Week #13

Maandag 26 maart
Nieuwe werkweek en weer een stapje dichter bij onze vakantie. We kijken er allemaal zo naar uit en dat is ook te merken, want het onderwerp komt steeds vaker ter sprake.
Mike is na school door opa opgehaald zodat hij naar de hockey training kon gaan en ik heb Kyra na mijn werk opgehaald zodat we met z’n allen konden gaan eten bij mijn ouders. Rond half 8 waren we weer thuis en daar heb ik de oefeninterland gekeken van Nederland tegen Portugal. Ik kan er niks aan doen, ik ben nu eenmaal een voetbalfanaat. Deze wedstrijd bracht wel een glimlach op mijn gezicht, want we stonden in de eerste helft al 3-0 voor. Geen mooi voetbal, maar heel efficiënt. Vier kansen, drie doelpunten. Hatselflats! En het gezicht van Ronaldo… man man man, dat was goud waard 😀

Dinsdag 27 maart
Na een hele fijne nacht (zo enorm goed geslapen!) had ik wel moeite met uit mijn bed te komen. Ik heb wel eens zin om lekker uit te slapen (voor zover ik dat kan), maar dan moeten we eerst door deze week heen komen. Na het werk met z’n viertjes gegeten, wat wederom heel gezellig was en later is Gertie nog langsgekomen. Ik kijk elke dinsdag naar Ellie op patrouille, gewoon omdat dat mens mijn droom werkelijk beleefd. Ik vind het echt een leuk programma, te zien hoe de politie elders ter wereld handelt en Ellie Lust zelf vind ik ook een heerlijk mens. Die heeft zo’n heerlijke droge humor, ik hou er van! En ze is ook wel een Lust voor het oog 😉

Woensdag 28 maart
Nou, vandaag was weer zo’n dagje op kantoor, poe.. Ik was blij dat ik om kwart over twaalf naar huis kon, zo’n dag dus! Na het werk Mike en een vriendje opgehaald en daarna met mijn pa gaan sporten, terwijl die twee zich thuis op de playstation amuseerden. Het sporten ging weer lekker, ik zit nu in week 6 van het hardloopschema en nu beginnen de lange minuten te komen.. ik hou het nog altijd vol en dat vind ik best goed van mijzelf. Al moet ik wel bekennen dat ik er elke keer weer aan twijfel of ik die 30 minuten ga halen hahahahaha. We shall see 😛
Het was zo’n vies weer dat ik besloten heb Mike niet te laten trainen, want meestal met zo’n weer staat hij als één van de weinige op het veld en mag hij weer met een meisjesteam mee trainen. Ergens gaat die club en dat team mij steeds meer tegen staan :/
Mike vond het niet erg en nadat we zijn vriendje thuis hebben afgezet, ben ik gaan koken. Samen hebben we er nog een chille avond van gemaakt en ik hoefde voor Kyra ook niet meer de deur uit, want ze werd thuis gebracht.

Donderdag 29 maart
Vandaag was het tegenovergestelde van gisteren op het werk. Jeminee wat hebben wij gelachen! Een aantal keer hebben we flink de slappe lach gehad en op die manier is de werkweek afsluiten wel leuk. Mijn moeder stuurde een berichtje dat ze niet naar yoga ging en even later besloot ik dan ook thuis te blijven, want ik had wel behoefte aan een avondje met de kinderen. We hebben dan ook gezellig samen gegeten en daarna een spelletje gedaan. Met z’n viertjes later op de bank gehangen en ik had geen moment spijt van mijn afmelding van de yoga.

Vrijdag 30 maart
Ik had voor het sporten een afspraak met mijn fysiotherapeute en ze heeft weer mijn bekken los geduwd. Daarna ben ik weer gaan rennen en heb ik nog wat andere oefeningen gedaan. Thuis ben ik gaan douchen en heb ik de boodschappen gedaan, waarnaar ik direct Mike weer kon ophalen van school. Even later ben ik ook Kyra en Semm gaan ophalen en hebben we een paar uurtjes thuis rondgelummeld. Lekker zo, op een vrijdagmiddag 😀 Met Mike ben ik nog naar turnles gegaan en daarna heb ik hem een frietje gehaald. Zelf heb ik uiteraard wat anders gegeten, want anders gaan de kilo’s er nooit af hè 😉
Mike was helemaal kapot en hij had al moeite met rechtop te blijven zitten LoL. Hij had duidelijk goed zijn best gedaan met turnen.
Gertie is nog langsgekomen en we hebben de hele avond gekletst.

Zaterdag 31 maart
Eindelijk kon ik dan uitslapen!! Natuurlijk was ik rond half 8 al wakker, maar als je wakker wordt zonder de klanken van een wekker (de radio in mijn geval) geeft mij dat toch een gevoel van uitslapen. Ik heb nog een uurtje gelezen in bed en daarna een ontbijtje voor Mike en mij gemaakt. Nadat ik het matras van zolder had gehaald, zijn we richting de DM gereden voor wat zonnecrème (jaja.. bijna vakantie!!). Daarna nog even een paar dingetje in de winkel gehaald en toen waren we weer thuis. Mike heeft zijn kamer opgeruimd en gepoetst (mijn kids moeten hun eigen kamer netjes houden, zo leer je ze ook wat verantwoording en kunnen ze hun steentje bijdragen in het huishouden) en daarna heb ik hem lekker zijn ding laten doen. Zelf ben ik nog wat gaan poetsen, bed verschoond voor de gasten, dingen voorbereid voor de brunch en rond half 5 kon ik eindelijk op mijn kont gaan zitten. Tegen 6 uur kwamen Thomas en Maaike en nadat ze een hapje gegeten hadden, ben ik met Maaike een stuk gaan wandelen. Dat was echt zo fijn.. we hebben zelden de kans om echt even met z’n tweeën te zijn en hier kon ik wel aan wennen. Het was een flink rondje wat we gelopen hebben en de regen die we over ons heen kregen deerde ons totaal niet ❤
Later op de avond kwamen Semm en Kyra ook thuis en zo hadden we een Full House. Ook daar kan ik wel aan wennen!

Zondag 1 april – Eerste Paasdag
Deze dag is al beschreven in een andere blog en die is zeker de moeite waard om eens te lezen 🙂 Pasen

Fijne week, kan er weinig anders over zeggen 😀

XmelX

13 thoughts on “Week #13

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s