Week #26

Maandag 25 juni
We starten weer een nieuwe week en hopen deze week weer iets op te schieten met de administratie (tegen beter weten in).
Na het werk ben ik nog gaan rennen. Anderhalve kilometer deze keer. Het blijven nog even korte afstanden en ik moet in de gaten blijven houden hoe het met mijn voet gaat. Na het rennen zijn we nog naar de Ikea gegaan want Kyra had dringend een nieuw dekbedovertrek nodig. Dat kind heeft werkelijk in ALLES een dure smaak πŸ˜›
Vanaf acht uur hebben we voetbal gekeken en ik heb nog altijd een steen in mijn maag 😦

Dinsdag 26 juni
Happy Birthday to me! Vandaag tik ik 41 jaar aan en gelukkig wisten ze op het werk van niks. Ik vind het niet erg om de dag door te komen alsof er niks aan de hand is. Toen ik thuis kwam, werd ik verrast met een versierd huis. 1530120794125 (Klein)Kyra en Semm hadden zich even uitgeleefd en ik vond het echt lief van ze! Voordat we gingen eten werd ik geacht de cadeautjes te openen en mijn kinderen weten toch echt precies waar ze mij gelukkig mee kunnen maken: boeken en hamburgers ❀
Eigenlijk was ik het liefst gewoon in de douche gesprongen en mijn bed in gekropen, want deze dag voelde zwaarder dan anders. Dat ga ik nog wel in een andere blog uitleggen. Mijn ouders zouden ook komen en ook daar had ik weinig zin in. Maar goed, ik heb mijn happy face maar weer opgezet en een prachtige gas barbecue in ontvangst genomen. Ik hou niet zo van barbecue, maar dit is natuurlijk wel heel makkelijk. Het was een mooi ding en Semm heeft hem nog samen met mijn moeder in elkaar gezet.

Debby, Alique en Gertie kwamen ook nog even langs en ik was serieus blij toen deze dag afgelopen was.

Woensdag 27 juni
Vandaag eens niet gaan sporten met mijn vader, maar dit keer met Mike naar een klasgenootje van hem gegaan. Terwijl hun aan het gamen waren, heb ik koffie gedronken met de moeder en dat was wel heel gezellig! We hebben nog samen geluncht en rond vier uur zijn we weer gegaan. De kapper had helaas geen tijd voor mij (het moet echt nu al bijgeknipt worden) en dus zijn we naar huis gegaan en kon ik lekker voetbal kijken. Love it!

Donderdag 28 juni
De donderdag is altijd lekker omdat ik weet dat mijn weekend begint om 17:15 uur. Ik was er echt aan toe en nadat we thuis gegeten hebben, hebben we besloten het zwembad op te zetten. Het zou warm gaan worden, dus Mike wil dan graag zo nu en dan een duik nemen. Met z’n drietjes hadden we hem zo staan en terwijl het bad vol liep, ben ik naar de yoga gegaan. Eenmaal thuis heb ik nog voetbal gekeken en voordat ik naar bed ging was het bad vol. We kunnen dus een afkoeling nemen in onze eigen tuin, heerlijk!

Vrijdag 29 juni
Vandaag is Kyra met mij mee gaan sporten. Het was behoorlijk afzien voor haar want ze heeft al heel lang niets meer gedaan. Ik heb ongeveer 60% van de oefeningen gedaan met haar die ik normaal doe en toen vond ze het goed geweest. LoL Ze kon niet meer! We hadden om half 10 een afspraak bij de fysio, ik kreeg weer naalden in mijn heup/bil en bij Kyra heeft ze naar haar rug en nek gekeken. Stress en spanning zitten nog altijd goed in haar spieren, dus dat heeft ze even los gemaakt. Dat heeft haar goed gedaan en met een oefening die ze nu elke dag moet doen, kan ze deze spanning een beetje vermijden.
We hebben daarna nog boodschappen gedaan en rond één uur kwam Ivo met de kids even langs. We hebben anderhalf uur buiten gezeten en toen moest ik Mike halen. We zijn nog eens langs de kapper gegaan, maar die had weer geen tijd. Ik ben thuis nog met Mike gaan zwemmen en het water was gewoon al lekker warm.1530281078908 (Klein) Niks koud! Verder heb ik niks meer gedaan, dat was wel lekker. Ik moet nog veel, maar ik heb nergens puf voor.

Zaterdag 30 juni en Zondag 1 juli was ParkCity Live 2018 en daar heb ik al uitgebreid over geblogd. Een GEWELDIG weekend was dat! πŸ˜€

XmelX

8 thoughts on “Week #26

  1. Fijn dat bad, zeker met de vooruitzichten van deze week… doe er wel een beetje chloor in om het water β€œgezond” te houden (zei de zwembadexperte πŸ€£πŸ˜†).
    😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s