1.000 vragen aan jezelf #26

Wat ook eens leuk is, is om deze vragen eens te stellen aan een vriendin die bij je is. Dat heb ik net gedaan met Debby en we hebben echt lol gehad 😛 (volgens haar ben ik niet meer te helpen hahahahaha)

Here we go…

626. Welke eigenschap vind je niet mooi aan jezelf?
Ik kan heel gesloten zijn. Als ik ergens kom, dan ben ik meestal in eerste instantie gesloten, niet spraakzaam en hou ik mij afzijdig. Ik vind dit zelf geen bijzonder mooie eigenschap, maar het is wat het is hè 😉

627. Welk gerecht zou je elke dag willen eten?
Hamburgers, zonder twijfel.
Al denk ik dat ik er na een week genoeg van zou hebben maar dat is met alles wat je elke dag eet gok ik.

628. Met welk gevoel loop je door een dierentuin?
“Het stinkt hier”
Dit zeg ik dus minstens 10 keer in een dierentuin. Ik kan er niks aan doen, ik vind het gewoon stinken!

629. Wanneer had je eerder je grenzen moeten aangeven?
Jemig, dat had ik 38 jaar lang moeten doen! Maar gelukkig is het nooit te laat en weet ik ze nu echt wel aan te geven.

630. Wat vind je de beste slechte film die ooit gemaakt is?
Ik hou van horror, ik kan soms ook genieten van B-films zoals “Cabin in the woods” of “The hills have eyes”. Dat zijn van die smerige, bloederige, ranzige B-films… Love it! 😀

631. Is elke dag een nieuw begin?
Nou, zo zou ik het niet willen omschrijven. Elke dag is wel weer een nieuw begin van een nieuwe dag maar ik zie elke dag niet als een nieuw begin. Was het maar zo’n feest.

632. Waar ga je het liefst naar toe op een eerste date?
Eerste date??? Doe mij een lol zeg.. ik doe niet aan dates. En terwijl Debby hier tegenover mij zit en al hoofdschuddend zegt: “Maar ALS je op een eerste date zou gaan Mel!! Gewoon ALS!” … dan zeg ik: ergens waar het heel druk is. Klaar!

633. Wanneer heb je je voor het laatst moeten inhouden?
De laatste keer was met de verjaardag van mijn ex en dan moest ik mij inhouden tegenover mijn ouders. Ik heb geen zin meer om elke keer alles te moeten herhalen, want ze weten het toch al en ze doen er helemaal niks mee. Dus waarom zou ik mij dan de moeite doen? Laat maar gewoon.

634. Kun je iemand nadoen?
Zaai !! Irma, Ingrid en Postbode Siemen.
Hahahaha, die kan ik goed nadoen 😀

635. Wat had je veel eerder moeten doen?
Voor mijzelf moeten kiezen. Maar hier telt wederom, beter laat dan nooit!

636. Zing je altijd mee in de auto?
Ja! En hard ook!

637. Met wie zou je graag willen ruilen van leven?
Met niemand, dank je de koekoek.
Iedereen heeft misère in zijn leven en ik vind die van mij meer dan genoeg. Ik wil niet weten welke ellende andere mensen hebben, ook al doen ze alsof ze een leven hebben vol rozengeur en maneschijn. Die vlieger gaat bij mij niet op.

638. Wanneer heb je voor het laatst heel hard gejuicht?
Ik typ dit bericht op zondag 8 juli en gisteren (7 juli) heb ik heel hard gejuicht toen Kroatië zicht plaatste voor de halve finale van het WK 😀 Echt een top wedstrijd ook.

639. Hoe gaat het met je liefdesleven?
Mijn wat??
Ken ik niet.
Hoe ik niet.
Wil ik niet.

640. Waardoor raak je geïnspireerd?
Door de dingen die ik zie, die ik hoor, die ik voel en die ik meemaak.

641. Welk muziekinstrument zou je graag willen bespelen?
Gitaar toch wel ja. Ik hou van die gitaarsolo’s waar een artiest volledig één wordt met zijn gitaar. Machtig mooi om te zien (maar dat geldt wel voor alle instrumenten).
Al lijkt piano mij ook wel erg mooi… alleen heb ik daar niet echt plaats voor in mijn kleine kabouterhuisje 😛

642. Heb je een grote algemene kennis?
Ik denk van wel ja.

643. Voor wie heb je een zwak?
Voor mijn kinderen. En eigenlijk voor de rest niemand meer. Heb/had ik wel tot voor kort, maar dat is ook weer een harde les geweest :/

644. Wat is je grootste obstakel?
Ik denk dat ik dat toch wel zelf ben hahahaha. Mijn denken en alles willen begrijpen is vaak een behoorlijk obstakel en daar kan ik het mijzelf behoorlijk lastig mee maken zo nu en dan. Maar hoe verander je het aard van het beestje?

645. Wat ben je vandaag aan het doen?
Vandaag (zondag de 8e dus) ben ik gaan rennen in de ochtend, heb ik de woonkamer helemaal gepoetst en gedweild, ben ik met Debby gaan terrassen in Valkenburg, heb ik aan de pc gezeten, ben ik nog snel langs mijn ouders gegaan, heb ik samen met Debby nog gegeten en in de tuin mijn blog een beetje bijgewerkt. Tot zover 😉

646. Waar had je langer over moeten nadenken?
Hahahaha, ik zou eens wat minder moeten nadenken, in plaats van er langer over nadenken. Dat is wel mijn valkuil: ik denk te veel.

647. Heb je liever gelijk of geluk?
Geluk. Ik hoef geen gelijk te hebben. Ik weet zelf wel wanneer ik gelijk heb en heb geen behoefte om dat van anderen te krijgen.

648. Wat vind je van de partners van je vriendinnen?
De meeste vriendinnen van mij zijn vrijgezel en de anderen die dat niet zijn, liggen in scheiding..
Ik zie een patroon 😛

649. Welke eigenschap zou je van je vader willen hebben?
Humor! en die heb ik ook ! Mijn vader en ik ouwehoeren constant, al vanaf dat ik mij kan herinneren. Als we met de familie ergens heen gingen, dan liep ik met mijn vader voor en mijn moeder met mijn broer achter ons. Ze liepen NOOIT naast ons, want wij liepen continue ongein uit te halen 😛

650. Met welk idee moet je nog steeds iets doen?
Een boek schrijven.
Dat komt nog wel.
Weet ik zeker.

Dat was het weer voor vandaag. En nu oogjes dicht en snaveltjes toe..
😉

XmelX

2 thoughts on “1.000 vragen aan jezelf #26

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s