Week #20

Maandag 14 mei
Het was weer een enorm drukke dag op kantoor. Ik heb nog altijd een flinke achterstand en ik zie nog altijd geen einde. Maar heerlijk om te werken met die drukte, zo gaan de dagen ook lekker snel.
Ik heb Mike bij een vriendje opgehaald en we hebben thuis samen gegeten. Mike kreeg na het eten ineens heftige buikpijn en ik heb uiteindelijk een zetpil gezet omdat ik bang was dat hij misschien hetzelfde ging krijgen als Kyra en Semm. Ik ben nog gaan rennen (5,84 km. in 40,24 minuten) en daarna op de yoga mat de boel rekken. Hopelijk trekt Mike’s buikpijn nog weg ๐Ÿ˜ฆ

Dinsdag 15 mei
Mike voelde zich vanmorgen gelukkig weer beter en is dus gewoon naar school kunnen gaan. Op het werk was het zo idioot, dat ik amper de kans kreeg om te eten en drinken. Het moet niet veel gekker worden zeg.
Na het werk, weer met z’n allen gegeten en als verrassing deden Semm en Kyra de afwas. Hoe fijn! ๐Ÿ˜€
Ik ben weer een rondje gaan rennen (had er gewoon zin in.. 6,28 km in 42,53 minuten) en nadat de boel weer gerekt en gestrekt was, heb ik met Gertie nog buiten in de tuin gezeten. Debby kwam ook nog even langs en ik ben ook wel op tijd naar bed gegaan. Mijn benen voelde een beetje gaar aan ๐Ÿ˜›

Woensdag 16 mei
Het was weer eens een sfeertje op kantoor zeg.. poe! Dan ben ik altijd wel blij als ik een korte dag heb ๐Ÿ˜‰
Na het werk met mijn vader gaan sporten en ik had een nieuw schema gekregen. Krachttraining. Het was een pittig schema, maar dat moet wel lukken. Ik word er alleen maar sterker van toch ๐Ÿ˜‰
Na het sporten en een moment van rust, heb ik Kyra en Semm naar het werk gebracht en wat later heb ik Mike getrakteerd op McDonalds. Ik heb mijzelf blij gemaakt met een koffie en thuis heb ik een omelet gemaakt voor mijzelf. Het begon ineens zo enorm hard te regenen ๐Ÿ˜ฎ niet normaal! Mike dacht dat we door de carwash reden LoL.
De rest van de avond was heerlijk rustig en dat kon ik ook wel even gebruiken.

Donderdag 17 mei
De werkweek is weer bijna afgelopen ik heb vandaag weer veel werk weg gewerkt. Het nadeel is natuurlijk dat er elke dag weer werk bij blijft komen, dus het einde is nog altijd niet in zicht. Maar dat komt volgende week weer, nu kan ik eerst gaan genieten van mijn weekend. Na weer lekker gegeten te hebben en een rondje afwas te hebben gedaan, ben ik met mijn moeder naar de yoga gegaan. Het was raar.. ik kreeg ineens een bedrukt gevoel en kon het niet plaatsen. Na de yoga Semm nog naar huis gebracht en daarna gaan slapen. Maar hopen dat het nare gevoel morgen weg is.

Vrijdag 18 mei
Nadat we Mike naar school hadden gebracht, zijn Kyra en ik naar het ziekenhuis gegaan voor controle voor haar longen. Ze sukkelt nu wel wat met haar hooikoorts, maar dat zou met de juiste pilletjes ook wat rustiger gaan worden. Alles in orde dus. Nadat zij ook op school was, ben ik gaan sporten en aan mijn nieuwe schema begonnen. Nadat ik klaar was, kon ik aan mijn hele lichaam voelen dat ik flink getraind had. Heerlijk gevoel!
Daarna ben ik boodschappen gaan doen en heb ik thuis nog wat opgeruimd zodat Kyra niks meer hoefde te doen. Nadat ik Mike van school had gehaald, zijn we vrijwel direct richting Purmerend gereden. Het was Pinksterweekend dus het zou druk worden.. en dat was het ook !! Waar ik normaal binnen 2,5 uur daar ben, deden we er dit keer bijna 4 uur over !! Ik was helemaal gaar toen we daar waren, maar ik ben toch met mijn dinnetje nog even de stad in gegaan. Een paar leuke dingen gekocht bij de H&M en daarna nog een kopje koffie en een glaasje bier gedronken. Heerlijk is dat, als we even met z’n tweetjes weg zijn ๐Ÿ™‚

Zaterdag 19 mei
Ik heb vreselijk slecht geslapen, was ook alweer vroeg wakker en omdat Thomas vroeg moest werken, was de rest (op Mike na) ook al vroeg op. De ochtend hebben we weinig gedaan, behalve rond de middag even een rondje gelopen. Pas nadat Thomas thuis was, zijn we in actie gekomen en om 6 uur zaten we bij de Griek.

We hebben heerlijk gegeten en daarna zijn we nog over de kermis gelopen. Niemand wilde echter ergens in, omdat we nog vol zaten van het eten, dus die kermis doen we morgen nog eens over ๐Ÿ™‚
’s Avonds nog wat spelletjes gedaan en toch wel op tijd gaan slapen.

Zondag 20 april
Dit keer had ik echt goed geslapen! Lekker hoor. Ik was wel al vroeg wakker, maar dat was prima. Kon ik ook lekker vroeg gaan rennen. En wat een verschil was dat met rennen in Limburg ๐Ÿ˜ฎ In Purmerend is gewoon alles vlak !!! Heerlijk!! Ik denk dat het rennen daarom ook zo lekker ging ๐Ÿ˜› (7,22 km in 49,46 minuten). Langste run tot nu toe.
Nadat Thomas thuis was, zijn we naar Jump Skills gegaan en hebben Mike en Thomas weer een uur kunnen springen.

Nadat ze zich thuis hadden opgefrist hebben we nog eens over de kermis gelopen en daar zijn we gezamenlijk in het Fun House gegaan.

(we kunnen echt NOOIT een foto maken waar we allemaal goed op staan ๐Ÿ˜› )

Mike gaat nooit ergens in op de kermis, daar houdt hij gewoon niet van dus toen hij zei dat hij hier wel in wilde, zeiden we alle 3 gelijk JA! ๐Ÿ˜› We hebben echt lol gehad, nog wat churro’s gegeten en een biertje gedronken en daarna zijn we de pret verder thuis gaan voortzetten met wat spelletjes en die avond hebben we ons echt kapot gelachen.

(dikke vette kin.. whahahahahaha geweldig!)

Mike moest zijn buik vast houden en Thomas bijna smeken om op te houden ๐Ÿ˜›
Geniale avond ๐Ÿ˜€
En morgen heb ik gewoon nog een dagje vrij ๐Ÿ˜‰ Jeeej!

XmelX

6 thoughts on “Week #20

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s