Pasen

We hadden een uitnodiging gekregen om te komen brunchen bij mijn ouders met Pasen, maar ik had er weinig zin in en ook omdat Thomas en Maaike kwamen, wilde ik gewoon thuis blijven.
Zondagochtend, eerste Paasdag ben ik na het ontbijt al begonnen met de voorbereidingen voor de Paasbrunch. Ik kreeg even later nog hulp van Maaike en we hebben nog best gelachen met een Paaskrans die ik maakte.

Wat een rotzooi was dat zeg πŸ˜›

Maar hij smaakte wel lekker πŸ˜‰

IMG-20180401-WA0004 (Small)

ziet er toch goed uit of niet πŸ˜›

Nadat iedereen wakker was, hebben Mike en ik iedereen weer naar boven gestuurd zodat we eieren konden verstoppen. Toen we het startsein gaven, zag je een paar volwassen mensen echt druk zoeken naar de verstopte eieren, wat een enthousiasme! πŸ˜›


Vervolgens was het tijd voor de eier-titsch wedstrijd en die had Yours Truly gewonnen, jeeeej !! 20180401_112713 (Small)Ik kreeg een chocolade paashaas die ik gekocht had voor de winnaar en sja.. die mag ik eigenlijk niet dus die blijft dan maar voor de kinderen liggen πŸ™‚
Daarna konden we aan tafel en eigenlijk was de tafel een beetje te klein.
Verse ananas, meloen, druiven, komkommer, tomaatjes, mozarella, diverse vleessoorten, diverse kazen, makreelsalade, zalm en nog de nodige zoetigheden voor op de broodjes, het breekbrood, de croissantjes, bagels en de vers gemaakte Paaskrans.
Er was dus genoeg te eten en we hebben ook echt zo enorm genoten van alles!20180401_114220 (Small)

Toen we eenmaal allemaal volgegeten waren, hebben we samen de boel opgeruimd en afgewassen en zijn we verstoppertje gaan doen.
In huis.
Met blinddoek.
Man dat is leuk!

20180401_131051 (Small)

Goede verstopplek πŸ˜›

We zijn allemaal een keer de zoeker geweest en we hebben echt zo moeten lachen! Omdat de zoeker geblinddoekt is en alles op de tast moet doen, kun je in principe midden in de kamer gaan staan, want zien doet hij je niet. We waren best wel creatief met onze verstopplekken en soms veegde de zoeker met een vinger vlak langs één van ons en ging daarna verder alsof er niemand was. Echt geniaal πŸ˜›
Dit spelletje duurde best lang en daarna was het nog tijd voor een rondje Twister. Ook dat was hilarisch en we hingen ook echt volledig over elkaar heen πŸ˜›

Nadat we ons uit elkaar gevouwen hadden, zijn we Peking Mysteries gaan doen, dat is een spel die ik echt al dik 20 jaar heb en wat gewoon leuk blijft. Daarna moesten Kyra en Semm zich klaar gaan maken voor het werk en heb ik nog een klein dessert op tafel geserveerd. Donuts, tompoucen, worstenbroodjes, chocolade en bananenbrood (zelf gebakken).

Uiteraard was ik weer eens de enige die het gezonde heeft gegeten (bananenbrood) maar de anderen hebben heerlijk gesmuld van het lekkers dat voor hun stond (overigens heb ik mij later te goed gedaan aan twee donuts πŸ˜› gewoon omdat het even kon).

Toen Kyra en Semm weg waren zijn Maaike, Thomas, Mike en ik begonnen aan een keezen-toernooi. Dit hebben we gedaan tot een uur of 6 en toen zijn we kapot moe op de bank gaan zitten. We hadden het echt alle vier gehad, waarschijnlijk van het vele eten en lachen. De rest van de avond zijn we daar ook blijven zitten en we wilden nog een 1 april grap uithalen met Semm en Kyra toen ze van hun werk kwamen.
Alle lichten uit, alles opgeruimd en doen alsof we al in bed lagen, terwijl we gewoon op de gang stonden en ze eens goed konden laten schrikken (die twee schrikken zo snel en grappig!). Het verliep niet heel soepel, want we zaten zo’n 40 minuten in het donker en toen ze eenmaal binnen waren liepen ze heel stil door het huis waardoor we slecht konden inschatten waar ze nou waren. Blijkbaar vond Kyra het maar raar dat we al in bed lagen en ze zag dat de verwarming nog niet uit was en de katten nog geen eten hadden gehad… dus toen we de kamer in stormden, schrokken ze wel een beetje, maar helaas niet zo erg als we verwachten hahahahahaha. Goed oplettende dochter heb ik πŸ˜›

Dit was volgens mij de beste Pasen die ik ooit gevierd heb, gezelligheid, goed gezelschap, lekker eten en heel veel plezier.
Ik hou van mijn vrienden.
Zij zijn mijn familie ❀

Hoe was jullie Pasen?

XmelX

22 thoughts on “Pasen

  1. Dat was een prachtig mooi ingevulde Pasen. Haha volwassenen worden als ze eieren mogen zoeken opeens weer kind. En verstoppertje doen hoort daarbij!
    Onze Pasen was rustig. 1e dag dochter en schoonzoon te eten, 2e dag dochter van Jan de hele dag te gast. Was heel gezellig!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Week #13 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s