Week #22

Maandag 28 mei
Het was niet zo’n gezellige dag op kantoor.. daar moet je soms ook doorheen.
Na het werk moest ik met Kyra naar school, ze kreeg haar EPAS certificaat en mag zich nu al European Ambassardor noemen 🙂 De avond was verder niet zo spannend en na een uurtje zijn we weer vertrokken. Ik heb nog even in de tuin gezeten met Debby en ben op tijd naar bed gegaan

Dinsdag 29 mei
De sfeer op kantoor was zo’n beetje als gisteren, dus ik heb mij vooral met mijzelf en het werk bezig gehouden zodat de dag gewoon op zijn normale tempo voorbij zou gaan. Ik heb ook geen tijd voor andere dingen, dus dat scheelt. Eenmaal thuis heb ik gekookt en maar een klein beetje gegeten, want ik wilde nog gaan rennen. Kyra en Semm hebben de afwas gedaan en ik heb mijn hardloopschoenen aan gedaan en ben een rondje gaan rennen. Het ging werkelijk dramatisch slecht! Ik had bijna gelijk zij-steken en moest heel erg op mijn ademhaling gaan letten zodat ik die irritante steken weg kreeg. Eenmaal thuis ben ik gaan uitzweten in de tuin en een kwartiertje later kwam Amanda langs. We hebben een paar uurtjes gekletst en het was echt weer gezellig! Rond tien uur is ze weer gegaan en ben ik ook gelijk de douche in gesprongen en naar bed gegaan.

Woensdag 30 mei
Half dagje werken en daarna weer aan de krachttraining. Loving it!
Na het sporten ben ik met Mike nieuwe hockey schoenen gaan halen (die jongen heeft gewoon al maat 37! Niet normaal..). Weer thuis snel een tussendoortje gegeten en naar de hockeytraining gegaan. Ik zou daarna eigenlijk Kyra moeten ophalen op school, want die had een dagje Brussel met school, maar ze was al thuis dus konden we gelijk samen eten. Ik was blij dat het avond was en ik niks meer hoefde (ik moet eigenlijk nog heel veel maar had de energie gewoon niet meer). Gertie kwam nog langs en we hebben de hele avond buiten gezeten.

Donderdag 31 mei
De werkweek vandaag afgesloten en op de terugweg naar huis stond ik helemaal vast in Maastricht. Fijn al die werkzaamheden en omleidingen! Foei foei foei, dat wordt zoeken naar een andere weg want ik ga echt niet nog eens een half uur op één kruispunt staan!
Het was bloedheet in de auto en tijdens het koken thuis, brak het zweet mij alweer uit. Zelfs tijdens het eten voelde ik de zweetdruppels over mijn rug lopen. Een zwembad was nu fijn geweest, maar die heb ik nog niet opstaan (helaas). Nadat ik de afwas weg gewerkt had, ben ik naar yoga gegaan en daarna kon ik nog een helft voetbal kijken (was ook de moeite niet, maar goed).
Moe, moe, moe.. dat is wat ik ben.

Vrijdag 1 juni
Het is alweer juni mensen! Gaat het bij jullie ook zo snel?
Nadat ik weer anderhalf uur bij Fit for Free had rond gestampt, ben ik boodschappen gaan doen en kon ik alles op mijn gemak doen, want Mike was pas om 14:45 uur uit school. Daarna heb ik Kyra nog van school gehaald en naar het werk gebracht en daarna kon ik met Mike naar turnen. Daarna hebben we een frietje gehaald en met de tv aan op de bank frietjes gegeten (moet ook eens kunnen). Later kwam Gertie en toen hebben we wat toastjes op tafel gezet, gezelligheid! 😀

Zaterdag 2 juni
Mike had om 9 uur een wedstrijd en hij deed het super. Als het maar niet zo warm is, dan vliegt hij over het veld als een gek LoL. De wedstrijd wel verloren (zoals elke wedstrijd eigenlijk), maar ze deden het top! Daarna heb ik Mike naar mijn vader gebracht, want ik had dit weekend een festival: Pop On Top!
Rond half 1 zijn we naar het terrein gereden en een uurtje later stonden we binnen.

Het was een top dag, met te gekke optredens. Direct, Rondé, Les Truttes (die waren écht TE GEK!!), Kensington (die vond ik persoonlijk wat minder), maar het ultieme feestje van de dag was toch wel De Snollebollekes!! Man, man, man wat hebben wij staan springen en dansen!! Whahahahaha, echt te gek! Mijn topje was zeiknat van het zweten, maar het was ook echt een half uur vol gas !! He-le-maal het einde ! 😀
We hebben ook echt ontzettend veel lol gehad die dag en rond 11 uur zijn we weer opgehaald. Iets eerder dan gepland, want de jeugd liet het afweten (Kyra, Semm en Delano waren kapot moe en laten tijdens Kensington gewoon op het gras LoL). Debby en ik stonden nog rechtop, maar ik was ook wel blij toen ik mijn benen in bed kon gooien 😉

Zondag 3 juni
We zijn weer rond half 1 opgehaald voor dag 2 van PoP on Top en ik heb er in de ochtend voor gezorgd dat iedereen een lekker vol buikje had (broodje spek met ei voor iedereen, behalve mijzelf dan 😛 ). Ook vandaag waren er te gekke optreden. André Hazes (die was verrassend goed), Wulf (ook super!), the Dirty Daddies (topper van de dag!!), Rowen Hèze (het rondvliegend bier is altijd vet om te zien), maar ook Mental Theo was dik, Jody Bernal heeft zich verrassend goed neergezet als DJ, die draaide ook echt wel goed en Freddy Moreira was ook best leuk!
Vandaag hebben we wel wat rustiger aan gedaan (met bier en dansen), energie was toch wat minder dan gisteren maar de dag zelf was echt weer te gek. Weer enorm gelachen met ons vijven en de grootste lol gehad 🙂


Dit was echt een te gek weekend en we waren het er allemaal over eens dat we dit volgend jaar gewoon nog eens over moeten doen!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s