Week #18 – back to the real life

Woensdag 3 mei
Half 7 !!
Half 7 was ik gewoon weer wakker! Een half uurtje later ben ik maar opgestaan en nadat ik een ontbijt had gehad, ben ik boodschappen gaan doen. Echt wel fijn om weer even in mijn eentje de boel in te slaan (ik ben één van die weinig die boodschappen doen totaal niet vervelend vindt). Nadat ik thuis alles had ingeruimd en de kinderen te eten had gegeven, heb ik andere kleren aan gedaan en ben ik een stuk gaan rennen.

20180505_082714 (Klein)

Back on track 🙂

Het ging moeizaam, bijna dramatisch slecht, maar ik heb wel een half uurtje gerend. Met een hoofd als een biet kwam ik thuis en kwam Gertie even langs. We hebben even in de tuin gezeten en ik heb haar de cadeautjes van Turkije gegeven. Ze zorgt altijd voor mijn katten als ik weg ben, dus dan kan ik op z’n minst iets leuks meenemen voor ‘r toch 🙂
Semm en Kyra waren na het ontbijt al weg, dus ik heb ’s avonds voor Mike, Debby en mij gekookt. We hebben lekker gegeten en er verder nog een rustige avond van gemaakt. Ik merkte dat ik nog heel moe was en ben dus weer op tijd gaan slapen.

Donderdag 4 mei
Net zoals gisteren kraakten mijn ogen al om half 7 open, om gek van te worden. Weer zat ik om 7 uur beneden en Mike hoorde mij dus kwam achter mij aan. Rond 9 uur is mijn vader mij komen halen en zijn we gaan sporten. Dat voelde wel goed, lekker even de spieren wakker geschud 😛
Nadat ik opgefrist was, ben ik met Mike naar zijn vriendinnetje gegaan want hij had een leuke tas en armband voor haar meegenomen. Ze was er gelukkig heel blij mee 😀
Daarna hebben we een klasgenootje van Mike opgehaald en hebben die twee wat op de playstation gespeeld. Ik ben zelf mijn voortuintje onkruid vrij gaan maken en Debby kwam mij nog helpen. Rond half 5 hebben we Mike’s vriendje naar huis gebracht en heb ik Mike gelijk naar zijn vader gebracht. Thuis ben ik op de bank gecrasht en had Debby nog een Star Wars film op gezet. Uiteraard ben ik als een blok in slaap gevallen en maakte Deb mij bijna 2 uur later wakker!! Sodeju.. volgens mij was ik moe 😛
Gertie kwam ook nog langs en met z’n drietjes hebben we nog even buiten gezeten. Toen het te koud werd zijn we naar binnen gegaan en later ben ik Kyra van haar werk gaan halen (dat heb ik echt niet gemist, dat heen en weer rijden naar haar werk :/ ).
Het was echt wel een leuke avond, maar om 11 uur ben ik toch mooi gaan slapen!

Zaterdag 5 mei
Geheel onverwacht was ik heel vroeg wakker (feel the sarcasm) en om 8 uur ben ik gaan rennen. Nog altijd moeizaam, maar toch weer een half uur gelopen. Dat heb ik in ieder geval al gehaald, een half uur aan één stuk rennen! *trots*
Omdat ik niemand wakker wilde maken, ben ik thuis maar gaan strijken en nadat ik hoorde dat Debby en Kyra wakker waren, liep ik als een blije kip naar boven 😛
De dames hebben ontbeten en daarna zijn we naar Hornbach gegaan en hebben we plantjes uitgezocht. Kyra en ik zijn die thuis gaan planten en hebben ook gelijk wat onkruid getrokken. Het zag er fris uit en we waren beide tevreden 😀

De rest van de middag heb ik heerlijk in de tuin in de zon gezeten, e-book erbij en nog even genieten van de warmte die ik van Turkije had meegenomen 😉 Kyra moest weer werken en ik heb voor mij en Debby couscous gemaakt. Ik heb daarna nog wat geschreven en toen het weer te koud werd buiten zijn we binnen een filmpje gaan kijken (Red Dragon). Tegen 10 uur kwamen Semm en Kyra thuis en rond half twaalf ben ik naar bed gegaan.

Zondag 6 mei
We zouden bij mijn ouders gaan ontbijten, zo rond 9 uur maar om 8 uur hoorde ik Kyra erg vreemde geluiden maken op het toilet. Ze had de hele nacht liggen draaien en had enorme buikpijn en rond 8 uur heeft ze dus de hele boel uitgespuugd. We zijn toch naar mijn ouders gegaan en daar heeft Kyra wel wat proberen te eten. Dat wat ze af kreeg, spuugde ze een half uur later weer uit. Niks houdt ze binnen.
Omdat Kyra maar een sprietje is en een wat minder goede weerstand heeft, heb ik toch maar even naar de huisartsenpost gebeld. We konden een half uur later al terecht en eenmaal in het ziekenhuis waren we al snel aan de beurt. Volgens de arts had ze een virale buikinfectie en zijn we met een lading zetpillen die de misselijkheid tegen moet gaan, naar huis gegaan. Eigenlijk zijn we nog even naar de tweede helft van Semm’s voetbalwedstrijd gaan kijken. Kyra is op de tribune gaan zitten en aangezien ze niks meer gegeten of gedronken had, hoefde ze ook niet meer te spugen. Maar ik was geruster toen we eenmaal thuis waren en ik haar een zetpil kon zetten. Ik wilde wel dat ze bleef eten en heb haar wat crackers gemaakt, met een kopje thee en die heeft ze ook gegeten. Ze is heel snel in slaap gevallen en zo heeft ze eigenlijk de hele middag doorgebracht.. slapend.

Tegen een uur of 8 ’s avonds was ze weer goed wakker en nadat ze een kwartiertje rechtop zat, kon ze weer naar de wc rennen en heeft ze weer alles uitgespuugd. Beide kinderen naar bed gebracht en Kyra nog een 2 zetpillen gezet en een emmer bij haar bed gezet. Ik hoop echt voor haar dat ze de nacht goed door komt 😦

Morgen gaat het werken en school weer beginnen.. voor Mike en mij dan!

XmelX

6 thoughts on “Week #18 – back to the real life

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s