Week #24

Ik heb echt het gevoel dat ik terug in de tijd ga.. week 24 is gewoon al bijna een maand geleden! Sorry maar ik lig onmeunig achter (gelukkig schrijf ik dagelijks in mijn boekje dus weet ik precies wat ik gedaan heb ;0 )

Maandag 11 juni
Na weer een drukke dag op kantoor, ben ik bij thuiskomst weer gaan rennen. Voelt altijd goed als je alles van zo’n dag van je af kunt lopen. Ik begin wel een pijnlijke hak te krijgen, dus moet even gaan opletten. Later op de avond heb ik verder niks meer gedaan, bewust! Want ik moet echt even pas op de plaats maken, ik loop mijzelf anders voorbij.

Dinsdag 12 juni
Na het werk hebben Mike en ik alleen gegeten, want Semm en Kyra waren samen uiteten. ’s Avonds speelde het Nederlands dameselftal en omdat Gertie daar geen zin in had, is ze niet gekomen. Dat wordt nog afzien voor haar de komende weken, want deze week gaat het WK beginnen en geloof maar dat ik elke wedstrijd ga kijken 😀
Debby kwam wel nog even langs en na een zenuwslopende wedstrijd hebben we dan toch 3 punten gehaald!

Woensdag 13 juni
Na het werk weer een uurtje krachttraining gedaan bij Fit For Free en man man man! Ik voel mijn armen niet meer na zo’n training! Ze worden sterker, dat merk ik wel maar het is elke keer weer afzien 😛 Mike had zijn laatste hockeytraining vandaag en hij was blij dat hij de komende maanden even rust heeft van het sporten (lui lui lui!) 😛
De rest van de avond heb ik zitten klooien op mijn nieuwe telefoon. Ik had mijn nieuwe sim kaart ontvangen dus kon beginnen met alle nummers erin te zetten.. en alle apps er weer op te zetten. Echt leuk werk (not!). Wel een mooie telefoon hoor 😀

Donderdag 14 juni
Mike had vandaag zijn schoolreisje dus ik stond als een idioot te zwaaien, gewoon om hem te narren 😛 Hij hield zijn vest voor zich zodat hij mij niet hoefde te zien (wij hebben geweldige humor samen). Aangezien hij pas rond 8 uur in de avond weer thuis zou zijn, ben ik na het werk gaan rennen en de pijn in mijn hak wordt er helaas niet minder op 😦
Mijn running app werkt ook nog niet helemaal mee, hij hield er na nog geen 2 km gewoon mee op. Terwijl ik toch echt een rondje van 6,2 km gerend heb. Kansloos.
Mike kwam inderdaad om 8 uur aan en ik zag al aan zijn snoet dat hij niet zo’n leuke dag had gehad. Hij vertelde dat hij in een paar attracties gegaan was en dat hij gepest werd omdat hij niet in de achtbanen durfde maar alleen in die kinderachtige dingen wilde.
En zo zijn dus kinderen 😦 Met als resultaat dat hij niet meer op schoolreis wil. Heel fijn.
De juf is per mail al op de hoogte gesteld, want ik vind dit echt triest voor zo’n knulletje. Niet iedereen is zo’n dare devil, hij houdt helemaal niet van zo’n dingen en hij vertelde mij met angst in zijn ogen dat hij het misschien toch eens ging proberen, zodat ze hem dan niet meer zouden pesten. Amehoela dus! Zoiets moet je niet voor anderen doen, als je dat niks vindt dan moet je dat gewoon laten! En dat heb ik hem heel duidelijk gemaakt. Met dikke tranen heb ik hem in bed gelegd en hem verteld dat hij mijn held is.
Breekt je hart zoiets.

Vrijdag 15 juni
Tijdens het opstaan merkte ik al dat al mijn energie in mijn matras gelopen was en mijzelf vooruit slepend zijn we voor school nog naar de huisarts gegaan. Kyra moest een plasje afgeven (flinke blaasontsteking), de huisarts moest even naar een paar moedervlekken kijken ik wilde eens horen wat hij vond van haar vermoeidheidsklachten. Resultaat: bloedonderzoek, kuurtje voor de blaasontsteking en een verwijzing naar de dermatoloog. Ik ben daarna nog even gaan sporten, maar had om half 10 een afspraak bij de fysio. Ik kreeg de volgende dry needling sessie (in mijn andere heup/bil) en na een half uur naalden prikken en vreemde geluiden creëren, was ik weer klaar. Daarna ben ik de boodschappen gaan doen en toen ik thuis alles aan het opruimen was, merkte ik dat ik toch wel veel vergeten was. Ik was er echt met mijn hoofd niet bij. Ik was blij dat ik om 2 uur gewoon even voetbal kon kijken (lang leven het WK) en om kwart voor 3 heb ik Mike opgehaald. Daarna kon ik Kyra ophalen, de medicijnen ophalen en Kyra weer naar het werk brengen. Snel een hapje eten en toen met Mike naar turnles. Tijdens de turnles kreeg ik telefoon van Semm dat hij Kyra thuis had gebracht. Ze had zo’n heftige buikpijn dat ze nog amper op haar benen kon staan. Het was een bijwerking van die kuur en ik hoop maar dat ze dit niet de komende 5 dagen blijft houden :/
We hebben wel nog een leuke voetbalavond gehad (behalve Kyra.. die heeft geslapen)

Zaterdag 16 juni
Samen met Mike waren we om 9 uur al op het hockeyveld. Er was een toernooitje voor de jeugd als afsluiter van het seizoen en het werd wel een gezellige ochtend/middag.

Tegen half 2 waren we thuis en heb ik even nog wat voetbal gekeken voordat ik de fiets gegrepen heb en de stad in ben gefietst. Ik wilde goede hardloopschoenen kopen, omdat ik het idee had dat mijn blessure aan mijn hak ook wel te wijden was aan goedkoop schoeisel. Ik maak nu steeds meer kilometers en dan heb je toch wel goede schoenen nodig.

1529222082825 (Klein)

Zo blij met mijn nieuwe schoenen 😀

Nadat ik geslaagd was ben ik weer naar huis gefietst en ben ik verder voetbal gaan kijken. Behalve eten en voetbal kijken, heb ik verder niets meer gedaan 🙂
Goeie zaterdag toch! 😉

Zondag 17 juni
De kinderen werden om 10 uur opgehaald door hun vader (het was tenslotte vaderdag) en ik had daarvoor al een rondje gerend. Het liep niet goed.. de schoenen rennen overigens heerlijk, maar de pijn aan mijn hiel wordt alleen erger en ook hield mijn app er elke keer mee op. Ik moet dat toch echt gaan uitzoeken, want zo weet ik nooit wat mijn tempo is, of hoever ik gelopen heb. Rond de middag ben ik naar mijn ouders gegaan, zie ik mee uit lunchen heb genomen (voor vaderdag dus). Nadat we ook nog samen de eerste helft van de voetbalwedstrijd hadden gekeken, ben ik naar huis gegaan en heb daar verder gekeken. Behalve een beetje stoffen en zuigen, heb ik wederom niks meer gedaan.

De rust heb ik genomen, maar de onrust blijft… great!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s