Week #23

Maandag 4 juni
Ondanks het festival weekend, had ik maandagochtend nergens last van en ben ik fris en fruitig gaan werken. Mijn stem liet met de tijd wat afweten, maar als dat alles is toch 😛
Er was weer wat minder leuk nieuws op het werk, dus er heerste voor mij een beetje een bedompte sfeer. Jammer.. Het was ook weer druk en na het werk moest ik echt even alles van mij af rennen. Ik rende dan ook mijn snelste 5 km tot nu toe (32:38) en voelde mij wel naar de klote toen ik gedoucht en wel beneden zat. Heerlijk 😛

Dinsdag 5 juni
We hadden een gezellige avond, na het werk ben ik namelijk met de kids gaan grieken en daarna zijn we over de kermis gelopen.

Het grieken was heerlijk en heel gezellig, de kermis was minder gezellig want het was gewoon heel rustig en dan is de sfeer ook al een stuk minder. We zijn samen in het fun house geweest, maar dat was ook niet zo’n succes hahahaha. Kyra en Semm waren de helden die met een volle maag gewoon in een attractie gingen die over de kop ging en waar je helemaal dol in werd, terwijl Mike wat eendjes heeft gevangen 😛 (die jongen is snel tevreden). We waren op tijd weer thuis en later kwam mijn oude kapster nog even langs, gewoon voor de gezelligheid 😀

Woensdag 6 juni
Vandaag geen sporten na het werk, maar ik ben wel een rondje gaan rennen. Dat was geen slim idee, aangezien het 29 º was en een tikkeltje te warm was. Ik heb het rondje dus ook maar ingekort en 3,3 km gerend. Nadat ik opgefrist was, zijn we mijn vader gaan halen en daarna naar de bioscoop, Jurassic World Fallen Kingdom. Wat een vette film was dat (Mike en ik zijn dol op de Jurassic films!) en we hebben het heel gezellig gehad 🙂
Mijn vader thuis gebracht, nog een kopje thee gedronken en thuis nog een broodje gegeten. Gertie kwam ’s avonds nog even langs, maar ik was zo moe dat ik er weinig zin in had. Ze is na een uurtje weer gegaan en ik ben vroeg gaan slapen. Nog even en je kunt mij bij elkaar vegen.

Donderdag 7 juni
De drukte op kantoor werkt ook wel mee met mijn vermoeidheid heb ik het idee. Als ik na een week werken thuis ben, heb ik het gevoel dat ik wel kan instorten. Niet dat het werk vervelend is, helemaal niet, maar het is wel stressvol momenteel en dat neem ik gewoon mee. Semm en Kyra hebben na het eten afgewassen en dat gaf mij even de mogelijkheid om op mijn stoel te gaan zitten en even een rustmomentje te pakken. De yogales deed mij ook goed maar toen ik eenmaal thuis was ben ik ook meteen gaan slapen.

Vrijdag 8 juni
Als je dan zo vermoeid bent en een stapje terug moet nemen, dan moet je vooral geen vrijdagen als deze hebben! :/
Na het sporten had ik een afspraak bij de fysio vanwege mijn pijnlijke spieren rond mijn heupen. Zonder veel gelul heeft ze mij in een positie gelegd en heb ik een sessie dry needling gekregen. Lieve hemel!! Het was echt gevoelig en ik heb mijn lieve therapeute vervloekt !! Wat een klote gevoel is dat zeg en zeker in die spieren. We hebben wel nog gelachen om alles en hebben ook veel gepraat tussendoor, want dat leidt af 😛
Enfin, na deze heftige ochtend, moest ik ook nog naar de bloedbank. *zucht*
Mike ging mee want hij had vrij vandaag en na een glas suikerwater en een banaan, zijn we naar dan naar de bloedbank gegaan. Ik kreeg controle, suiker was goed, bloeddruk perfect en ik mocht de stoel in. Het ging vrij snel, maar ik voelde ook letterlijk de energie weer uit mij kruipen. Nadat ik een zakje gevuld had, hebben we appelsap gedronken, heb ik wat stroopwafels gegeten (nog meer suiker, ik heb energie nodig!!) en daarna zijn we weer naar huis gelopen. Vervolgens de auto in gestapt en een rondje winkels gedaan: Mike naar de kapper, kruidvat, xenos, primera, lidl, jumbo en mediamarkt. Ik heb eindelijk mijn nieuwe telefoon gekocht (Huawei P20 lite), maar ik heb hem thuis in de kast gelegd want had geen puf meer hem te gaan gebruiken. Ik kon niet meer, ik was echt op en terwijl Mike een spelletje ging doen, ben ik even op de bank gaan liggen en heb echt anderhalf uur geslapen!! 😮 Mike werd door zijn vader opgehaald en later ben ik met Gertie en Debby naar de bioscoop gegaan: Hereditary.
Wat een enorme k## film is dat zeg !! Recensies zijn alleen maar lovend, maar wij vonden er echt geen drol aan. De hele zaal overigens niet want iedereen begon te lachen toen de film afgelopen was. Bah bah.. zonde van het geld hoor!

Zaterdag 9 juni
Ik kon uitslapen en heb heerlijk lang gelezen in bed. Daarna ben ik mij klaar gaan maken voor een ritje naar de zuiderburen want ik had een afspraak met Mrs. Curly 😀
Hier keek ik al een tijdje naar uit en ik was echt verheugd haar te zien! We hebben een heerlijke dag gehad, veel gekletst, veel gelachen, lekker door de stad geflaneerd en heerlijk gegeten! Zij is duidelijk een betere blogger dan ik, want ze heeft door de dag heen wat foto’s genomen en ik dus totaal niet! Whahahahaha, we hebben zelfs pas aan het einde van de avond een selfie gemaakt (juist, toen we allebei klaar waren om plat te gaan 😛 ), zo druk waren we met praten over van alles en nog wat. IMG-20180624-WA0002 (Klein)Een heerlijk mens, oprecht en eerlijk en we kwamen verbazend veel gelijkenissen tegen 😛 Top dag!

Zondag 10 juni
Vanmorgen ben ik weer gaan lopen en ik wilde de route die ik normaal loop wat uitbreiden maar ik heb dus de verkeerde kant gekozen. Alleen maar bergop en dat breekt mij echt. Dat wordt de volgende keer dus de andere kant nemen 😛
Na het rekken en strekken op de yoga mat, heb ik de rest van de dag besteed aan poetsen, schrijven, wasjes draaien en die onzin.. gewoon op mijn eigen tempo, zonder iemand bij mij in de buurt zodat ik rustig aan kon doen. Heerlijk zo’n thuis dag!

Leuke week, maar ik moet toch echt gaan opletten dat ik de dingen een beetje rustiger aan ga doen. Ik voel gewoon aan mijn lijf dat het moet.

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s