Week #16

Maandag 16 april
Mijn laatste werkweek voor mijn vakantie en dat betekent altijd: druk druk druk!
Nu presteer ik aardig onder druk dus ik was er helemaal klaar voor 😀

20180416_142112 (Small)

an die arbeit!

Thuis heb ik voor de kinderen wat frietjes besteld en zelf heb ik wat gezonds in elkaar gegooid. Mike ging om half 9 naar bed en Kyra is direct mee gegaan, ze was echt moe en wilde vroeg gaan slapen.
Zat ik dan.. op maandagavond.. wat doelloos voor mij uit te staren 😛

Dinsdag 17 april
Zoals het er nu uitziet ga ik alles mooi op tijd af krijgen en kan ik nog genoeg voorbereiden voor na mijn vakantie. Alles onder controle.

 

20180417_133632 (Small)

gezonde lunch op kantoor 😀

Thuis had ik van alles uit de diepvries gehaald omdat ik hem leeg wilde hebben, zodat hij ontdooit kon worden. Er was shoarma, er was pastasaus (wit en rood) en ik had nog kipsalon gemaakt. Een beetje een rommeltje, maar mijn diepvries is weer een stuk leger 😛
Gertie had een afspraak dus die kwam niet langs, Kyra en Semm keken boven hun serie n ik zat dus weer een avond doelloos voor mij uit te staren. Geen actie op mijn telefoon en ik voelde mij heel even een beetje sneu 😛

Woensdag 18 april

 

20180418_075041 (Small)

ochtendritueel van Mike en mij ❤

Het was echt heerlijk weer, zo’n 25º en dus heerlijk weer om lekker buiten te hangen. Uiteraard moest ik eerst gaan sporten maar kon ik erna wel even buiten zitten, aangezien ik Kyra eens niet naar haar werk hoefde te brengen. Mike had wel hockey training maar daar kon ik ook een uurtje in de zon staan, niks mis mee dus 🙂
Thuis hebben we snel gegeten en daarna ben ik met Kyra naar een rijschool gegaan. Ze heeft zich ingeschreven voor haar scootercertificaat en kan aan de slag met de theorie (nee, mijn dochter heeft nog geen intentie haar auto-rijbewijs te halen, want daar voelt ze zich nog te onzeker voor).
Eenmaal thuis kwam Deb nog langs en ook Gertie kwam iets later binnen. We hebben in de tuin gezeten en het was een hele gezellige avond. Echter heb ik om 10 uur iedereen uit mijn huis gezet, want ik wilde naar bed!
De vermoeidheid begint toe te slaan.

Donderdag 19 april
Vandaag was een echt een knal-dag! Ik heb alles weggewerkt wat echt weg moest en ook nog dingen kunnen voorbereiden voor na mijn vakantie. I kicked ass! 😀
Om kwart over 5 heb ik de mannen met een stralende glimlach gedag gezegd en als een blije kip ben ik Mike op de BSO gaan halen. Thuis hebben we weer uit de diepvries gegeten en mijn humeur sloeg in één keer om. Heel gek.
Ik ben even aan de pc gaan zitten en heb wat muziek opgezet (heel hard), toen Kyra ineens naast mij kwam staan en mij vast pakte. Aan de nummers die ik luisterde weet zij al hoe ik mij voel en ze gaf mij even precies dat wat ik nodig had. Intuïtief zit dat kind echt helemaal goed in orde ❤
Ik ben nog met mijn moeder naar de yoga les gegaan en die was echt hemels. Ik was echt heerlijk loom aan het einde en voldaan! Thuis heb ik nog even bij Semm en Kyra gezeten en ondanks dat mijn vakantie al begonnen is, zit ik er nog niet helemaal in met het vakantiegevoel.

 

Vrijdag 20 april
Gruwelijk lekker gesport en ik was ook echt helemaal klaar daarna 😛

20180420_100106 (Small)

en het was pas 09:30 uur 😮

Ik heb een douche genomen en ben nog wat winkels afgegaan (Decathlon, Hornbach, Kruidvat, Xenos, Takko). Thuis had ik de ijskast al uitgetrokken en de boel was al aardig aan het ontdooien. Nog naar de winkel gegaan en daarna Mike van school gehaald. Hij had koningsspelen gehad in die hitte en Mike kan echt niet met warmte omgaan dus de rest van de middag heeft hij uitgepuft op de bank. Ik ben verder gegaan met strijken, wassen, diepvries schoonmaken en oh ja,.. de koffers!
We gaan immers op vakantie en ik had nog niks voorbereid, dus ook maar even de koffers van zolder gehaald. Ik kreeg zelfs nog even de kans om al wat kleren voor mij en Mike uit te zoeken, maar voor ik er erg in had kwam mijn beste vriend nog langs voor een kort gesprekje.

20180420_173500 (Small)

Zalm met groene pest en tomaten, zo lekker!!

Met Mike gegeten en later op de avond kwamen Gertie en Debby weer langs. Ik heb een biertje gedronken (radler 0,0) omdat ik vond dat ik die echt verdiend had! Tegen half 12 kiepte ik bijna om en ben ik gaan slapen. Morgen weer vroeg op!

Zaterdag 21 april
De wekker ging weer om 7 uur en om half 9 stond ik met Mike op het hockey veld. De laatste wedstrijd voor de vakantie en die wilde hij niet overslaan.20180421_091925 (Small) Helaas verloren, maar ze hebben het goed gegaan. We zijn nog even snel langs Cranenbroek gereden en hebben twee luchtbedden gekocht, die neem ik altijd mee op vakantie 😀
Thuis even een hapje gegeten en daarna dan toch maar eens de koffers gaan pakken 😛
Mike voelde zich wel lekker in de koffer en dat filmpje staat op instagram, waar je mij ook kan volgen! Na een uurtje hadden we zover alles gepakt en er was nog plek over, dus we kunnen flink inslaan op vakantie om de koffers vol te krijgen 😀

20180421_111818 (Small)

Mijn sportspullen lagen er als eerste in LoL

Ik heb ons daarna al ingecheckt zodat we op het vliegveld ook lekker snel door kunnen lopen.
Tot zover.. ik ga mij de rest van de dag lekker bezig houden met andere dingen en wanneer ik weer mijn neus laat zien, kan ik niet voorspellen.
De komende 12 dagen ben ik in ieder geval in het buitenland en ik denk dat ik weinig online ga komen, want ik was wel van plan lekker te genieten met mijn kinderen.

 

Fijne voorjaarsvakantie allemaal en BIRAZDAN !

XmelX

9 thoughts on “Week #16

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s