Week #19

Maandag 7 mei
Kyra lag nog altijd half comateus in bed, dus school gebeld, zetpil erin gejaagd, thee en crackers neer gezet en een lief kusje op haar voorhoofd (vreselijk om ze alleen thuis te laten, al vindt Kyra het zelf heerlijk). Mike wel naar school gebracht en toen met volle moed naar het werk. Mijn collega had vrij, dus het was alleen de baas en ik en er lag toch een partij werk !!! 😮
Goede god.. een ongeorganiseerde bedoeling ook, want overal lagen stapeltjes en ik had geen idee waar ik moest beginnen 😛 Ik heb mijn best gedaan die dag, maar het ziet er naar uit dat ik nog wel even bezig ben met het wegwerken van de achterstand.
Eenmaal thuis hebben we in de tuin gegeten en zelfs Kyra is er bij komen zitten. Ze heeft ook een paar hapjes mee gegeten, want ze had nog alles binnen kunnen houden die dag. De buikpijn is wel nog behoorlijk heftig, maar de misselijkheid was al stukken minder. Gelukkig maar. We hebben na het eten nog lang zitten kletsen en nadat ik de afwas gedaan had, ben ik in mijn loopschoenen gesprongen en heb ik nog een rondje gerend.
5,12 km in 35:40 min. 1525718202683 (Klein)Mijn eerste 5 kilometer aan één stuk!! Whoop Whoop !! 😀
Later op de avond begon Semm enorme buikpijn te krijgen en vlagen van misselijkheid dus dat was waarschijnlijk nummer twee die ziek gaat worden :/ Hopelijk gaat het aan Mike en mij voorbij!

Dinsdag 8 mei
Kyra voelde zich weer een beetje beter, maar ik geef haar toch echt de tijd om goed uit te zieken. Ze heeft er niks aan als ze nu weer school gaat en halverwege de dag weer naar huis kan. Dus nog maar een dagje onder de wol!
De stapels op het werk worden niet minder. Nope. Totaal niet.
Maar ik ploeter gewoon door, ergens zal er wel een eind aan gaan komen.
Bij thuiskomst had Kyra haar eetlust weer terug en hebben we met stokbrood en lekkers op de bank gezeten en een film samen gekeken. Vaiana. Mike en ik hebben die film al 2x gezien, maar Kyra had hem nog niet gezien. Dan nog maar een derde keer kijken, want zo leuk is hij wel 🙂 (vooral die kip whahahahaha, die kip is geniaal!)
Gertie kwam in de avond nog langs en het werd een heerlijke avond.

Woensdag 9 mei
Aangezien Kyra maar één les vandaag had opstaan, heb ik haar nog een dag ziek gemeld. Dat vond ik zelf nou ook de moeite niet om voor naar school te gaan.
Ik ben in de middag gaan sporten, maar het schoot totaal niet op. Ik voelde mij log en zwaar (altijd als je ongesteld bent) en het leek gewoon nergens op. Enfin, die dagen zitten er ook bij natuurlijk. Ik heb Kyra nog naar haar werk gebracht en met Mike naar hockey training gegaan. Het was echt heel warm, maar ondanks dat hebben de jongen ontzettend goed getraind, petje af! Thuis heb ik pasta gemaakt en na het eten zijn we naar mijn ouders gegaan omdat ze hulp nodig hadden met iets op de pc. We waren tegen 9 uur pas thuis, maar aangezien morgen Hemelvaartsdag is en we dus vrij zijn, hoef ik Mike ook niet op tijd in bed te leggen. Nadat Kyra thuis was van haar werk, ben ik samen met Mike naar bed gegaan. Ik was echt moe!

Donderdag 10 mei
Ben je net weer aan het werk na een vakantie van twee weken, heb je gewoon weer een extra lang weekend dankzij Hemelvaartsdag! Vervelend vind ik het niet, maar als ik denk aan wat er allemaal nog op kantoor te doen is, had ik het zeker niet erg gevonden gewoon te gaan werken. Ondanks dat ik kon uitslapen was ik gewoon weer om half 7 wakker en ook weer vroeg beneden. Nadat ik Mike en mij ontbijt had gemaakt, ben ik snel even naar de winkel gegaan en daarna is Mike opgehaald door zijn vader. Ik ben met Kyra verder gaan winkelen en thuis heb ik nog wat plantjes in de tuin gezet. Daarna ben ik weer een rondje gaan rennen en na een frisse douche heb ik Kyra getrakteerd op McDonalds. Misschien geen goed idee na een halve week kotsmisselijk te zijn geweest, maar het kind had er zo’n zin in en ze zou op haar eigen blaren zitten zei ze, dus oké.. dan gaan we maar 🙂32224603_10156392190129700_8601865530111950848_n (Klein)
Ik heb mijzelf op een heerlijke koffie getrakteerd, want ik let wel nog altijd op mijn voeding! Nadat ik Kyra op haar werk had afgezet, had ik het huis voor mij alleen.
Rust.
En wat doe je dan?
Juist.. poetsen!
Met op de achtergrond een interessant interview was dat toch best wel te doen (en goed nodig ook!). Voor de rest heb ik het lekker rustig aan gedaan 🙂

