ParkCity Live 2018

Oh mensen, wat een feest weer ! 😀
Elk jaar verheug ik mij enorm op dit festival, wat op Bekkerveld in Heerlen plaatsvindt en ook dit jaar was het één groot feest!
Het was nog een dingetje om kaarten te krijgen dit jaar, want alles was binnen 40 minuten uitverkocht! (35.000 bezoekers, 17.500 per dag!!)
Gelukkig kan ik een lijntje uitgooien en kan ik altijd wel een kaartje krijgen, dus ik heb mij weinig zorgen gemaakt 😉

Samen met Gertie en Alique hebben we rond 11 uur eerst een bodem gelegd (er moeten natuurlijk wel wat biertjes gedronken worden)

1530351278490 (Klein)

de ideale bodem voor een feestje 🙂

Daarna zijn we het terrein op gegaan en ik had al gelijk kriebels 😀
Dekentje leggen, munten kopen en een rondje lopen, het feestje kon beginnen! 😀
Uiteraard kom je dan bekende tegen en soms ook geheel onbekende maar wel ontzettende spontane lui, waar je dan gewoon mee op de foto gaat 😀

Bands als Waylon, My babe, Kraantje Pappie, Nena, Chefs’Special en Anouk kwamen vandaag voorbij en vooral Nena…wauw!! Wat was dat een gaaf optreden! Die vrouw is gewoon al 58 maar rockt er nog heerlijk op los. Ze had ook echt heel PCL aan haar lippen hangen, echt super!

1530386757588 (Klein)

Nena ! ❤

1530386757872 (Klein)

99 ballonnen ❤

Wat ook gewoon heel leuk was, was dat Kyra en Semm ook de hele dag bij ons bleven net zoals bij Pop on Top. Normaal weten meiden van 15 niet hoe snel ze bij hun moeder vandaan moeten gaan tijdens zo’n feestje, maar die van mij is daar gelukkig anders in 😀
Dag één was echt TE GEK!!

Na een lekker ontbijtje (dit keer gewoon ei, want ik kon toch niet zoveel drinken vandaag) zijn we rond half één weer naar het terrein gegaan en waren helemaal klaar voor dag twee 😀

1530442607108 (Klein)

Here we go !! 😀

Qua line-up was dag twee wel beter dan dag één (maar dat is persoonlijk). Het begon met Lotte Walda, zij is een zangeres uit Heerlen met een stem als een engeltje. Werkelijk prachtig en daar heb ik ook echt wel van genoten. Verder waren er Big2, Miss Montreal, Ronnie Flex, Racoon, La Pegatina en Guus Meeuwis. Deze namen traden op de Mainstage op, er waren ook nog 2 andere stages maar daar zijn we eigenlijk weinig geweest.
Bij Miss Montreal stonden we natuurlijk vooraan en ze was weer helemaal te gek!

Maar de gezelligheid zat er op dag twee ook echt wel goed in 😀

Het was wel echt enorm warm en daar begon Kyra toch wel last van te krijgen. Uiteindelijk heb ik haar naar huis gestuurd, want ik zag een zonnesteek al op de loer liggen.

Alique is ook eerder naar huis gegaan, tijdens het optreden van La Pegatina. En die band, boh!! Daar heb ik van begin tot eind bij staan springen en dansen (net zoals vorig jaar en het jaar ervoor), want wat is dat een heerlijke muziek. Ik kreeg op een bepaald moment bijna kramp en moest echt even blijven staan, maar dat lukte gewoon niet 😛 Dus toen het tijd was voor Guus Meeuwis, kon ik nog maar amper op mijn benen staan.. het ging gewoon niet meer 😛

Maar elke keer als ik ging zitten, werd het mij ook ongemakkelijk gemaakt (schrijf ik later meer over 😉 ) dus dan moest ik weer gaan staan. Heel ongemakkelijk 😛
Guus was een waardige afsluiter van PCL 2018 en met een brede smile op ons gezicht zijn Gertie en ik richting de auto gelopen. Halverwege moesten we wel even stoppen, want onze benen deden best wel zeer

 

ParkCity Live, wat was je weer geweldig!
Betere opzet, mooiere aankleding en een te gekke sfeer.
Alleen maar liefde voor dit festival ❤ ❤

Tot volgend jaar! 😀

XmelX

2 thoughts on “ParkCity Live 2018

  1. Pingback: Week #26 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s