Ergens loop ik tegen een muur

Ik word er gek van!
De meeste tijd krijg ik alles heel goed geregeld.
Mijn werk (3,5 dag, 28 uur per week), het huishouden, de hobby’s en werk van mijn kinderen, sporten, noem maar op.

Maar op dit moment (en dit loopt al een week of 3 zo), krijg ik nog maar heel weinig geregeld. Mijn huishouden is een fiasco (behalve de was), het werk is zo druk dat ik elke dag moe en gestrest thuis kom, er zijn nogal wat afspraken geweest die in de avonden plaatsvonden waardoor ik dus niks gedaan kreeg en zelfs het sporten haal ik soms niet.
(dat zijn van die momenten dat het echt ruk is om alles alleen te moeten doen…)

Laat staan hoe het gaat met de regelmaat om blogs te produceren 😦
En ik wil het wel..
Ik wil het liefst een blog of 3 per week plaatsen, maar als ik dan eindelijk in de avond op de bank kan zitten, ben ik blij dat ik niet gelijk omval.
Als ik in bed lig (en dat is tegenwoordig rond tien uur, nóg vroeger dus) dan mag ik in mijn handen klappen als ik 3 pagina’s gelezen krijg, want mijn ogen vallen meestal al dicht voordat de e-reader opgestart is.

Ergens moet ik heel hard tegen een muur aan lopen, of ik moet dingen beter gaan plannen.
Dus we nemen even rust.. ademen eens goed in en beginnen met frisse moed aan een betere planning.
Of iets..

Ik doe mijn best.. thanks for sticking around peeps ❤
*nothing but love for my followers*

XmelX

10 thoughts on “Ergens loop ik tegen een muur

  1. Ik heb dit ook gehad. Voor mij werkte het om het los te laten. Ben ik moe? Dan maar geen blog, dan maar lekker relaxen. Anders ga je je zo stressen en daardoor had ik een periode dat bloggen mij tegen ging staan. Nu doe ik het zo en gelukkig nergens meer last van! 🙂

    Geliked door 1 persoon

    • Het bloggen is wel het laatste waar ik mij druk om maak… kom aan de rest van de dingen die heel normaal zijn ook bijna niet meer aan toe en dat frustreert. Het is druk en ik krijg dat niet geregeld.. daar waar dat normaal heel makkelijk gaat. Ben mijn flow even kwijt gok ik..

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s