Vrijdag 11 mei
Om 9 uur kwam mijn vader mij halen voor te sporten. Het ging wel beter dan woensdag gelukkig en ik had nog spierpijn aan mijn armen van woensdag ook! Na het sporten ben ik even wat info gaan vragen over een nieuwe vloer, heb ik nog een boompje gehaald voor in de voortuin en na nog een paar kleine boodschapjes, heb ik het boompje in mijn voortuin geplant en de heg geknipt. Zo is mijn tuin (voor en achter) toch bijna klaar voor de zomer 🙂 (behalve het onkruid dat ik wekelijks eruit mag halen.. bah bah).
In de middag ben ik nog even op de bank gaan liggen, want ik was toch wel een beetje moe van alle inspanningen maar dat was ook echt maar van korte duur. Rond 6 uur kwam Debby en rond half 8 kwam Gertie en zijn we de stad in gegaan voor een gezellig terrasje. 32293377_10156395282964700_6941245953013710848_n (Klein)Na een lekker glas bier hebben we nog een film in de bios gekeken (Truth or Dare) en die was echt leuk! Het was een hele gezellige avond 🙂

Zaterdag 12 mei
Vroeg wakker zijn zit echt in mijn systeem volgens mij. Om 8 uur stond ik dan ook weer klaar voor een rondje rennen en om half 10 ben ik Kyra en Semm gaan ophalen zodat we samen naar een hockey wedstrijd van Mike konden gaan. Het was echt heel warm en daar hadden de jongens ook echt last van, want het was een bar slechte wedstrijd.
Toen ik eenmaal thuis kwam, heb ik gelijk de fiets gepakt en ben ik de stad in gefietst. Eerst een doosje wijn besteld, daarna een bosje bloemen gebracht naar de dames op het reisbureau (ze regelen al jaren onze vakanties en het werd wel eens tijd voor een bedankje) en vervolgens ben ik bij de Aroma bar gaan zitten met een heerlijke frappuccino.32228713_10156396932214700_5862543961477873664_n (Klein) Daar heb ik een uur gelezen en toen ik begon in te kakken, ben ik weer naar huis gefietst en heb ik weer even op de bank gelegen. Ik snap niet waarom ik het nog doe, want ik word er alleen maar rusteloos van 😛
32313047_10156397352959700_3586863180439093248_n (Klein)Nadat ik een behoorlijke schaal lasagne had gemaakt, ben ik even langs Alique gegaan en daarna heb ik Mike en Kyra opgehaald. We hebben met z’n drietjes nog in de tuin gezeten en een spelletje gedaan 🙂

Zondag 13 mei (moederdag)
Een heerlijk uitgebreid ontbijt gehad met de kinderen, waarbij ik ook heel veel moois heb gekregen 🙂 De knutsels die van school afkomen zijn altijd zo aandoenlijk en de 4 boeken en mooie foto’s die ik van Kyra kreeg, waren ook helemaal te gek!
We zijn in de middag Semm gaan ophalen, naar mijn ouders gereden en van daaruit zijn we gaan lunchen. Het werd ook echt een gezellige lunch en ineens gaf Semm mij een tasje en zei hij dat hij voor mij ook iets had. In de korte tijd dat hij Kyra’s vriendje is, hebben wij ook wel een band gecreëerd en daar wilde hij mij voor bedanken.
Die jongen weet in ieder geval hoe hij mij moet inpakken, want een leuke foto met die 3 en een bon om een vette hamburger te gaan eten is toch echt een schot in de roos!!
Ik vond het zo lief van hem.. ❤
Na een geslaagde lunch hebben we bij mijn ouders nog een spelletje gedaan en daarna heb ik Kyra en Semm op het werk afgezet en ben ik naar huis gegaan. Thuis ben ik al begonnen aan het fotoboek van de vakantie en heb ik nog wat geschreven. Omdat ik niet op Kyra hoefde te wachten (die gingen nog naar de bioscoop) ben ik lekker op tijd gaan slapen.

Prettig om zo na je vakantie weer te beginnen hoor 😉

XmelX

3 thoughts on “Week #19

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s