Week #15

Maandag 9 april
Deze dag was vreselijk. Ik kreeg nieuws te horen waar mijn haren van rechtop gingen staan en waar ik nog altijd een brok van in mijn keel krijg. De dag ging teisterend langzaam en ik was nogal van mijn stuk. Na het werk zijn we bij mijn ouders gegeten en het kwam mij wel goed uit dat ik niet zelf in de keuken hoefde te staan. Het was gezellig en toen we eenmaal thuis waren, heb ik lang onder de douche gestaan om alles even van mij af te spoelen.

Dinsdag 10 april
Slecht nieuws is één ding.. maar het ergste scenario is dan een slag erger. Ook deze dag was er eentje die ik vergeten wil. De hele dag had ik een brok in mijn keel en kropen de tranen langs mijn traanbuisjes omhoog. Als een waas heb ik thuis gekookt voor mijzelf, want Kyra had al voor haar, Semm en Mike gekookt. Terwijl ik aan het eten was, speelden de kids in de tuin met de bal. Het goede weer steekt aan, dat is dan wel weer iets positiefs.  Ik ben na het eten idiote dingen gaan opruimen, om mijn hoofd maar ergens anders bij te hebben en later op de avond kwam Gertie nog langs en heb ik even kunnen praten over de afgelopen dagen. Ik ben niet iemand die snel emotie laat zien, maar terwijl ik praatte liepen de tranen volledig vanzelf over mijn wangen.
Rond half 11 lag ik in bed, kapot moe.. echt aangedaan ook 😦

Woensdag 11 april
Het was een hele drukke ochtend op kantoor en na het werk was ik blij dat ik kon gaan sporten. Ik heb gerend en ik zat verzonken in mijn muziek. Het was zwaar, zeker de laatste vijf minuten maar ik heb het weer gered. En toch kijk ik voor het eerst op tegen de volgende hardloopsessie :/
Na het sporten ben ik even snel met Mike naar Bristol gegaan voor een paar nieuwe schoenen voor tussendoor. Die jongen groeit ineens overal als een malle uit 😮
We waren nog bijna te laat op de hockeytraining maar gelukkig hebben we het net gered.
Eenmaal thuis hebben we wat gegeten en rond half 8 stond Debby voor de deur. Toen Mike in bed lag heeft ze wat spelletjes gespeeld op de playstation terwijl ik gewoon lekker kon schrijven. Ik moest om half 10 Kyra nog ophalen en rond kwart over 10 is Deb naar huis gegaan en ben ik gelijk naar bed gegaan.
In de nacht stond Mike ineens naast mijn bed. Blijkbaar was hij weer gaan slaapwandelen en werd hij wakker op de bank in de woonkamer hahahahahahaha. De rest van de nacht mocht hij dus bij mij liggen 😛

Donderdag 12 april
Het was rustig op het werk vandaag. Mijn baas was rond de middag al weg en wij hebben tot vijf uur door kunnen werken. De yoga van deze avond was behoorlijk welkom, want ik moest echt even tot mijzelf komen en bovendien had ik last van mijn benen. Ik had gisteren na het rennen mijn benen niet gerekt en gestrekt en dat voelde ik wel!! Niet meer doen dus :/
Na de yoga wist ik dat ik niet kon slapen dus ben ik tot half 12 opgebleven. Toen was ik zo moe, dat het slapen vanzelf ging (jezelf kennen heet dat).

Vrijdag 13 april
Dit was voor het eerst dat ik helemaal niet op de loopband wilde stappen. Ik voelde mij zwaar klote. Last van mijn benen, net ongesteld geworden en mijn ziel onder mijn armen. Met een diepe zucht ben ik toch maar gaan rennen en het ging verbazend goed. Dat had ik echt niet gedacht, maar ik merk dat mijn conditie er flink op vooruit gaat.
Na de douche ben ik de wekelijkse boodschappen gaan doen, heb ik de zomerbanden op de auto laten leggen en heb ik Kyra van school gehaald. We zijn samen nog even naar wat winkels gegaan alvorens ze is gaan werken en ik thuis nog even op de bank kon ploffen. Niet lang, want om half 6 ben ik Stephanie gaan halen. We hadden eindelijk weer eens een date gepland en omdat ik daar zo blij mee was, had ik haar een bosje bloemen meegenomen. Gewoon omdat ik daar zin in had. Ook omdat ze die dingen altijd ontzettend waardeert en dat maakt het geven van zoiets nog leuker. Herkenbaar toch!?
We hebben eerst wat gedronken, daarna nog een hapje gegeten en vervolgens nog een paar drankjes gedaan.

