Week #14

Maandag 2 april
Een extra dagje vrij! Daar genieten we toch allemaal van πŸ™‚
Ik kon heerlijk uitslapen (lees: lang lezen in bed) en daarna heb ik de afwas gedaan en ontbijt gemaakt. We hadden nog tijd voor wat spelletjes en tegen 12 uur zijn Thomas en Maaike weer naar huis gegaan. Ik heb nog wat opgeruimd en gezogen en na mijn lunch ben ik gaan sporten. Dat was zo lekker!! Thuis heb ik gedoucht, de was gedaan, gestreken, eten gemaakt, voor de derde keer afgewassen en daarna ben ik op de bank geploft om er niet meer vanaf te komen.

Dinsdag 3 april
Ik moest natuurlijk een hele werkdag inhalen en dat lukte mij vandaag aardig. Ik schoot lekker op en lag toch vrij snel gewoon op schema. Na het werk heb ik niet veel meer gedaan, behalve gekookt, afgewassen en gezogen. Gertie kwam nog langs en we hebben er as usual een leuke avond van gemaakt.

Woensdag 4 april
Een half dagje werken en dan heb ik na morgen alweer weekend, zo’n extra vrije dag in de week is voor mij echt chill! Tijdens het sporten heb ik mij flink in het zweet gewerkt en dat is elke keer weer een genot! Nadat ik Kyra op haar werk heb afgezet, ben ik met Mike naar hockey training gegaan en daarna hebben we samen gegeten.
Om half 9 gaat de grote man naar bed en dan is de avond van mij.
Ik waardeer die woensdagavonden steeds meer. Schrijven, serie kijken, doen waar ik zin in heb en heel soms moet ik Kyra nog van haar werk halen. Loving it!

Donderdag 5 april
We kregen vandaag een nieuw speeltje op kantoor (gewoon een printer/scanner/fax.. waar je al niet blij van kan worden hè hahahahaha) en de dag vloog verder voorbij.
Later op de avond hadden we weer yoga en die was zoals altijd bijzonder ontspannend. Na de yoga heb ik Semm even thuis afgezet. Normaal ben ik zo suf als een ei na de yoga, maar deze keer kreeg ik het nog wel voor elkaar hem thuis te brengen LoL.

Vrijdag 6 april
Vandaag had ik mijn laatste afspraak bij de fysio en ze heeft nog een laatste keer mijn bekken recht geduwd (was echt nog maar minimaal, dus zit wel goed). Het rennen ging ook weer goed, al heb ik nu steeds vaker een hoofd zo rood als een tomaat na het sporten. Best lachwekkend πŸ˜›
Ik had rond 1 uur een afspraak bij Carglass omdat ik weer eens een barst in mijn ruit had. Gaf mij de tijd om een uurtje te lezen, niks mis mee πŸ˜›
Thuis ben ik Mike’s spullen gaan pakken, Kyra van school gehaald en naar haar werk gebracht en daarna heb ik Mike opgehaald bij zijn vriendinnetje. Even later werd hij opgehaald door zijn vader en rond 7 uur ben ik met Gertie naar de bioscoop gegaan.
Ghostland stond op het programma en EINDELIJK !!! Eindelijk weer eens een goede horrorfilm!! Man die was goed!! Luguber, freaky, met een volledige mindfuck erin!
Oh, wat hou ik ervan πŸ˜€ Ik werd er helemaal opgewonden van πŸ˜›

Zaterdag 7 april
In de ochtend met Alique naar de hockeywedstrijd van Mike gegaan en die was best behoorlijk slecht. Hopelijk pakt de groep zich eindelijk eens bij elkaar, want ik zou echt niet willen dat Mike wilt stoppen met iets wat hij leuk vindt :/
Rond half 1 werd mijn petekindje gebracht en ben ik met Debby en mijn nichtje op pad gegaan. We zijn naar buiten gegaan, want het was echt heerlijk weer! Stukje gewandeld, de kinderen laten spelen in de speeltuin, gepicknickt en heel veel gepraat.

Toen de buikjes begonnen te rommelen, zijn we gaan eten

en tegen half 8 waren we pas thuis. Na een frisse douche en nog wat lekkers heb ik de vent naar bed gebracht, maar dat was niet zo’n succes. Vreemd huis, vreemd bed, vreemde geluiden, dan wil het slapen niet altijd lukken. Uiteindelijk komt het altijd goed, dan is de vermoeidheid zo erg dat niks hun meer weerhoudt om te gaan slapen πŸ˜›

Zondag 8 april
Nadat Joa was opgehaald door zijn ouders, ben ik gelijk gaan sporten. Ik had er echt zin in en wilde daarna eigenlijk nog de stad in fietsen. Maar ik was zo kapot van het sporten, dat ik na een rondje yoga mat en de douche, alleen nog maar op het bedje in de tuin wilde liggen. Ik heb een boek gepakt en ben precies dat gaan doen! πŸ™‚ Na een half uurtje vielen mijn luiken dicht en heb ik mij even in dromenland gewaagd.
Leuke dingen gebeuren daar toch soms πŸ˜‰
Die zon doet mij goed hahahaha.
Om 7 uur werd mijn vent thuis gebracht en Kyra werd later door Semm thuis gebracht.

Laat die zon maar blijven!! Ik word er vrolijk van πŸ™‚

XmelX

12 thoughts on “Week #14

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s