Week #12

Maandag 19 maart
Ik was heel nuttig op het werk vandaag (al zeg ik het zelf). Thuis was het enige nuttige dat ik gedaan heb koken en Kyra van het werk halen. Voor de rest heb ik NIKS gedaan.
Zo dan πŸ˜€

Dinsdag 20 maart
Het werk schoot weer lekker op en thuis hebben we gezellig met z’n viertjes gegeten. Het was een hele leuke avond en toen Gertie kwam hebben we een film gekeken die mijn nicht aanraadde. Nou, ik vond er geen reet aan LoL πŸ˜›
Dat kan natuurlijk ook wel eens hè, smaken verschillen nou eenmaal.

Woensdag 21 maart
Tijdens het sporten vandaag had ik wat meer last van mijn heup dan normaal. Ik ben blij dat ik komende vrijdag weer even langs mijn fysiotherapeut kan gaan, want iets klopt er niet. Gelukkig trok de pijn tijdens het rennen wel weer weg en zo heb ik toch nog lekker kunnen sporten. Later ben ik nog met Mike naar hockey training gegaan en toen we thuis kwamen was het ook alweer tijd om bijgeknipt en geverfd te worden. Ik heb ze weer een stuk korter laten knippen, alvast voorbereiden op het ultieme kapsel! πŸ˜€

Donderdag 22 maart
Hoe prettig is het niet als je de werkweek met een fijn gevoel kan afsluiten, thuis kan komen en dat er dan ook nog het eten klaar stond. Semm en Kyra hadden gekookt, dus we konden zo aanschuiven. Heerlijk!
Daarna ben ik met mijn moeder naar de yoga gegaan en ze vertelde ook dat ze een behoorlijke heftige week had gehad. Paar vervelende berichten van familieleden, hadden haar humeur wat beΓ―nvloed en dat is natuurlijk nooit prettig :/
Maar de yoga was daardoor des te prettiger (dat vond ik tenminste wel).

Vrijdag 23 maart
Om 10 uur zat ik bij mijn fysiotherapeut op de bank en ze zag al heel snel dat mijn bekken vast zaten. Behoorlijk vast! Dat verklaarde de pijn wel, bovendien was het ook spierpijn die aan mijn heupen voelde, want met mijn heupen was verder niets mis. Ik heb altijd gesport, maar nooit duurloop gedaan en als je daar ineens mee begint dan moeten je spieren daar behoorlijk aan wennen. Mijn heupen zijn het daar duidelijk niet mee eens, maar ik ga toch lekker door πŸ˜›
Ze heeft mijn bekken recht geduwd en dat was niet prettig.. daarna nog wat spieren in mijn onderrug los gemasseerd en dat was al helemaal niet prettig! Maar ik ben dankbaar voor wat ze gedaan heeft, want het resultaat was bijna direct te voelen. Toen ik thuis kwam, was Kyra ook thuis en mij leek het wel gezellig als ze mee ging boodschappen doen.
Slecht idee dus. Doe ik nooit meer.
Geen idee wat er allemaal in die kar verdween, maar Γ­k heb het meeste er niet in gelegd!
Enfin, nadat ik Mike van school had gehaald zijn we even naar Bristol gegaan voor een paar slippertjes (vakantie komt er aan!!) en we vonden ook nog een paar schoenen. Nadat we Kyra naar het werk hadden gebracht heb ik mijn kleine man nog even mee naar Takko gesleurd en daar heb ik hem ook wat korte broeken en shirts laten passen. Met een volle tas gingen we naar buiten en de kleine man is bijna klaar voor de vakantie! Nu wij nog πŸ˜›
Mike moest nog turnen en na het turnen zijn we gaan eten op Kyra’s werk. Er kwamen nog wat meer neven en nichten en we hebben een heerlijke avond gehad.

Ontzettend gelachen (volgens mij liepen de mensen daardoor echt de zaal uit πŸ˜› ) en vreselijk lekker gegeten weer! Het was al een hele tijd geleden dat ik een hamburger had gehad, aangezien ik heel gezond aan het eten ben tegenwoordig, dus die smaakte verdomd goed!

Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij zeggen dat mijn maag direct na het eten aan het protesteren was. Toch wel idioot hoe snel je lichaam went aan gezonde en ongezonde voeding. De avond was echt te gek en ik hoop dat we vaker met wat neven en nichten bij elkaar gaan komen πŸ˜€

Zaterdag 24 maart
Mike had een hockey wedstrijd en die heeft hij als een Baas gespeeld! Hij stond voornamelijk laatste man en er was geen bal waar hij niet voor ging! 20180324_091853 (Small)Wat een held πŸ˜€ Apetrots waren we!
Na de wedstrijd zijn we naar mijn ouders gegaan waar Kyra voor school een trui in elkaar moest naaien (project). Aangezien mijn moeder coupeuse is, was zij de perfecte persoon haar daarbij te helpen. Toen ze klaar waren zijn we naar de stad gegaan (met z’n allen) en hebben we geshopt. Voor Mike nog een mooi shirt gekocht, Kyra nieuwe slippers, Mel nieuwe schoenen en zo nog wat kleine dingen πŸ˜€ Na een uitputtingsslag zijn we eindelijk gaan zitten en hebben we een kopje thee gedronken en gelijk eten besteld. Wederom heerlijk gegeten en enorm gelachen en tegen 7 uur is iedereen vertrokken en ben ik aan de bar gaan zitten. Ik had later op de avond met Debby afgesproken om naar de bios te gaan en ik dacht dat het handiger was om gewoon daar te blijven πŸ˜€
Daar heb ik ook weer eens een biertje gedronken en jemig, die smaakte lekker!! Samen met Debby nog een paar drankjes gedaan en daarna zijn we naar de film gegaan.IMG-20180324-WA0001 (Small)
Red Sparrow.Β  Aanrader!! Gave film was dat zeg! Had ik niet gedacht maar het is absoluut eentje die je moet zien!
Tegen middernacht was ik thuis en ik was blij toen ik in bed lag.

Zondag 25 maart
De klok was een uur vooruit gezet en Mike had bij mij geslapen. Hij stond bizar vroeg op en ik was dus ook vroeg wakker.. Ik ben wel nog in bed gebleven zodat ik nog wat kon lezen en besloot ook direct dat hij vanavond weer fijn in zijn eigen bed mag slapen.
Ik ben rond 11 uur gaan sporten en mijn vader is ook meegegaan. Dat was wel leuk. Eigenlijk had ik de intentie om daarna thuis te gaan poetsen, maar toen ik binnen kwam rook het al heerlijk fris. Kyra had al gepoetst en ik hoefde alleen nog de wc te doen. Heerlijk als de kinderen zo onafhankelijk zijn. Semm en Kyra moesten beiden werken dus heb ik alleen voor mij en Mike hoeven koken en voor de rest heb ik er ook echt een hele rustige zondag van gemaakt.
Nu maar hopen dat de weegschaal niet te heftig doorknalt na 2 dagen slecht eten :/

XmelX

6 thoughts on “Week #12

 1. Wat is je ultieme kapsel dan.. kaal? πŸ˜› (mag hoor!)
  Had nog meegekregen dat je op je voeding gaat letten maar een weekverslag zonder ziekelijk grote burger is ook zo saai/vreemd haha, bedenk me ook meteen dat ik voor de verandering eens ga ontbijten (’n voornemen dat ik alweer vergeten was, dus thnks! πŸ˜‰ ).

  Leuk om te zien dat je weekverslagen steeds vloeiender geschreven worden trouwens, ’t leest echt prettig πŸ™‚ Xx

  Geliked door 1 persoon

  • Thanks wijffie !!
   En je hebt gelijk.. alleen maar schrijven over gezonde gerechten is vreselijk saai. Dat doe ik wel in een andere blog, kun je die gelijk helemaal skippen hahahahahaha.
   En bedankt voor je compliment, echt super lief van je 😘😘😘

   Geliked door 1 persoon

 2. Die spieren die vastzitten dat is wat hoor, haha. Ik had vorige week woensdag een auto-ongeluk gehad. Mijn schouder is toen tegen de kant van de auto aangeklapt. Heb toen ook even bij een fysio gezeten, want het moest toch weer een beetje teruggezet worden. Deed zeer! Mitella erbij, just in case. Man, dat was wat zeg. Blij dat het nu weer aardig okΓ© is

  Like

 3. Leuke weekoverzicht! Ik lag in een deuk! Hahahaha ik deed dat ook met mijn moeder ik gooide van alles en nog wat in de kar!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Bij de kassa kreeg de mooiste blikken (maar niet heus) ! Soms moest ik dingen toch terugzetten. Het lag aan haar bui en portomonee hahahahaha of alles wel meekreeg meestal kreeg ik wel een aantal dingen mee! Girl Ik ben benieuwd naar je kapsel!xxx

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s