My Book Challenge

Op 30 januari schreef ik al een blog over het feit dat ik zoveel aan het lezen was en ik van plan ben om bij te houden hoeveel boeken ik werkelijk lees per jaar.
In Januari las ik 8 boeken, (Book Challenge #50) en inmiddels is het begin april en staat de teller op 19 gelezen boeken.
Volgens mij kan ik niet meer terug vinden hoeveel boeken ik in Februari en Maart gelezen heb, maar ik ga het lijstje eens compleet maken.

De Man die zijn schaduw zocht (Millennium 5) – David Lagergrantz
Het vijfde deel van de Millennium serie en by far ook de slechtste. Ik ben wel klaar met deze serie nu. Deel 4 las wel redelijk lekker, maar bij dit laatste deel zat ik er gewoon niet lekker meer in.

Vrijdag – Loes den Hollander
Dit was wel een leuk boek om te lezen. Ik ging er vrij vlot doorheen en had wel gelijk het gevoel dat ik meer van deze schrijfster wil lezen.

Dwaalspoor – Loes den Hollander
En het tweede boek wat ik dus van haar las, ging ik nog sneller doorheen. Heerlijk geschreven, waardoor je het ook moeilijk weg kan leggen.

Loslaten – Loes den Hollander
Dit is geen boek op zich, maar een verhalen-boek. Allemaal korte verhalen en de één nog leuker/spannender/mysterieuzer dan de ander. Best wel fijn om te lezen, zeker als je in bed ligt en je niet het gevoel hebt nog heel veel bladzijdes te moeten lezen voor het einde van een volgend hoofdstuk 😛

Zwanenzang – Loes den Hollander
Voorlopig even het laatste Hollander boek, want anders gaat het misschien nog vervelen 😛
Dit was wel een heel leuk boek overigens! Je vliegt van de ene naar de andere personage en ziet de verbanden ook heel snel.

Zondeval – Marianne en Theo Hoogstraaten
Dit is wel een boek waar je goed bij op moet blijven letten. Je gaat namelijk terug in de tijd en komt dan weer in het heden. Absoluut wel een goed boek om te lezen.

Een hart van glas – James Patterson
Dit boek is echt.. boh !
Ik lag op een zaterdagochtend in bed en begon dit te lezen, vervolgens kon ik het niet meer wegleggen. Dat ging gewoon niet!
Ik heb hem echt in één ruk uitgelezen en zo af en toe rolden er ook echt tranen over mijn wangen. Op zo’n intense manier geschreven dat je er werkelijk in zit!
Lieve hemel, als ik er aan denk dan krijg ik zo weer een krop in mijn keel.
AANRADER !!

De laatste meisjes – Riley Sager
Hier had ik al veel over gehoord en dan wil ik het zelf ook lezen natuurlijk. Absoluut een spannend boek, je gaat echt meedenken wat er allemaal aan de hand is en het blijft echt gissen tot het einde. Van deze schrijver wil ik meer lezen!

De Maagd – James Patterson
Dit was het minst leuke boek wat ik tot nu toe gelezen heb. Beetje raar allemaal eigenlijk, maar ik heb hem wel uitgelezen. Een boek wegleggen zonder dat hij uit is, kan ik niet 😛

Zusje – Camilla Läckberg
Scandinavische schrijvers vind ik echt top, dus ik heb eens een boek van deze dame gegrepen en het was gelijk een lekkere! Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat ik toch al halverwege door had wie er mee te maken had, maar het is ook wel zo geschreven dat je daar niet onderuit kan.

Dit zijn de tot nu toe gelezen boeken van 2018 en momenteel ben ik de Predikant van Camilla Läckberg aan het lezen en die bevalt tot nu toe ook prima!

Ik kan niet wachten tot ik op vakantie ga, want er zijn een aantal boeken die ik speciaal voor de vakantie aan de kant hou 😀

Welke schrijvers raden jullie mij aan?? (ik hou van thrillers en horror)

XmelX

16 thoughts on “My Book Challenge

  1. Super leuk om te zien wat jij gelezen hebt! Maar zoveel krijg ik er toch echt niet door op een jaar 😮 Wat ik wel een heerlijke scandinavische schrijfster vind is Marianne Frederikson, dat leest ontzettend vlot.

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh, ik lees al ruim 2 jaar niet meer. Ineens was de lust weg. Terwijl ik vroeger alles dat los en vast zat, las.
    Mijn laatste boeken waren die van de trilogie van de bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine. Erg tof!

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s