Week #21

Maandag 21 mei
Na een rustige ochtend en ontbijt, zijn Mike en ik weer vertrokken richting huis. Het was een rit die zich erg lang trok, ook omdat we veelal in stilte zaten. Volgens mij waren we allebei wel een beetje moe 😉
Thuis heb ik de boel opgeruimd en na een half uurtje kwamen Kyra en Semm ook thuis. We hebben even bijgekletst en om vier uur moesten ze weer werken. Ik heb voor Mike en mij wat eten gemaakt en later op de avond is Debby nog langs gekomen. Het was een gezellig avond maar ik was blij toen ik weer in mijn eigen bedje lag 🙂

Dinsdag 22 mei
Op mijn werk heb ik weer flink wat papierwerk afgehandeld en na het werk heb ik Mike opgehaald. Toen ik thuis kwam had Kyra het eten al klaar voor haar en Mike. Ik moest direct door naar een informatie avond op Kyra’s school over EPAS (Europian Parliament Ambassador School) Daar doet deze school aan mee en in dit geval Kyra ook. Eigenlijk mogen alleen Atheneum en Gymnasium scholieren hier aan mee doen, maar voor haar was een uitzondering gemaakt. Volgend jaar is de uitwisseling met Italiaanse scholieren en via deze avond heb ik al wat info gekregen en kan ze ook al meedoen met geplande dagen die ze de week erna gingen ondernemen met de Poolse scholieren die dit jaar als uitwisseling hier waren. Best interessant.
Na deze info ben ik nog even snel naar huis gegaan en heeft Semm nog even door mijn haar gekroeld, terwijl Kyra bijna huilend zei dat ze niet wilde dat ik mijn haar ging knippen. Lachend ben ik vertrokken richting mijn oude kapster die voor deze speciale knipbeurt haar scharen wel even uit het stof wilde halen.
Eindelijk is mijn haar eraf! Whoop ! There it is 😛
Top avond voor mij! 😀

Woensdag 23 mei
Boh, wat ben ik blij met mijn haar! 😀
Na het werk lekker gaan sporten met mijn vader en dat heb ik geweten. Poe, ik had nog maar weinig energie in mijn lijf! Kyra hoefde niet te werken dus ik hoefde alleen nog maar met Mike naar hockey training. Dat werd helemaal niks, want Mike was op school van het kukelrek afgevallen, terwijl hij ondersteboven hing en vies op zijn nek en hoofd terecht gekomen, waardoor zijn hele nek vast zat en bepaalde bewegingen enorm veel pijn deden. Hij heeft geprobeerd mee te doen, maar zelfs het rennen ging niet zonder dat hij zijn nek moest vast pakken. Geen succes dus! Na 5 minuten zijn we weer naar huis gegaan en heb ik zijn nek ingesmeerd met tijgerbalsem. Nog samen gegeten en bewust verder niks meer gedaan.

Donderdag 24 mei
De dagen vliegen werkelijk voorbij, zeker met die drukte op het werk. Niet te doen zeg.
Na het werk, eten en de afwas ben ik mij gaan klaarmaken voor yoga les en na die les heb ik nog een half uur meegedaan aan meditatie. Heerlijk was dat zeg. Even een half uur terug kruipen naar je diepste zelf. Dit moet ik thuis ook weer wat vaker gaan doen.
Nadat ik thuis was ben ik gelijk gaan slapen, ik ben echt moe!

Vrijdag 25 mei
Vanmorgen zijn we met de fiets naar school gegaan, met dit mooie weer kunnen we op vrijdag gewoon fietsend naar school gaan. Daarna ben ik gelijk door gefietst naar Fit for Free en weer flink krachttraining gedaan. Ik ben na een uur dan ook echt kapot! Weer naar huis gefietst en na een frisse douche, boodschappen gaan doen. Daarna ben ik Mike weer met de fiets gaan ophalen en toen we eenmaal thuis waren, ben ik nog even snel een doos wijn gaan halen in de stad. Kyra opgehaald van school en naar haar tante gebracht en daarna weer met Mike op de fiets gestapt en naar zijn vader gefietst. Dit was de derde keer dat ik een pittige berg op moest fietsten vandaan en ik was er ook wel klaar mee hahaha. ’s Avonds ben ik met Alique en Debby naar de bioscoop gegaan, Bad Samaratin. De film was la-la, niet zo geweldig als we dachten maar de avond zelf was des te leuker!

Zaterdag 26 mei
Vanmorgen naar een hockeywedstrijd van Mike gerend. Het was bloedheet en de weg die ik moest rennen zat vol met heuvels. Om GEK van te worden, dat heuvelachtige gedoe hier, breekt mij helemaal op! Maar ik heb het gered (met 2 korte stops wel..). Zoals gezegd was het echt warm en dat kon je op het veld ook zien, de jongens hadden het gewoon te warm om er iets fatsoenlijks van te maken. Ik ben thuis gebracht en daarna ben ik nog even snel naar een paar winkels gegaan. Daarna ben ik nog amper buiten gekomen, het was gewoon té warm en ik heb in huis liggen klooien met van alles dus dat was prima! In de avond nog de Champions League finale gekeken en daarna mijn bed in gekropen.

Zondag 27 mei
Vandaag had ik mijn loopje op Limburgs Mooiste, dat heb je hier al kunnen lezen.
Ondanks dat het zo warm was, heb ik toch mijn snelste 5 km gerend en toen ik thuis was heb ik even genoten van mijn behaalde doel 🙂
Ik heb nog even wat bijgekletst met Gertie, ben in de middag Formule 1 gaan kijken en heb mij ook een pizza taco besteld. Gewoon omdat ik vond dat ik die verdiend had! Halverwege zat ik al vol, maar ohhhh wat was dat genieten ! 😀20180527_172000 (Klein)
De kids waren rond half 8 thuis en we hebben nog een rustige avond gehad.

Ik merk dat mijn lijf een beetje moe begint te worden.. oppassen!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s