in de bioscoop (The Strangers 2) en tegen half 11 waren we weer thuis. Het was een gezellige avond met een grappige B-horror film 😛

Zaterdag 17 maart
De hockeywedstrijden waren afgelast in verband met het weer dus ik kon op mijn gemak in bed lezen. Dat heb ik ook gedaan, 3 uur lang! H-E-E-R-L-I-J-K! 😀
Er waren nog dingen die ik wilde doen dit weekend, maar de zaterdag heb ik vrij weinig gedaan. Veel gelezen, wat geschreven, serie gekeken en vooral tijd voor mijzelf gepakt dus. In de vooravond had ik afgesproken met een basisschool-klasgenootje, Mijn eerste liefde.., en dat was echt een geweldige avond! Om half 3 kwam ik pas thuis, dus dan kun je wel zeggen dat het een leuke avond was 😉

Zondag 18 maart
Ik heb de hele nacht ijskoude voeten gehad, zo raar! Ik werd er ook best vaak wakker van en rond half 10 heb ik definitief de e-reader aangezet en ben ik even wat gaan lezen. Om 11 uur stond ik weer in de sportschool en eenmaal thuis heb ik dan toch de dingen gedaan die ik wilde doen, maar ook tussendoor nog wat afleveringen van de Bridge gekeken (spannende serie!). Ik heb nog even wat in de winkel gehaald voor het avondeten en een uurtje later had ik een heerlijk zalmgerecht op mijn bord liggen, met groene pest, tomaatjes, spinazie en rijst. Simpel, maar oh zo lekker!20180318_172634 (Small)
Mike kwam zoals altijd om 7 uur thuis en Kyra ben ik van haar werk gaan halen.

Echt een top weekend 😀

Xmel

2 thoughts on “Week #11

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s