Week #25

Maandag 18 juni
Nieuwe week.. nieuw werk bovenop het oude wat nog ligt 😛 We komen nog altijd geen steek verder, maar werken gewoon door. Ik heb mij eveneens voorgenomen een weekje rust te nemen met rennen in verband met mijn pijnlijke hak. Vrijdag ga ik even aan mijn fysio vragen wat ik hiermee moet maar tot die tijd laat ik de hardloopschoenen even staan. Rust voor mijn voet en rust voor mijn lijf.
Ik word er nu al onrustig van 😛

Dinsdag 19 juni
Ik had na het werk een oudergesprek met de juf van Mike in verband met zijn aankomende rapport en of hij over gaat naar groep 7. We hebben er maar weinig woorden aan vuil gemaakt. Die jongen doet het prima op school en gaat zonder problemen naar groep 7. We hadden beiden niet anders verwacht. Daarna ben ik met de kinderen gaan eten en dit keer werd Kyra dus bediend, daar waar ze normaal zelf de bediening doet 😛 Het was heel gezellig en uiteraard ook heel lekker en toen we thuis waren hebben we voetbal gekeken. Heerlijk avondje.

1529612014485 (Klein)

Gewoon een random ochtend ❤

 

Woensdag 20 juni
Woensdag is Fit for Free dag en deze keer was ik alleen. Desalniettemin heb ik mij flink in het zweet gewerkt en eenmaal thuis heb ik nog wat voetbal gekeken. Alique kwam ook nog langs en nadat we gegeten hadden, zijn we nog even naar de VIP avond bij het Kruidvat gegaan. Toen we weer thuis waren is Alique meteen naar huis gegaan waardoor Mike en ik een heerlijke rustige avond hadden.

Donderdag 21 juni
Wat ben ik de laatste tijd blij als de donderdag voorbij is en ik mij kan verheugen op het weekend. Ik ben tegenwoordig ook echt kapot op donderdag en moet mij bijna naar de yogales slepen! Uiteraard ook nog voetbal gekeken, voor én na de yoga.
Wat moet ik in hemelsnaam kijken als het WK is afgelopen? Ik raak nu al in paniek! 😛

Oh ja.. het was Internationale Selfie dag vandaag 🙂

Vrijdag 22 juni
Enorm onrustig geslapen vannacht, maar dat heeft mij er niet van weerhouden om heerlijk los te gaan in de sportschool. Daarna had ik een afspraak bij mijn fysio en zij concludeerde dat ik de aanhechting van mijn achillespees ontstoken had. Ze heeft er een tape overheen gelegd en mij een aantal oefeningen gegeven. Verder mocht ik LANGZAAM beginnen met rennen. De eerste keer mocht ik 1 km. rennen en moest ik mijn tempo verlagen. 😮 Great! :/
Ik heb de boodschappen gedaan en ben Mike van school gaan halen. In de middag kon ik met Kyra naar het ziekenhuis omdat er een aantal moedervlekken weggehaald moesten worden. We hebben wat overredingskracht moeten uitvoeren, maar er worden 2 moedervlekken weggehaald. Wat kunnen ze moeilijk doen soms zeg pfff :/
Helaas moest ik daarna nog even naar mijn werk voor iets dat niet kon blijven liggen tot maandag (meh) en toen we eenmaal thuis waren heb ik snel de tas van Mike gepakt en is zijn vader hem komen ophalen. Ik heb mij omgekleed en zat net 5 minuten op de bank, toen Amanda al voor de deur stond. We hebben de rest van de voetbalwedstrijd nog even afgekeken en zijn daarna de stad in gegaan. Heerlijk bijgekletst, voetbal gekeken en gelachen 😀 Perfecte avond!

Zaterdag 23 juni
Weer enorm slecht geslapen, om 3 uur badend in het zweet wakker geworden door een droom over mijn ouders waar ik enorme ruzie mee had :/ Over het feit dat ze naar mijn ex man’s verjaardag gaan, terwijl ze weten hoeveel pijn ze mij daarmee doen. Ik wil die man uit mijn leven en het enige dat ons bindt zijn onze kinderen. Voor de rest niks. Helaas vinden mijn ouders dat ze ook nog verbonden zijn met hem ofzo.. ik weet het ook niet meer. Hopeloos. Ze houden daarin ook totaal geen rekening met mij en ergens is dat nog erger. Maar ik liet het mijn dag niet verpesten want ik had weer een sauna date!! 😀
Yes!! Met mijn saunamaatje van half elf tot zes uur in de sauna gehangen. 2 normale sauna’s gedaan en 5 opgietingen en hemeltje lief, wat hebben wij genoten zeg. Op het moment dat we onze kleren uit doen, zie je al de ontspanning over ons heen komen (hij is toch wel de enige man waar ik zo makkelijk voor uit de kleren ga hahahahaha). Echt zo fijn! We hebben ook weer eens bij kunnen praten en de lol die ik met die kerel heb elke keer is gewoon prettig 😀


We zijn daarna nog een hapje gaan eten (noem het maar hapJE) en ik was weer thuis voor de wedstrijd van acht uur. Goed getimed hè 😉

Zondag 24 juni
Weer bar slecht geslapen. Om 6 uur was ik klaar wakker en na wat draaien en woelen ben ik maar opgestaan en ben ik gaan rennen. Maar ja, als je maar 1 km mag rennen ben je natuurlijk zo weer klaar 😐
Het deed pijn en niet alleen lichamelijk. Ik kan er gewoon niet bij dat ze zich totaal niet bekommeren over hoe ik mij eronder voel en gewoon blijven socializen alsof hij nog deel uit maakt van de familie. Daarvoor ben ik toch niet van hem gescheiden ?!?!?
Het was de bedoeling dat ik naar mijn ouders zou gaan vandaag, maar dat heb ik niet gedaan. In deze emotie kan ik dat beter niet doen, want ik wil geen dingen zeggen waar ik spijt van kan krijgen. Dat is het mij ook niet waard. Ik heb de tuin in orde gemaakt, voor en achter het onkruid weg gehaald en alles ziet er weer piekfijn uit. Toen ik daar klaar mee was heb ik binnen nog van alles gedaan. Zo’n dag alleen thuis kan soms echt goed doen. Debby is ’s avonds ook nog langsgekomen.

Een week vol rust maar met heel veel onrust.
Weird.

XmelX

 

2 thoughts on “Week #25

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s