Omdat we elkaar al vrij lang niet meer gezien hadden, hadden we ook wel genoeg om over te praten en hebben we daarnaast ook behoorlijk veel bullshit gepraat hahahahahaha.

IMG-20180413-WA0008 (Small)

Die vrouw draagt Voldemort op haar hoofd!! 😮

IMG-20180413-WA0009 (Small)

Ik had het koud en voelde mij gelijk ook Superwoman 😛

Ik kon even kotsen, zij kon even kotsen en daarna was het één grote lachbui! Super avond gehad en ik ben intens dankbaar voor deze vriendschap, dat mens is een geschenk!
Op de weg terug naar de auto, liepen we over het plein met allemaal kroegjes links en rechts. Zoals elk weekend staan er dan altijd een aantal politieagenten en deze keer stonden er een aantal dames in politie-uniform. Nou, mijn hartje sloeg er een slag sneller door hoor!! Ik hou van vrouwen in politie-uniform (waarschijnlijk omdat ik het zelf zo graag wil) en deze twee zagen er wel erg prettig uit 😀
Met ingehouden adem en breed glimlachend liep ik langs de twee dames en vertelde ik daarna aan Steph wat dit allemaal met mijn lichaam deed. Dat wil ze natuurlijk niet horen, maar ze is inmiddels wel wat gewend van mij 😛

Zaterdag 14 april

Om kwart over 10 stonden we alweer op het hockeyveld want Mike had weer een wedstrijd. De jongens speelde echt geweldig! Mike stond in de spits, waar hij over het algemeen helemaal niet zo goed in is. Ze stonden 1-2 achter maar hadden ontzettend veel kansen. In de allerlaatste seconden maakte Mike het gelijkmakende doelpunt en echt: iedereen langs de zijlijn ging uit zijn dak !! Uiteraard glunderde Mike van top tot teen en dit gelijkspel was voor de jongens echt een opkikker!
Eenmaal thuis ben ik op de fiets gestapt en de stad in gefietst. Ik had nog een lijstje van dingen die ik moest halen en omdat mijn sauna-dag niet doorging vanwege mijn bloedend lichaamsdeel, was dit een perfect moment. Even naar de H&M voor wat nieuwe sportkleding (hoognodig want alles is te groot! Jeej!), nog een broek voor Semm gehaald, een spel voor Mike en daarna ben ik in een koffietent even gaan zitten en heb wat gelezen. Vervolgens de vliegtickets opgehaald (bijna!!) en naar Alique gefietst. Ze was nog niet thuis dus ben ik voor op het stoepje in de zon gaat zitten en ben ik verder gaan lezen. Toen ze thuis kwam, hebben we in de tuin wat gedronken, beetje gekletst en een uurtje later zat ik weer op de fiets naar huis. Daar wat eten in elkaar gegooid en om 8 uur ben ik mijn oude kapster gaan ophalen voor een bioscoopavondje.
A quiet place. De film kwam qua actie langzaam op gang en toen we er net in zaten, was hij afgelopen 😐 Echt een beetje een anti-climax maar de avond zelf was ontzettend gezellig 🙂

Zondag 15 april
Ik was vroeg wakker en stond rond 9 uur al in de startblokken om te gaan rennen. Ik ben vandaag voor het eerst buiten gaan rennen en ondanks dat iedereen mij waarschuwde dat het een stuk lastiger zou zijn dan op de loopband, ging het mij echt goed af!
Naar mijn ouders is 4,2 km en dat ren ik ongeveer met de minuten die ik moest lopen.
10 minuten rennen, 1 minuut lopen, 20 minuten rennen.
Binnen die tijd stond ik ook bij mijn ouders voor de deur en ik vond het heerlijk !! Veel fijner dan op de loopband dus ik denk dat die 5 kilometer heel snel gehaald kan worden 😀
Mijn vader heeft mij weer thuis afgezet en na een douche ben ik Kyra op gaan halen en om half 12 zaten we bij de voetbalwedstrijd van Semm. Na die pot ben ik naar huis gegaan en ben ik wat gaan poetsen (dat was echt heel nodig, want door de drukke agenda vergeet ik dat echt. Vervelend he 😛 ). Om kwart voor 5 begon de wedstrijd PSV-Ajax en als echte PSV fan moest ik die natuurlijk wel kijken.
Je snapt dat ik het niet kon laten in mijn eentje een klein feestje te vieren nadat we Ajax met 3-0 hadden verslagen en we gewoon kampioen waren!  BOERUHHHHH!! 😀

Wat een heerlijk weekend, eentje die ik echt nodig had na zo’n beladen week en nu is het echt aftellen tot onze vakantie 😀

XmelX

9 thoughts on “Week #15

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s