Whoop ! There it is :P

Zoals jullie al konden lezen, stond er onlangs een afspraak bij de kapper gepland.
En ohhhhh, daar keek ik zo enorm naar uit! ๐Ÿ˜€
Mijn dochter keek mij bijna smekend aan, ze wilde niet dat ik mijn haar zo kort ging knippen. Het kind heeft al wat moeten wennen aan mijn variรซteit aan kapsels ๐Ÿ˜›
Maar ze weet ook dat als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, ik daar niet heel makkelijk vanaf te brengen ben. En zeker in dit niet, want ik wil dit al zo vreselijk lang.
Nadat haar vriendje nog even door mijn haar wilde kroelen, ben ik richting de kapster gereden en daar heb ik eerst een heerlijk kopje koffie gedronken, tijdens een gezellig gesprek.
Ondanks dat ze gestopt is met knippen, had ze hier toch wel zin in ๐Ÿ™‚ en dat deed mij deugd! Ik zou ook echt niemand anders toevertrouwen mijn haar zo kort te knippen.

De haren vielen meer en meer op de grond en mijn blijdschap groeide ook met de pluk die op de grond viel.

Raar toch, hoe fijn het kan zijn om zoiets te doen. Hoe gelukkig je je dan kan voelen ook. Tijdens het knippen zei ze al een aantal keer dat het leuk ging worden en dat ik het รฉcht kon hebben. Zij weet ook dat het mij niet boeit als het mij niet zou staan, want haar groeit weer aan en dan moet ik er maar even doorheen ๐Ÿ˜›
Dat was niet het geval zei ze.. toen ze klaar was stond ze met een brede glimlach voor mij.
“Ja Mel, je kan het echt hebben! Ik vind het je echt leuk staan!”
Zonder dat ik zelf in de spiegel heb gekeken, ben ik naar huis gereden. Desalniettemin zat ik met de breedste glimlach in de auto en voelde mij heerlijk.
Thuis zat Kyra met haar handen voor de ogen en zei
“Nee mama!! Ik wil het niet zien!”
Semm zat naast haar te lachen en wist even niet wat hij moest zeggen.
Ik ben met mijn hoofd op haar schoot gaan liggen en heb haar handen op mijn hoofd gelegd. Je wilt niet kijken, dan voel je maar! ๐Ÿ˜›
“Ohhhhhhh, je hebt het echt heel kort!!”
En toen ze haar ogen open deed zei ze:
“Aaaaawwww.. hier moet ik echt zo aan gaan wennen! Mama!!”
hahahahahahaha, geniaal dat kind ๐Ÿ˜›
Zij houdt van lang haar en zal dit nooit leuk vinden, maar ze moet er maar aan wennen want ik vind het heerlijk zo ๐Ÿ™‚
Mike vindt er overigens ook niks aan, maar die went er ook wel aan. Ze hebben weinig keus ook, want dit hoofd zullen ze elke dag zien.

De meeste reacties zijn positief; de meeste vinden dat ik het zeker kan hebben; sommige moeten gelijk aan Sinรฉad O’Conner denken en mijn buurvrouw vindt mij nu een Elfje (ik ben inmiddels omgedoopt tot Melfje ๐Ÿ˜› ). Uiteraard zijn er ook een paar die het vreselijk vinden, iemand vroeg mij zelfs of het zo kort moest omdat ik vlooien had (en dit vond ik echt geen leuk grapje, geloof mij: dat heeft ze geweten!).
Maar wat anderen van mijn kapsel vinden, hecht ik niet zo veel waarde aan. Het gaat er om dat IK het mooi vind en ik vind het werkelijk geweldig!!
Ik voel mij zo fijn, zo fris, zo …. mij !!

Dat ik niet lach op de foto is simpelweg omdat ik vreselijk slecht ben in selfies maken, daar sta ik altijd klote op, dus deze foto valt nog mee ๐Ÿ˜›
Geloof mij: ik ben blij !! ๐Ÿ˜€

IMG-20180523-WA0007 (Klein)

XmelX

23 thoughts on “Whoop ! There it is :P

 1. Ik heb het zelfde gehad van lang haar naar kort en toen weer lang laten groeien en nu naar heel kort en als je iets zo lang al wilt hou niemand je tegen,mijn man zei weet je het zeker en ik zei net als jij staat het mij niet het groeit ervan zelf weer aan.
  Maar ik wil niets anders dan lekker kort.
  Het staat je werkelijk heel goed super gedaan

  Geliked door 1 persoon

 2. Wow’kes! Echt mooi! Staat je inderdaad goed, hoor ๐Ÿ˜‰ (Fock de haters – vooral dat vlooien-mens -, die zijn gewoon jaloers ๐Ÿ‘Š

  Like

 3. Pingback: Week #21 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s